Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz #90933760 #33641 üzenetére

    Most a Pioneer CS-570-ről van szó? Azért kérdezem, mert két hónappal ezelőtt arra még azt írtad, hogy megtartod, mert tetszik.
    A "szublyuk" tömködésével tudod éppen hangolgatni, és mivel jelenleg borzalmas akusztikai viszonyok között van, lehet, hogy jobban is fog szólni valamennyire betömködve. A fő baj azonban az, hogy minden szakmai alapelvnek ellentmondó akusztikai körülmények között van jelenleg, tehát elsősorban azzal tudnál segíteni az összefolyós hangképen, ha mégis nekiállnál átrendezni a szobádat, és a visszaverő felületeket (kongó-bongó szekrények, a szoba falai...) elvinnéd a hangdoboz közeléből. A szekrényeket mindenképpen el kell vinni onnan, aztán utána lehet gondolkodni, hogy a falak közelségét a falak vagy a hangdoboz arrébvitelével oldod-e meg.

    (#33643) andorra: Illetve azt akartad mondani ugye, hogy "Abban a korban élt, amikor már nagyon kevesen élvezték a zenét, mert minden digitális volt, így a hangkeltő szerkezetek hangja alig volt jobb a ma szokásos tablettás (másnéven kannás) zenénél, amitől sokan meg is vakulnak manapság." :DDD :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák