-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melanor
tag
válasz audi100td #43628 üzenetére
Sokáig Dell-eket használtam, abból is az üzleti szériát. Tényleg időigényesebb volt a BIOS beállítása, de koránsem tartottam logikátlannak. Sok lehetőség, igaz, de hasznosak is voltak. A TP BIOS sokkal egyszerűbb már elsőre is.
Soha ne engedd hogy belenyúljanak az agyadba!
-
Melanor
tag
Olvastam olyat, hogy az akku kímélése érdekében az x61s-ben be lehet állítani, hogy csak ha lemerül bizonyos %-ra akkor kezdje el tölteni, ne csepptöltéssel tartsa mindig 100-on az akkut. Erre hol van mód?
Köszi
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Viszonylag új ThinkPad felhasználóként lenne egy kérdésem hozzátok. Mindig dokkolható gépeket használtam munkára és ez most is így van egy x61s személyében, viszont az elmúlt napokban okozott egy kis fejtörést. Nevezetesen, ha az x61s-t ráteszem a Thinkpad x6 ultrabase dokkolóra, akkor nyomkodhatom az elején a power gombot, de nem mindig kapcsol be. Már az sem világos, hogy hosszan, vagy röviden kellene nyomnom. Meg azt sem tudom, hogy mellette annak a kapcsolónak mi a jelentősége, mert eddig nem tűnt fel, hogy történne bármi is. (dellnél ha lezártra kapcsoltam, akkor fizikailag akadályozta a noti levételét)Légyszi világosítsatok föl, eddig Delleket használtam, ott minden elég egyértelmű volt.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest