Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Írtam a gyártónak egy mailt...
'Dear New World Interactive!
I would use their game on Steam if it launched...
My system:
Windows 11 Professional 24H2
10400F
16 GB DDR4
1660S
The system freezes when starting BattlEye, only restarting helps!
Many people on the Internet are complaining about the problem.
I installed MS Visual C++. When I tried to launch the game, it resulted in a complete system crash.
I was only able to restore Windows from a saved image file.
Please let me know if there is a solution to the problem.
I would like to use their game.' -
UserX
addikt
Szia!
Köszönöm a kedvességed!!!
Egyelőre nem tartok rá igényt! Ezt magamnak kell utána nézelődni és kitapasztalni, ha elég időm lesz. Egyelőre az 'Inlisted' kielégít...
A 'Day of Infamy' viszont nem hajlandó indulni!!!
A 'Battleyed'-el van gondja=BSOD. A neten sokan panaszkodnak erre a problémára, de működő megoldást még nem találltam...Mondjuk nincs abban semmi csoda, szerintem, hogy egy 2004-es anticheat nem indul 2025-ben!
10400F, 16 GB DDR4, 1660S... -
UserX
addikt
-
péjé
őstag
Én tolom rendületlenül de xboxon így nem tudok mit mondani a vga problémákra. próbáltam az enlistedet is, hát nálam marad inkább b terv.....-)
A squad44 talán már inkább de ott a környezet nem annyira jól sikerült mint a hll-ben.
Van még baja ennek a játéknak de még mindig jó 2 év után is nekem. A szerverválasztóval lehet keresni olyant amin min 30-as emberkék játszanak. Ami idegesítő amikor senki nem kommunikál meg láthatóan fogalmuk sincs mit is kellene/lehetne csinálni...:-) -
UserX
addikt
válasz
PeeterssoN #317 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon láma vagyok, bocs!!! Van ebben a játékban RT???
RTX 3060 8GB-al nagyon laggolt (írtam is ide), RTX 3070 vitte, mint kés a vajat, de azt kihasználatlanság miatt eladtam. Koca vagyok...
Most 1660S-el szintén lagg nélkül megy, viszont pl. a fegyver nem tükröződik. Szép a grafika, de nem olyan, mint ahogy a 3070-re emlékszem, de lehet hogy tévedek...
Közben volt egy frissítés is.
Szerk.: Az EPIC-es verziót használom, mert ingyen volt AddOn-okkal, bár a Steam-eset megvettem. A -DX12 nincs beállítva.
Booocsánat a hülye kérdésért, de köszönettel venném, ha valaki megválaszolja! -
zoltang
csendes tag
válasz
// Chaka // #311 üzenetére
Elnézést kérek én is lassú voltam, mert már 2 nappal előtte láttam a hírt...
2023 Karácsonyán vettem meg kisebb akcióban (50%) pár DLC-vel egy csomagban (Steam, PC).
-
// Chaka //
tag
Ah, köszi szépen a tippeket. Elég sok vidit megnéztem, és írtam magamnak és a pajtinak egy rövid összefoglalót a gyalogsági működésről. Az az 5 óra arra volt jó, hogy érzékeltesse a mozgást, célzást, sebzéseket. Az angolom hasznavehetetlen beszédben, de a haversrác ilyen szempontból elég jó. És a játék realisztikus részei nagyon ütősek! Meglövök valakit, összeesik, de nem tudhatom, én lőttem-e le, meghalt-e egyáltalán, és még pötyögtetek bele párat a BAR-al. Vagy ha nem látom, az aljnövényzetbe. Megtehetem, mert nincs piros pöttyel jelölve a minimap-en, hogy lőttem. Vagy látom, ahogy ellövök egy srácot, és a másik mellette nem is veszi észre, hogy ő lesz a következő, mert a csatazajban nem veszi észre a lövéseimet. És rohadtul kell lapulni és mozogni, mert ha nem mozdulok, repül a sisakom
-
péjé
őstag
válasz
// Chaka // #312 üzenetére
Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-) -
// Chaka //
tag
Régi barátommal első ismerkedésként 5 órát játszottunk a HLL-el, és nagyon bejövős. Van vagy 4000 óra COD2 és 4 csapatjáték mögöttem, ezért nem szokatlan a játék szelleme. Körülbelül hány órát érdemes szólóban vagy a kollégával kiscsoportban játszani, amíg érdemes becsatlakozni egy nagyobb közösségbe?
-
zoltang
csendes tag
Ingyen beszerezhető egy ideig!
[https://store.epicgames.com (Sale ends 1/9/2025 at 5:00 PM)]
-
UserX
addikt
Köszi, az első tipped megint csak hozott pár FPS-t, felment 90-re is, de mihelyst mozdítom az egeret, hogy körbenézzek, jön a lag!
Pedig ellen még csak sehol sincs!
Holnap még kipróbálom a második verziódat, most megint felcseszett!!!
És estleg megnézem 'Medium' grafikán...
Ha nem megy, nem erőltetem tovább. Elrakom pár évre... -
Curtain
senior tag
Hát igen több az fps de több a lagg is dx12-n. Esetleg próbáld meg windowed fullscreen-en és az anti aliasing pedig legyen a community taa. Ha visszaálsz dx11-re (csak töröld az indítási opciókból amit beírtál) akkor pedig fullscreen legyen szintén a community taa-val. Keress rá reddit-en hogy "hell let loose low fps, bad performance, low gpu usage" Még a fullos gépeken is problémás ez a játék. Ez ilyen sajnos. Nagyon rosszul van optimalizálva és nem is próbálják javítani. Tele van vele a net.
-
UserX
addikt
Szia!
A -dx12 valamennyit segített a játékon. 40-80 FPS között mozog, ami már jó lenne, de 1-2 másodpercre folyamatosam teljesen lefagy a játék.
A grafikai beállításokat levettem EPIC-ről HIGH-ra, de talán így még lassabb, bár másik szerveren teszteltem (A netem 1000/300 szóval azzal nem lehet gond!).
Akkor hardverfejlesztéssel sem jutnék sokkal előbbre??? Most nem akarok költeni, de szeretnék játszani, koca módon. Érdekes a BFV-el nincsennek ilyen gondok!
Szeretem a WWII-s multikat, évekig DOD:S ment, de azt már a kutya sem használja és amúgy is eljárt felette az idő! -
Curtain
senior tag
Igen írtam is a DirectX 12-es megoldást. Nekem Amd-n az OpenGL vált be, így egész tűrhetően fut. Pc-n a legnagyobb baj hogy a játék nem használja ki a hardvert. Pl a vga 50-60%-on malmozik max és ilyenek. Egyedül az új pálya fut rendesen, ott 100% a vga kihasználtság és ez meg is látszik az fps-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest