- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
burgatshow #337432 üzenetére
Köszönöm szépen. Specifikáció szerint nagyjából én is valami ilyesmire tippeltem.
-
AMD Power
titán
Tudom picit laikus kérdés. De csak az érdekesség képen kérdezem.... Egy iPhone 13 után mi a következő olyan lépés felfelé aminek "van értelme" és érződik a különbség. Egy 14-re specifikáció alapján pl semmi értelme nem lenne váltani. Remélem érthető volt a kérdésem....
-
válasz
szabonagyur #337426 üzenetére
-
Teasers
tag
válasz
szabonagyur #337426 üzenetére
Igen. Lehet sérült volt, kitudja. De egyébként működött, minden rendben volt amugy vele. Gördülékeny volt, gyore, beengedett mindenhova, frissités is elérhető volt rá. Talán 18.5? Vagy 18.3? Nem emlekszem pontosan.
-
Teasers
tag
válasz
burgatshow #337419 üzenetére
Na látod ezt nem néztem meg.
-
Teasers
tag
válasz
aprokaroka87 #337415 üzenetére
Igen ilyen, és igen szerintem.is el van csúszva az a sim..már beszéltem emailen vele, vissza is küldtem.
-
Krethx
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #337415 üzenetére
Igen. Pont ezért tettem be.
-
Krethx
aktív tag
5G mmWave Antenna for Indian HN/A Models.
https://discussions.apple.com/thread/254227648 -
válasz
szabonagyur #337409 üzenetére
Ez igaz, de megmagyarázná a dolgokat.
+#337408 -
Teasers
tag
válasz
aprokaroka87 #337405 üzenetére
Igen, ezt is használtam, eredetinek írja. 2023. decemberi telefon, lejárt apple garancia. De a lejárt garanciával is hirdették.
-
Teasers
tag
válasz
szabonagyur #337397 üzenetére
Már jeleztem is..
-
Teasers
tag
válasz
aprokaroka87 #337392 üzenetére
15 pro-t ír a rendszer. Itt fogoma kezembe az ugyan ilyen telefont, azon nincs ilyen. A simkártya tálca sem ílyen színű..
-
Stauffenberg
nagyúr
Az még mindig egy ismeretlen az egyenletben, hogy az Apple továbbra is kötni fogja-e az eurós árat az otthoni dolláros MSRP-hez. Az USA-ban a vámcirkusz felfüggesztése alatt is 30% vám vonatkozik a kínai importra, ezt nem fogja lenyelni.
Személyes véleményem, hogy nem fog külön a mi kontinensünkre egy kedvezőbb árat kitalálni. Főleg mert az áremelés is bújtatva fog érkezni, ez nem idegen az Apple-től. Például az iPhone 17-be beleteszik a ProMotion kijelzőt és megszűntetik az eddigi legkisebb tárhely opciót és onnan fog indulni az ára, ahol korábban a 256 GB-os modell volt. Vagy valamilyen nyakatekert upselling technikát talál ki, mint a MacBook Air-nél, amikor nem éri meg felpiszkálni a specifikációkat, mert rögtön a Pro modellek között találod magad árban, tehát Pro-t fogsz venni. Akkor is ha nem használod ki, neked csak több RAM vagy nagyobb SSD kellett eredetileg, de ha a hordozhatóság a legfontosabb és maradsz az Air-en, akkor örömmel levesznek arcpirító összegekkel a több RAM/SSD kombóért.
Mondjuk akár ki is vezethetik a 6,1"-es alap iPhone-t, csak tepsi lesz és ha kell a kompaktabb méret, akkor vegyél Pro-t, abból marad a kétféle méret vagy a jelentősen kiherélt 16e-t. Ilyesmi fondorlatokra számítok.
-
zzola
titán
válasz
Stauffenberg #337380 üzenetére
[Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról]
Már tavaly is gyártottak Indiában mobilt, de a fenti cikk megerősíti, hogy még több mobilt fognak gyártani a megnevezett országban.Itt egy friss cikk, most dobták fel [PH!-s].
[Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple]
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #337374 üzenetére
Nekem is eltűnt már, lehet a low power mód miatt emésztette magát tovább.
Tegnap késő este 88%-ig töltöttem, 4 óra screen time-ot mutat és most járok 40%-nál. Szerintem ez kimondottan jó, még low powerben sem volt ilyen a telefon emlékeim szerint. Bár lehet csak placebo, kíváncsi vagyok a többiekre.
-
6120
tag
válasz
Stauffenberg #337380 üzenetére
Szerintem kulturált hangnemben forumozunk. Nem sértegetjuk egymást, szal részemről eddig oké.
Egyebkent adtak kettőt is.A riportert benéztem, megkovetem szegény Jennifert.
Bar a cikket szerintem AI fordította, gyakornok átnézte a napi szerkesztő meg adott neki egy címet.Nem vitatom az USA részét, de az EU-ban nemigen lesz nagy hatása a vámoknak.
Ha a pro modellek megjelenéskori árát nézed, az fix 999usd. Szal kb inflációval drágább a 2019es modell, mint a mostani.
A legelső iPhone inflációval korrigált ara is valahol 700usd körül van. Az kb megfelel a sima16nak. Szóval ha úgy nézzük akkor olcsóbbak lettek. Ha lesz az új modellnek új ára, az kettős áremelkedés miatt lehet. 1.technologiaval indokolt (mint az x esetében) a másik a vám.
Az első érintheti az EU-t a második talán kevésbé. Tehát az állítást nem vitatom. De nem lesz (feltétlenül) igaz az EU-ra. -
Az egymással való foglalkozást kérem, hogy privátban folytassák az érintett felek.
-
Stauffenberg
nagyúr
"Nem hiszem, hogy új gyárakat fognak építeni a vámok miatt."
Jelenleg nem is tűnik úgy, hogy szükség lesz rá, mivel inkább kihátrálás látszik a vámháborúból, de a bizonytalansági faktor továbbra is marad, amíg ez a banda vezeti az USA kormányát. De az indiai gyártósorok bővítése már abszolút napirenden van.
"illetve a meglévő modelleknél sem hiszem, hogy lesz áremelés."
De pont ez volt az idézett rész lényege, hogy nem a meglévő modelleken lesz áremelés, hanem újakon érvényesíti majd a vámháború hatásait.
Most akkor úgy vitatod az állítást, hogy közben mégis egyetértesz? Nem tudlak követni.
"Masikrészt 24.hus, fotóriporter gazdasági cikke (írhatnám idézőjelbe is) miatt messzemenő következtetéseket levonni.."
Nem értem miről beszélsz, ez egy szerzői név nélkül megjelent hír (nem cikk), ami a Wall Street Journalt szemlézi. Nem tudom milyen fotóriporterről és a cikkéről beszélsz, beszúrtak illusztrációnak egy fotót, amit a szerkesztőség fotóriportere készített. Nem bántásként, de diplomát nem szerezhettél úgy, hogy ne tudj forrásokat kezelni. Elvileg.
-
6120
tag
válasz
Stauffenberg #337378 üzenetére
Nem hiszem, hogy új gyárakat fognak építeni a vámok miatt. Egyrészt ezek egyik napról a másikra jönnek-mennek. Azt gondolom, hogy valamelyik országon keresztül fogjak az USA-ba exportálni majd (ez lehet épp India). Esetleg ott csomagolják be/at vagy töltik fel rá az sw-t és kész.
illetve a meglévő modelleknél sem hiszem, hogy lesz áremelés. Azok mar visszahozták az R&dt, azt hogy a következő gen.iphonokat meg hova árazzák, nem tudod megítélni.
Masikrészt 24.hus, fotóriporter gazdasági cikke (írhatnám idézőjelbe is) miatt messzemenő következtetéseket levonni..De ársapkás iPhone-t mindenkinek
-
Stauffenberg
nagyúr
"Kíváncsi lennék, hogy szerinted mi szükséges az USA-ból szerinted egy iphone gyártásához? Szoftveren, tervezésen, liszenszen kívül?"
Ha így teszed fel a kérdést, akkor könnyen hajlik feléd az igazság. De miért nem azt kérdezed, hogy milyen nyersanyagokra és eszközökre van szüksége a kínai gyártónak ahhoz, hogy elkészítsen egy iPhone készüléket és a forrás országok relációjában milyen vámokat alkalmaznak egymáson? Arról nem beszélve, hogy ha az Apple elviszi a gyártás egy részét mondjuk Indiába, akkor méretgazdaságossági okokból a kínai gyártótól sem kap olyan jó árat, hogy (például) az EU-ba szánt modelleket legyártsa.
"Populista nézet szerint az árememelést mindig oké valamire fogni."
Nem fogom semmire, de az okok kitárgyalása nem jelent igazolást sem felmentést (ha már populizmusról beszélünk, éppen egy populista szalmabáb érvelést próbálsz alkalmazni). A világ egyik leggazdagabb cége, égbekiáltó adózott eredménnyel a részemről nem részesül sajnálatban, benyelhetne valamennyi bukót a jelenlegi világgazdasági helyzeten, de nem reális, hogy fog. Úgymond "békeidőben" is kisajtolja az utolsó centet is a vásárlóiból, ezután is ki fogja.
-
6120
tag
válasz
Stauffenberg #337375 üzenetére
Biztos az a baj, hogy nekem sem tiktokom sem instagramom nincs, csak közgáz diplomám.
Kíváncsi lennék, hogy szerinted mi szükséges az USA-ból szerinted egy iphone gyártásához?
Szoftveren, tervezésen, liszenszen kívül?Nyilván lesz áremelkedés, mert nyilván a vámokat minden készülékre 'szétterítik' majd. De én jobban aggódnék a HUF-EUR vagy a HUF-USD árfolyam miatt.
Populista nézet szerint az árememelést mindig oké valamire fogni.
De ha megnézed a nettó profitmarzsot készülékenként, akkor az látszik, hogy 2010 előtt 20% alatti volt, '24-ig kb 20%, onnantól meg 24,3%. -
Stauffenberg
nagyúr
Mostanában nagyon sok közgazdász próbál edukatív TikTok, Instagram és Youtube videókat csinálni. Az első szabály, hogy engedd el, hogy csak kész termékben gondolkozol.
Az iPhone gyártásához szükséges nyersanyagok és alkatrészek rengeteg országból érkeznek, sok közülük megkerülhetetlen, nem beszélve a gyártáshoz szükséges gépekről és szerszámokról és egy globális vámháborúban ezek a országok egymást is elkezdik sarcolni, mindenki a pénzénél akar lenni. Ráadásul ha az Apple ki is viszi a gyártást Kínából olyan országokba, ahol kedvezőbb vámokkal találkozik, nem tudja ezt megtenni a beszállítói láncolat minden egyes lépcsőfokával (nem realisztikus), ráadásul pénzt (tízmilliárdos nagyságrendű dollárokat) kell invesztálnia az új infrastruktúrákba, amit szintén viszont akar látni. Ráadásul egy kiszámíthatatlan USA kormány mellett azt is be kell árazni, hogy ez sem egy kiszámítható befektetés, mert mire megépül az új gyár, már megint más szelek fújhatnak.
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, hogy a kész termék Kínából bejön az EU-ba és akkor itt nincs akkora vám, mi megússzuk az áremelést.
Jobb megszokni, hogy áremelés lesz és nem az idiotizmusba hajló USA-Kína vám miatt, hanem mert a bizonytalanságot is muszáj beárazni.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
markknight #337367 üzenetére
Nekem ma reggelre eltűnt, pedig tegnap este elsők között frissítettem.
-
6120
tag
válasz
Stauffenberg #337372 üzenetére
Minden iPhone elmegy Amerikába és onnan vissza az EU-ba? Kötve hiszem. Az hogy Amerikában milyen emelések lesznek, annak elsődleges hatása nem lesz itt. A bújtatott áram éles viszont tény…
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
zzola #337365 üzenetére
Minden drágulni fog, de éppen most függesztették fel Kínával közösen az extrém mértékű vámokat az új tárgyalások idejére. De ezt a folyamatos bizonytalanságot mindenképpen be fogja árazni a piac és a gyártók. A kérdés csak az lesz, hogy mennyivel fognak drágulni az Apple cuccok és nem az, hogy fognak-e.
Ez viszont érdekes:
"az Apple igyekszik majd nem azt a látszatot kelteni, hogy az áremelések összefüggésben állnak a vámokkal – inkább más fejlesztések számlájára írják majd a drágulást"
Eddig is ezt tette. A több kamerát és 120 Hz-et elnevezte Pro-nak (miközben semmi Pro nincs ezekben), hogy a sima iPhone-nak ne kelljen a Lite nevet adni, de ez valójában csak egy bújtatott áremelés volt. Most sem lesz másként. Az SE árát már most megemelték, csak innentől 16e-nek hívják.
-
Sziasztok!
Megjött a Fiio BT11 viszont ahogy a Fiio Control appal akarok csatlakozni rá mindig eldobja.. Folyamatosan csak kék-pirosan villog és amikor zöldre váltana dobja a csatlakozást...
Mi lehet a megoldás, mit csinálok rosszul? -
Doki42
őstag
válasz
markknight #337350 üzenetére
Szia!
Nekem nincs ilyen..
i16pro -
markknight
veterán
válasz
Stauffenberg #337361 üzenetére
Minden update után ránézek erre és eddig soha nem találkoztam vele. Elképzelhető, hogy napok telnek el, mire először vizsgálom és ez addigra eltűnik, update másnapján nem emlékszem nézegettem-e bármikor ezt a menüpontot, szal ja, lehet.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #337364 üzenetére
Semmivel, de azért valóság alapja van.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mikor vettem a 14PM-et, átköltöztem bele és rátoltam egy iOS-es frissítést is, már akkor is kiírta. Nagyobb frissítések esetén azóta is szoktam látni.
Mondjuk nem rossz, legalább tudja a user, hogy frissítés után ne az első 24 órából vonjon le akkuidőre vonatkozó következtetéseket.
-
válasz
Igen, a 18-as iOS hozta el ezt a tájékoztatót.
-
Razzul
őstag
válasz
Igen, ez volt hogy korábban nálam is megjelent. Egy éve már biztos létezik ez a figyelmeztetés.
-
Rage47
veterán
válasz
Vegre belerakták ezt.
-
Rage47
veterán
iPhone 16 stock wallpaper meg mindig rózsaszín lesz random a zárképernyőn.
Minden frissítés utan jelentem, persze kevesen használják gondolom es meg kevesebben jelentik mellettem.
Ez most mar igy marad, amig nem törlik a hátteret a következő ios-ben, ahogy szokták. Azert csúnya, hogy ilyen UI bugokat most mar konkretan nem is javítanak.Par felhasználó tavaly emiatt szervizbe vitte a telefont, valaki kapott is cserét, de ez szoftveres gond.
-
„Na persze az meg a másik fele, hogy lehet az Apple nem szívesen beszél mindegyikről, mert lehet van olyan, ami esetleg kínos."
Ha visszatekintek az elmúlt cirka 10 évre, amióta követem az Apple-t (később kezdtem használni, de olyan 2015 óta érdekel), akkor ez a vélekedés nem állja meg a helyét. Pont fordítva. Ők szokták felhívni a figyelmet, hogy érdemes frissíteni, mert kritikus hibát javítottak. -
„Mondjuk azt nem is értem, hogy ha valaki részletesen tudni szeretné, mi változott, annak kis híján el kell olvasni az egész internetet.“
A kezedben van a megoldás, nem kell “elolvasni az egész internetet”.
• Beállítások
• Általános
• About (A telefonról)
• „iOS verzió” szöveg mellett érintsd meg a nyilat >
• Találsz két linket, ami a frissítések érdemi tartalmát mutatja meg.
[kép] és [kép] -
niof
veterán
válasz
zzola #337334 üzenetére
Ja, volt már többször olyan, hogy amit az Apple kiadott changelog, az mondjuk 5 mondatban, meg egy rövid felsorolásban le volt tudva. Aztán meg valami Apple fan youtuber csinált az aktuális változásokról egy 20 perces videót.
Mondjuk azt nem is értem, hogy ha valaki részletesen tudni szeretné, mi változott, annak kis híján el kell olvasni az egész internetet.
Szerintem ez tök jogos elvárás lenne, hogy legyen egy zanzásított verzió, de be legyen mellé linkelve a teljes lista. Na persze az meg a másik fele, hogy lehet az Apple nem szívesen beszél mindegyikről, mert lehet van olyan, ami esetleg kínos.
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
burgatshow #337339 üzenetére
Ez igaz! Ha a feleségemet nézem, ugyanez. Mondjuk őt még az emoji sem érdekli.
Általában ezt hallom: b+, megint frissült a telefon és újraindult.
-
Tényleg hagyjuk a pride témát légyszi!
-
burgatshow
Topikgazda
Amellett az egyszerű tény mellett siklotok el, hogy az ilyen changelogok a tömegeknek szólnak, nem az igazi IT-s arcoknak. Ők elolvassák a security note-ot is, ahol tételről tételre leírja az Apple, hogy mi(ke)t javított.
a frissítő képernyőn meg a mezei halandó látja, hogy van új emoji vagy háttérkép, funkció, nekik ez a fontos. a feleségem is csak ennyit fog meg belőle, mert ez érdekli.
Szerintem ilyen egyszerű. -
válasz
zzola #337334 üzenetére
De itt ki vagy mi bántja a gyerekeidet, ezt magyarázd már el? Ne már hogy beveszed a kormány bullshitet, hogy a gyerekeket arra nevelik, hogy melegek legyenek?!
Komolyan nem hiszem el.
Az, hogy egy meleg, teszem azt női ruhát viselő férfi iskolákban hivatalosan tart "érzékenyítő", vagy inkább elfogadó órát arról, hogy a világban vannak másképp gondolkodó, érző, kinéző emberek mint Apu és Anyu, de ezek az emberek nem bántanak, ők is normálisak és csak élni akarnak melletted, azzal mi is a baj?
Mert ez max erről szól. Minden más a félelemkeltés egy eszköze, amivel a pártok, csoportok és egyebek a saját oldalukra akarnak állítani és megnyerni veled egy olyan választást, ami után megint az következik, mint a náci németországban.
Fú de ez már nagyon, de nagyon offtopik... -
Szerintem ezt a pride témát kibeszéltétek, inkább ne legyen folytatva mert csak vita és/vagy az lesz belőle, hogy valaki túllő a célon és moderálni kell.
-
zzola
titán
válasz
Tsebacsi #337327 üzenetére
Túllendülök, hidd el.
Én békében élek, engem nem igazán zavar mások nemi identitása - csak engem és a gyerekeimet hagyjanak békén - de valahogy nekem fontosabb a kernel frissítés mint egy háttérkép.
Persze nem ez volt az első eset, volt amikor az emoji volt a legfontosabb, mint első soros info, a technikai humbukról egy szót sem ejtettek.
-
válasz
karldergroße #337332 üzenetére
Nem megy az elfogadás, ugye?
Fáj is, vagy csak bosszant?
-
karldergroße
senior tag
válasz
Stauffenberg #337331 üzenetére
Azért ha egy frissítés changelog bejegyzése ezzel kezdődik, (vagyis egyrészt ez a pride-nonsense ennyire fontos valakiknek, másrészt ennyire jelentéktelen a többi változtatás), akkor amögött hatalmas ideológiai torzulás vagy egyszerűen csak az eljelentéktelenedés szele húzódik meg.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tsebacsi #337327 üzenetére
+1
Én támogatója vagyok annak, hogy minden ember békében éljen egymás mellett egy inkluzív társadalomban, de én sem kedvelem amikor már túltolják az ezzel kapcsolatos hittérítést. Az Apple itt semmi durvát nem csinált, csak kiadott egy színes háttérképet.
Szerintem a fő baj, hogy mindenki frusztrált azon, hogy van valamilyen bug (akár több is) ami idegesíti és ahelyett, hogy az lenne befoltozva, azt látja, hogy kap egy szivárványos háttérképet helyette. Ez a frusztráció aztán a pride témára zúdul, nem pedig az Apple-re (pedig ők érdemelnék). Ha jól lennénk tartva és nem tartana néha évekig (!) egy-egy bug kigyomlálása, senkit nem érdekelne egy ilyen changelog bejegyzés.
Ha valaki azt érzi ez áthallásos az élet más területeire is, jól gondolja, az elmaradt házifeladatot kell számon kérni, nem azt, hogy valaki tesz egy apró gesztust bármilyen embercsoport felé.
-
burgatshow
Topikgazda
Most olvasom a biztonsági changelog-ot a 18.5-ről és azért durva, hogy a C1 modem is kapott egy man in the middle támadás elleni javítást!
-
válasz
szabonagyur #337328 üzenetére
Ha nem mondják, velem se jön szembe.
-
válasz
zzola #337325 üzenetére
Srácok az ilyen dolgokon túl kell lendülni. Nem egy félmeztelen prideon táncoló "faszit" kell nézegetned, hanem színes csíkos háttérképet, sőt, nem is kötelező használni, csak egy lehetőség. És a gyártó úgy néz ki nyitott vagy nyitni akar még jobban efelé a csoport felé. Értjük, hogy Ti ezzel nem tudtok és nem akartok azonosulni, de ez a felháborodás és sírás inkább visszatetsző, mint elfogadható. Nem kell nézni és használni, még egyszer mondom, mivel nem kötelező, így a panasz sem teljesen valid.
-
niof
veterán
válasz
markknight #337291 üzenetére
Vannak cégek, akik nem bírják elengedni ezt az érzékenyítés témát. Az Apple meg egyenesen túltolja. Én sem szeretem, holott az emberekkel nincs bajom, de nem kell a propaganda. Nem tudsz mást csinálni, engedd el.
-
plejik
addikt
Jaa, ez elkerülte a figyelmemet, de köszi az infót!
-
plejik
addikt
Az mitől lehet, hogy be van állítva a 16p, hogy 85% ig töltse az akkut, de mégis főlé megy?
-
Ha már tokoknál tartunk és az mindig halhatatlan sláger az üveggel együtt, akkor én is épp keresek, valami strapa tokot, ahol a camera button is fedve van. Házvétel utáni felújításba/átalakításba kezdtem, aztán szegény telefon bárhogy vigyázok rá, kap port is, mást is rendesen, emiatt többször törölgetem, tokból kiveszem, áttörlöm, stb.
Néztem a Benks Armorpro tokját, de olyan ronda barna, a Montage meg oldalt csúszós, volt belőle nekem előző szériára. Hátha van másik ötlet.
A lényeg annyi volna, hogy jól védjen és a por minél kevésbé/semennyire se menjen be a tok és a telefon közé. -
Pano
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan üvegfóliát ajánlani i16-hoz, ami a gyári szilikon tokban lévő telefonra úgy illeszkedik, hogy nem lesz tőle csúnya?
Úgy látom a gyári tokban a telefon/kijelző széle jobban kinn van, mint a többi tok esetében. -
knox83
senior tag
Ez most placebo vagy még folyékonyabb lett az animáció? (I15pm) Ami amúgy is az volt
-
szabonagyur
félisten
Aki beta alatt felrakta a 18.5 RC-t és ki is kapcsolta a beta frissítést is kapott egy olyan 160MB körüli frissítést az RC-re
-
Rage47
veterán
-
Csebesz86
kezdő
A műholdas segélyhívás funkció hol van? Azt írták hogy iPhone 13 is megkapja.
-
AMD Power
titán
válasz
markknight #337287 üzenetére
Már szedem is le....
-
Razzul
őstag
válasz
markknight #337299 üzenetére
Ennyire nincs semmi tartalom az új verzióban? Mutatna valaki egy leírást a frissítésről?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest