-
GAMEPOD.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Brandynew #10653 üzenetére
Olyan helyre nem megyek, ahol csak készpénzt fogadnak el, mivel én nem használok készpénzt.
Azt felejted el, hogy ez nem Amerika. Mint azt bizonyára te is tudod, teljesen máshogy fejlődött a bankkártyás fizetés ott meg itt. Tehát ahogy már kérdeztem is, miért várod el hogy mindenhol legyen imprinter is, ahol jelenleg POS is van?
-
polonic
félisten
válasz
Brandynew #10653 üzenetére
De, magasak. Amíg nem volt adó, addig rengeteg nulla ft-os számla volt. Ma már nem.
Meg adót kivetni az elekronikus fizetésekre? Abszurdum, mint vmi harmadik világbeli országban. Mondjuk közel van hozza az országÉn járok piacra, ott meg nem lehet kártyával fizetni. És inkább a kistermelőtől veszem közvetlenül az egészséges, normális termékét. Mert így legalább tudom, mit kapok. Nem a hiperben veszem a ki tudja honnan jövő zöldséget, meg gyümölcsöt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- További aktív témák...
Állásajánlatok