Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
IntelKiller7 #3039 üzenetére
Ha nem számít, hogy 10 emeletes, akkor azt. A nagyobb lakás előny, jobban élhető és pakolható.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Csak a liftes venném számításba, mert költözéskor pl nagyon számít. Plusz abból a kilátásod is jobb, és a fűtés is kevesebb lesz. És még beljebb is van a város felé, szóval szerintem ez teljesen egyértelmű. (maximum balhés roma szomszédság vagy ilyesmi okozhatna zavart az amúgy egyértelmű kérdésben)
-
Revolit
senior tag
válasz
Egyet értek, kb mindegy, hogy 4. vagy 9. emelet, legalább is ha lift szempontjából közelítjük meg. Azért ritkán romlanak el, és ha a 4. fel tudsz gyalogolni, megy az a 9. emeletig is
Na de azért nem 10. írtam, mert én parázok tőleg (írtam korábban, beázás, meleg stb.) de erre érkeztek más reakciók is, szóval ez tök egyéni félelem, Neked kell tudni, bevállalod-e. Szerettem amúgy a 8. lakni, tényleg király volt a panoráma. És az utca zaja se hallatszott fel már.
-
Arms
csendes tag
válasz
Én pl. összességében szeretek lépcsőzni, sokat laktam 4 emeletes panel felső szintjén. Amikor lakást kerestem, ezért a 10 emeletesekben lévő lakásokat 4. emeletig vettem számításba (mert a lépcsőzésből is megárt a sok
), viszont a liftet szerettem volna kihagyni a képletből. De persze van, aki meg éppen a jó panorámáért kedveli a felsőbb szinteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...