Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A témához kapcsolódóan: nekem van egy T60-om (Core Duo T2400), és kb. 3 éve éreztem azt, hogy már nem vállalható az a gyorsaság, már egy böngészésre sem....
De amúgy még mindig működik! (2007-ben vettem, és már akkor is használt volt)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz BlackJapan #100987 üzenetére
időnként nem árt ezeket szétszedni, kiakarítani, újrapasztázni.
meg az is lehet, hogy maga a hűtő rossz már, csapágyas, stb.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz K4jusz #100736 üzenetére
Hello, én úgy emlékszem, hogy igen, tud olyat a T60.
Most elővettem, leteszteltem, simán kiadja azt a felbontást VGA-n, exdtended módban. Átalakítóval nem tudom, milyen lesz.Persze azt hozzá kell tenni, hogy azért videóra nem biztos, hogy jó lesz, most kiraktam egy 720p videót a full HD kijelzőre full screen-re, és az elég darabos volt.
PErsze nekem elég fapados verzióm van (T2400, csak Core Duo, integrált IGP-vel.)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz Tikakukac #100746 üzenetére
Hello.
namost, csekkoltam Aidában a display-t, ott nem ír sorozatszámot, de azt mondja, hogy AUO213D. Nem lettem sokkal okosabb. Az tény, hogy ez nem szerepel a gyári részek között, viszont azok között van AUO felsorolva, a 14 colos FHD IPS-nél.
Képernyő tulajdonságai
Képernyő neve Általános PnP képernyő [NoDB]
Képernyő azonosítója AUO213D
Gyártás ideje 2015
Sorozatszám Nincs
Maximális látható kijelző méret 309 mm x 173 mm (13.9")
Képarány 16:9Namost, a sorozatszám hiányzik az aljáról. Kinéztem a BIOS-ból, rákerestem az általad linkelt lenovo-s oldalon, ott ez szerepel a termék-specifikációnál:
Processor: 1x Intel Core i5-5300U Processor(Core i5-5300U)
Memory: 1x 8GB DDR3L 1600
Operating System: Windows 7 Professional 64
Hard Drive: 1x 256GBOPAL2.0
Wireless Network: 1x Bluetooth Version 4.0
Ports: 1x 1 integrated VGA port
Camera: 1x 720p HD Camera
Graphics: 1x Intel HD 5500
Monitor: 14.0 FHD
Included Warranty: 3Yr Onsite IntlAz alsó listánál, a jelenleg a gépben található alkatrészek listájánál viszont nincs LCD kategória.... Ez jelenheti tehát azt, hogy ezt a részt nem ismerte föl, mert nem gyári, tehát igazad van?
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
hello. Ma vettem egy T450s-t az egyik cimborámnak.
Win 10 van rajta. Felraktam a driver-eket, de a kijelző fényerő-állítását nem bírom működésre bírni, az a két gomb (F5-F6) nem csinál semmit. A többi funkció-gomb driverek után jól megy, illetve az F5-F6 is működik, ha aktív az Fn gomb, tehát fizikailag működnek.Erre nem tud valaki valami megoldást?
Köszi előre is.
-
nagyúr
-
nagyúr
Hello, ma kaptam egy X250-et a cégtől, és hát eléggé drasztikusan más, mint az eddigi thinkpad-ek, amikkel találkoztam; a felső gombsor és az fn billentyűkombinációk pl. abszolút különbözőek.
Az első kérdésem mindjárt az lenne, hogy hogy küldöm el sleep-be? Nincs sleep gomb....9 éve küldöm el a notijaimat reflex-szerűen fn F4-gyel aludni, erre most nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hello!
Úgy nézem, kicsit kontaktos a t60-asom a tápcsatlakozónál (megmozdulok, és azt jelzi, hogy épp az akksiról megy, nincs bedugva).
Kicsit mintha mozogna maga a csatlakozó. Találkoztatok már ilyennel?
Mit lehet ezzel csinálni?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz Integra #42907 üzenetére
Az csak egy dolog, hogy szigetes, de hogy elb.szták az ins-del-home-end-pgup-pgdwn gombok elrendezését is, az vérlázító.
És amúgy azt se bánnám, ha gyártanának kevésbé szélesvásznú képernyővel szerelt notikat is...
Legalább legyen 16:10-es, és ne 16:9-es...Néha az ölembe veszem a bnőm notiját. Ugyanolyan széles, mint a T60-am, és mégis azt érzem, hogy leloptak a kijelzőből 4-5 centit...
Elcseszett egy tendencia ez. Egy notin dolgozni akarok, nem filmet nézni...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Shadowfax #42819 üzenetére
SZia, tényleg kivettem egy hete az akksit (mert egy utángyártott sz*r, amit ajándékba kaptam, és ki kéne már cserélni, mert túlmelegszik, meg minden alkalommal kiírja a power manager, hogy nem teljesen kompatibilis) de nem kapcsoltam össze a két dolgot.
Tegnap már majdnem megőrültem ettől...
Visszadugtam, és minden a régi. Köszi.@Buvartacsko: több, mint 5 éves a noti, és sose volt még kivéve az akksi. Be volt minden állítva a power managerben, hogy kimélően töltse, mondjuk ennek ellenére tönkrement ez az utángyártott csoda, most valami 39 Ah a full charged kapacitása, és kb. 1 óra alatt lemerül, de úgy, hogy az egyik pillanatban még azt jelzi, hogy 45%, majd 2 perc múlva visít, hogy mindent mentsek azonnal, mert ő most lemerül...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok. Egy ideje már olyan lassúnak érzem a T60-asomat (T2400-as, 1833 MHz-es CoreDuo proci van benne, 1,5 GB RAM-mal). Ma raktam rá egy aidát, és látom, hogy csak 997 MHz-en megy a proci. Akkor is, ha épp' terhelném, hiába van adaptive-re állítva a CPU speed, nem vált fel.
Hiába állítom át a power managerben a profilt a gyári maximum performance-re, akkor is 997 MHz-en megy... Megpróbálom újrarakni a drivereket, hátha jobb lesz.Más kérdés, a BIOs-a 2007-es. Ajánlott, hogy frissítsem azt is?
-
nagyúr
válasz MrSealRD #37650 üzenetére
ah, köszi, ez az Fn+F3 tényleg jó. Csak ehhez eddig egy jobblklikk is elég volt a taskbar-on...
Az akkori leg-alapabb GPU van a notimban, integrált intel GMA 950, annak nem kéne melegednie egyáltalán...
A proci is egy mezei Core Duo T2400, 1833 MHz, annak sem kéne túlzottan melegednie.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
nemrég SS-re váltottam, és egyúttal felraktam a T60-amra egy új 7-es windows-t, a hozzá való legújabb thinkpad-es driverekkel, power managerrel, meg mindennel.A következőket tapasztalom: míg eddig (XP alatt) egy jobbklikkeléssel tudtam váltani a Power Managerben az egyes üzemmódok között, most külön el kell indítanom mindig a programot (ez olyan 10 mp), és csak ott tudok váltani. Ez jó így? Annyival kényelmesebb volt a régi XP-s verzió...
Hiába próbáltam beállítani úgy, mint korábban a Thinkpad default-nál, nem megy.
SOKKAL melegebb a noti, mint korábban, hiába állítom adaptívra a procihasználatot, és aktívra a cooling policy-t.
A másik cooling beállításban azon van, hogy "balance all parameters"- ha ezt átrakom "maximize performance"-re, az segíthet ezen?közel 5 éve van meg a notim, és még sosem volt vele ilyen bajom - most is itt van az ölemben, és szinte éget.
Hogy tudnék segíteni ezen?
köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy 5 éves T60-om van. Múlt héten raktam bele egy SSD-t, és raktam rá egy Windows 7-est, és a legjújabb lenovo drivereket. Minden szép és jó, gyors, meg minden,Viszont mintha alacsonyabb lenne a fényerő, maximum állásban is csak annyi, hogy keveslem, pedig korábban sosem használtam maximumon, most kimondottan ilyen félhomályosnak érzem...
Pedig nincs is nagy fény a szobában, csak egy kislámpa ég.
Ilyet tapasztalt már valaki? Ez miért lehet?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
köszönöm, igen, ez nagyon hasznos tanács volt...
Továbbra sincs fényerő, és hangerő-skálám, egyszerűen eltűnt, ahogy felraktam az új ultranav drivert.
Nem tudom, most rakjam fel őket egyenként, újra? nem igazán érzek hozzá késztetést...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Sziasztok!
ma elkövettem azt a hibát, hogy felraktam a 4-es firefox-ot a T60-asomra.
Azóta nem hajlandó szkrollozni, se pöcökegérrel, se touchpaddalEsetleg van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet ezzel csinálni? Mert ez így iszonyatosan idegesítő, szokatlan, és kényelmetlen.
előre is kösziPleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
b+ kékszarvas, fél évente egyszer szólok hozzá a topichoz, és Te akkor is bezárod...??
Magnat #10753: linkelés alatt az ebay-es "usb to avi" keresésre gondoltál ?
én egy konkrét termék részletes leírására gondoltam, ami valaki még a télen linkelt...Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDMI topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- HP LAPTOP, I3-1125G4 , 8GB ram , 240GB M.2 ssd , Windows 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest