Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
vidd vissza gariba. ilyennel én még nem találkoztam, úgyhogy csak ezt tudom tanálcsolni, de ha nem garis, akkor nemtom...
-
Hellas
senior tag
UP
-
Hellas
senior tag
Segítsetek már légyszi!Már lassan minden file-om olvashatatlan!
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!Van egy 2 hetes 80 GB-s Hitachivinyóm.
Az a problémém,hogy ha azokat a fileokat akarom használni,amik azon vannak,akkor gyakran fagy,vagy nagyon lassú lesz a rendszer.Ja,nem rendszervinyó,slave-be van kötve.?Ja,és nagyon sok filera kiírja,hogy rossz,meg,hogy a file nem olvasható,amikor másik vinyón semmi baj nem volt azokkal a fileokkal!Mitől lehet ez?
Segítsetek plíz! -
umek
tag
nem a maxtor itt a ludas szerintem. ment már tönkre mindenféle vinyó nem csak maxtor... az enyém is hitachi, látod... seagate is meg maxtor is meg fujitsu is ment már tönkre nálam anno... ha én is így gondolkodnék, már nem is tudnék nagyon vinyót venni.
-
Zsoltitoo
csendes tag
Sziasztok!
Nállam szintén ez a problema igaz nekem egy maxtorom van elszált 2 partícióm és nekem újra is indult a rendszer. Tippem van csak rá mitől lehetett. Szerintem túlmelegedett és ez tette be a kaput. Kérésem a következő ha tudnátok nekem segíteni ezt az easy recovery progit honnan tudom leszedni?
Előre is thx...
Soha többé nem veszek maxtort -
umek
tag
UP
még mindig nincs ötletem mi lehet a baj -
umek
tag
Mail ment!
Megyek a köv órára...
Én Fizika II, mechanikából írtam... utálom... -
törölt tag
akkor jó zh írást. én tegnap írtam optimumszámításból. jó szar lett
-
umek
tag
amint visszajöttem ZH-ról, dobok egy mailt a progi miatt. 16 óra körül.
köszi
[Szerkesztve] -
törölt tag
minimális az esély arra, hogy a vinyó a ludas, de pl ebbe az easy recoveryben van egy teljes merevlemezteszt, ha grimbusz van, észreveszi.
másik gondoloat:
állísd vissza az adatokat, töröld le a két partíciót, és formázd le egészben egy partícióként. De: teljes formázás legyen, kibontott gépházzal, és fülelj mellette. Formázás közben kvázi semmilyen hangot nem szabad kiadnia. Ha zörög, akkor vinyógond.
Üdv -
törölt tag
Az én véleményem szerint jobb. Persze ez az én véleményem.
-
törölt tag
nem feltétlenül a vinyó hibája
-
umek
tag
De akkor ez most a vinyó hibája, nem? Csak mert ha igen, akkor visszavinném gariba. Mert még garis, csak a papirokat nemtom már hova raktam...
Amúgy a Get Data Back-kel vissza tudom hozni az adatokat, az nem gáz. Azért köszi a progit. Jobb mint a GetDataBack?
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szia!
OnTrack EasyRecovery 6, tipikusan ilyen gondom volt többször, és vissza tudta hozni. Egyébként a partíció kötetleírásában rosszul van megjelölve az MFT, következésképpen a windows fájlrendszerkezelője nem látja a fájlokat. Ha nem tudsz teljes easy recovery-t szerezni, írj egy mailt. -
umek
tag
Ja, és ujrainditás után ezt irja a CHKDSK:
A fájlrendszer tipusa NTFS, nem lehet megállapítani a kötet verziószámát és állapotát. A chkdsk leállt.
na szóval ennyi.
Help! -
umek
tag
UP!!!
Lementettem az adatokat szépen, és ujra használtam a vinyót. Megint telepakolgattam, erre most szépen ugyanez a probléma jött elő. Csak most már a winfos is szólt, hogy a meghajtó sérült, és olvashatatlan. Na ekkor már tudtam hogy mi jön...
Kiirta, hogy futtassam a chkdsk-t. Lefuttatnám én, ha nem irná ki egyből, hogy fájlrendszer RAW és nem lehet futtatni a progit. Ujraindítás után már ugyanaz mint a multkor, hogy ott vannak a meghajtók, de ha rámegyek, akkor nincs ilyen meghajtó... most akkor mi van ezzel a vinyóval?? -
umek
tag
up
mitől van hogy 0 lesz a mérete néhány fájlnak?? és ezeket már nem lehet visszahozni sehogy? -
umek
tag
Az mitől lehet, hogy csomó fájl mérete 0 lett?? A get data back úgy látja, hogy 0. Ilyenkor az elveszett végleg?
-
umek
tag
most futtatom a getdatabacket, semmi hibát nem jelez, csak megtalálja a cuccokat. Nem értem. Remélem le tudom menteni a dolgokat róla mielőtt meghalna. De
mi lehet a probléma?? -
umek
tag
másik gépben is ugyanez a gond, lécci segítsetek, mert nagyon kellenek az adatok róla, ugye nem kell GetDataBack-et használnom...
-
umek
tag
Szevasztok.
Van egy ilyen vinyóm:
Hitachi Deskstar IC35L120AVV207-1
Na szóval nagy gázban vagyok. Ez ugye egy 120as vinyó, és csomó fontos dolog van rajt. Kb 2 héttel ezelőttig ez volt a rendszervinyóm, de most beújítottam a SATA 80as Samsungot, és jelenleg az a rendszer.
Most az előbb neteztem, ugyanazokat az oldalakat nézegettem, mint máskor, és egyszer csak a commanderben rámentem a vinyóra, és tök üres volt az aktív ablak... másik partíciója szintúgy. Namármost újraindítottam a gépet, a vinyót látja a bios is, meg a winfos is, de ha rámegyek a meghajtóra, kiirja, hogy nincs ilyen meghajtó. Kábeleket megmozgattam már az ujrainditás előtt, racket megpiszkáltam (rackben volt), de semmi. Átraktam egy USB2.0ás külső rackbe, ott is látja a meghajtókat, de nem reagál ha rá akarok menni, ugyanazt írja ki mint az előbb.
Please help!!
Gigabyte GA7n400 Pro2 alaplap, 2500+ AMD, 2*256DDR Inf. Dualban, nagyjából ennyi. Ja, és egy codegen ház, meg egy szünetmentes táp is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- OpenWRT topic
- HDMI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asylum - tölthető a demó
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-75WN4A0) 100/100
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-60WN4A0) 100/100
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-60WN4A0) 100/100
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX-22MFCA0) 100/100
- Samsung SSD 980 500GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest