Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhurgoyf
tag
Wifi jel nem világít, az oldalyó kapcsoló zöld, tehát be van kapcsolva.
lenovos access connections elindítva azt mondja: "No wireless adapters found"
Bluetooth van ezerrel, de az nem segít ki:S -
válasz lhurgoyf #12397 üzenetére
Op. rendszer újratelepítéssel próbálkoztál már? Ha ez sem segít, akkor - mivel garanciális a gép - add be a szervizbe, oldják meg.
Most olvastam vissza, egyetértek azokkal a véleményekkel, hogyha nem segít semmi szoftveres varázslat, akkor hardveres gond lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lhurgoyf
tag
válasz ^Clown #12404 üzenetére
Igen, szerintem holnap az lesz, teszek rá egy új Win7-et. Ha úgy sem OK, akkor szívás, mert ahol lakom, nincs szerviz, vihetem Budapestre:S
Amúgy, szerintetek a szerviz hajlandó lenne távoli kapcsolat útján megpróbálni segíteni, vagy ne is álmodjak ilyenről?
[ Szerkesztve ]
-
-
Magnat
veterán
Hi,
próbált már vki ilyen SSD-t? Nem egy világbajnok, de 40k-ért adja a tag a 128 gigásat ... kisebbet nem akarok, most 500 gigás vincsi van bent ... mennyit dobna vajon a T60-on sebességben?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
---Lasali---
Közösségépítő
TPFC be nem tudja valaki mit jelentenek a hőmérséklet kijelzések jelei pontosan?
cpu - ez egyértelmű
aps - ??
crd - ??
gpu - grafikus mag, egyértelmű
no5 - ??
bat - ez az aksi lesz.
bus - ??
pci - ??
pwr - ?? -
Frenky
csendes tag
Hi!
Van egy [ThinkPad T61 7665-13G notim. Milyen kártyaolvasó kellene, hogy használni tudjam az SD kártyámat, a fényképezőből. Az oldalán van egy ExpressCard/PC Card/Smart Card/4-in-1 Media Card Reader slots Van egy CF adapterem ami jó is bele, de CF kártyát nem használom, mert már elavult cucc. Találtam a neten SD adaptert de nagyon húzós az ára, esetleg valakinek van eladó érdekelne.
Vagy vegyek egy USB-s SD olvasót 900Ft-ért? :-) 5letek?
üdv.
FrenkyHUNter
-
mazsonpopo
tag
Szerintetek?
Egyre inkább úgy érzem, hogy nem kell nekem 12"-os csodanotesz, jó a 14"-os is, mehet bele, egy 6 cellás akku, plusz UltraBay-be a 3 cellás, és az is elmegy szinte egész nap! Mit érdemes tudni T61-ről? Garancia nélkül érdemes még belevágni? Sok a meghibásodás? Vagy érdemes inkább kicsit többért egy T400-ba belefektetni.
Tudom, hogy azért jóval drágább, de ez még beleférne a keretbe, plusz van rá garancia.
Sorry a terjedelmesebb szövegért!
Köszönöm!
-
audi100td
nagyúr
válasz mazsonpopo #12415 üzenetére
Szerintem T400, föleg hogy uj gepröl van szo...
-
bbazsy
őstag
sziasztok,
sajnos a 3.5 eves z61 -em most adta be a kulcsot, kellene uj.
t410i -t nezegetek, abbol az egyik legolcsobbat [link].
kerdesem csupan annyi, amire nem talaltam konkret infot netes forumokban: integralt es nvidia gpu kozott lehet ezen valtani ?koszi,
bb[ Szerkesztve ]
..
-
nagyúr
Anno én is ezen vacilláltam: T61 olcsóbban vagy újabb T400 drágábban és nálam utóbbi lett a befutó. Nem bántam meg. Ha meg még garancia is van rá míg a másikra nem akkor az azért egy elég ütős érv.
Més que un club!
-
radamsky
senior tag
a T400-ast vettem én is a sráctol nyugodtan vehetsz töle
vadisuj és gari is van rajta, csak én nem szerettem a gyári lenovo recoveryt, mert nagyon lassu. Saját win és megy mint a golyo, csak a fingerprinttel küszködöm, mert azt nem találtam
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Egy Lenovo ThinkPad Edge (NUD33HV_2GB) laptopot lehetne bővíteni ezzel a memóriával?
[KINGSTON Lenovo Memória 2GB DDR3-1066MHz]
A bővítés megoldható "házilag", vagy inkább szervíz? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #95590400 #12374 üzenetére
Mekkora TDP-s volt az az AMD-s noti, amit kipróbáltál? Ezek az edge11-ek elvileg nile platformmal készülnek amd terén, ott a max tdp 15W, az új, 45nm-es Geneva prociknak köszönhetően. ha minden igaz.
Viszont h. hol/mikor lehet egyáltalán edge11-et venni, az jó kérdés...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
i400
senior tag
szétszedtem a gépem (t42p) kivenném a hűtőt de a 3 csavar ami fogja nem akar engedni... mindig elforog a csavarhúzó és erősebb nyomásra be is süllyednek
valakinek van ötlete mit csinálok rosszul??? -
-
_szantos_
csendes tag
Sziasztok! 11,6" subnotebookos kategóriát nézegettem mostanában... Bruttó 150k volt kb. a határ, és a következőre akadtam:
LENOVO IdeaPad U165
AMD K625 (2×1,5 Ghz, 2 Mb L2); 2GB DDR3; 500 GB HDD; Radoen HD4200
stb: b/g/n wifi, gigabit lan, BT, HDMI, no os, 6 cella, 2év gar
(140k bruttó)Van valakinek személyes tapasztalata a géppel ?! Nagyon érdekelne...
Közvetlen tesztet sajnos nem láttam, eddig ezeket találtam:
platform teszt másik notiban: [link]
képek: [link]Versenytársai lehetnének:
Acer 1410, Acer 752 (gyengébb 1 magos Celeron 743; már kifutott) bruttó 125-135k
Acer 1810TZ (SU4100 kb. uolyan erős, már nem beszerezhető) bruttó 145k
Acer 753 (U3400 procival kb. uolyan erős, még nem elérhető) bruttó 145k
Esetleg más létező alternatíva (mind árban, mind teljesítményben) ?![ Szerkesztve ]
-
válasz _szantos_ #12431 üzenetére
Eltévedtél, ide tartottál minden bizonnyal
-
Jag
senior tag
Az mitől lehet, hogy ha épp nem csinál semmit a vas, akkor kattog a vinyó?
Halk, gyenge kattogás, olyan 20-60 másodpercemként. -
ABE
őstag
Nyilván jobb gép a T400-as, mert erősebb, jobb az akkuja, és garanciális. Ha belefér a keretbe, és jó szívvel kiadod érte a pénzt, akkor T400, ha inkább spórolnál, akkor T61. Én a használt T61 mellett döntöttem, mondjuk nem is volt pénzem T400-ra.
Egyébként ahogy látom, a linkelt T400-as elfogyott.
[ Szerkesztve ]
-
-
mazsonpopo
tag
Privát akart lenni...
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz mazsonpopo #12440 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve a T61-gyel, előtte egy T43-asom volt, amit szintén nagyon szerettem, de ez még jobb gép, már kiderült számomra. Én speciel nem tudok típushibáról, ami miatt félni kéne tőle, de majd nálam műveltebb fórumtársak elmondják, ha van kehéje. Mint minden használt laptopnál, az alaplap meghibásodása az, ami a legkellemetlenebb lehet, de ha megnézed, rengeteg ThinkPad cserél gazdát használtan, bírják a strapát.
Szerk:
Közben már ide válaszoltam.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #95590400 #12439 üzenetére
Más szóval az élményed már nem releváns.
lapa: nem rossz szerintem az a 15W tdp (a széira többi tagja 9W, 12W -vel is elvan), pl. ha jól néztem, az inteles belsőnél pl. SU7300-at lehet kérni, annak 10W-t írnak, kérdés h. mennyire lehet összevetni a két tdp-t, az Inteles gyakran avrage tdp érték miatt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ragereza
csendes tag
válasz mazsonpopo #12440 üzenetére
Nekem T61 van.
1 év után kellett benne alaplapot cserélni //de mástól még nem hallottam hogy ilyen probléma lett volna vele
Most pedig 2 év után a ventilátorra lett csapágyas meg a hinge lazult meg (egy picit lötyög a kijelző bizonyos pozíciókban). Erre a két hibára viszont már mások is panaszkodtak. -
radamsky
senior tag
Az a bajom hogy amit a lenovo oldalán találtam, azt feltettem, és meg is lett a windows bejelentkezéshez kéri az ujamat adjam már neki oda
de ....én szeretném weblapokhoz is használni azaz a weblapok bejelentkezéséhez, vagy éppen mondjuk a skype msn vagy más progikhoz, vagy akár könyvtárak lekodolásához
na ezt nem találom
Nem hiszem hogy a lenovo csak a windowshoz adja ezt
A dellnél megszoktam a fentieket, sööt a pendrive-om is tudja
picit huzom a számat, de nem adom fel keresgélek tovább
[ Szerkesztve ]
-
radamsky
senior tag
válasz McAdam6 #12446 üzenetére
hááát ez eszembe se jutott, na mindjárt lerántom és felrakom. Ha megoldja a problémámat akkor ... örülni fogok
eszembe nem jutott volna, már mindenfajta driverrel szoftverrel probálkoztam, na akkor reménykedek és ezer köszi ha jo lesz
van egy ujabb hibám ilyet még nem láttam soha
ugye wifin csatlakozom, eddig szuper is volt. Most nézem azt irja ki a wifi hogy nincs kapcsolat és ugye piros x van a wifi jelzőn. Ez érdekes mert pl most is itt vagyok
csak a gyári windows wifikezelőjét használom .
Nem semmi ez a thinkpad, ilyet se láttam még
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest