Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi1989
csendes tag
válasz micafighter #50848 üzenetére
Nem érdekel a wild csak a standard. Az összeset betörtem és összegyűlt 2935 dustom. Milyen legendary kártyát és deckeket csinálnátok ebből? Már nagyon rég nem játszottam és nem vagyok annyira képben. Leginkább priest, mage, warlock kasztok érdekelnek, amivel rankedben ellehet jutni valameddig. Solo adventure-ból csak a blackrock első szárnya van meg. De gondolom a league of explorer szányait érdemesebb megcsinálni. Solo adventurekre még gyüjtöm a goldot.
[ Szerkesztve ]
-
Free04
tag
Köszönöm mindenkinek a választ. Ez az innkeeper sokat segített a deck összeválogatásában (eddig deck trackert használtam, de csak a lapok mutatása miatt). Próbáltam betörni az arany és naxxos lapokat, de nem bírtam...talán ha teljes áron lehetne... az arany meg túl szép
Végül egy sámánt raktam össze, nem kellett sok lappal kiegészíteni. Warlockkal toltam eddig,leginkább mert az első legendem Mal'Ganis volt, sámánnal meg nem sokat játszottam még. -
alpihun
senior tag
Craftoltam egy epicet s raknám be pakliba s nincs sehol, dust sincs elköltve. Lecraftolom megint s azzal kettő lesz belőle s 800 dust off. Hogyan spóroljunk.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
válasz micafighter #50848 üzenetére
+ tavern brawl
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
saelin
veterán
válasz Free04 #50853 üzenetére
Most megnéztem én is ezt az inkeeper-t és egész pofás. Egy funkciót hiányolok belőle; hogy csak akkor jelenítse meg az overlay-t, ha a hs van fókuszban... Így most minden virtuális asztalon ott virít. Gondolom ugyan ez a helyzet több monitoros rendszereknél is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tretyak
aktív tag
Kinyitottam az utolsónak tervezett packomat - 120 lett a vége - is az új kiegből, ha még érdekel bárkit is a statisztika :
-6 legend - pont átlagon:
Herald Volazj
Fandral
Hallazealx2
Shifter Zerus
Mukla 2.0A minőségük erősen középszar, annak mondjuk örültem, hogy a 4 jónak tűnő class legendből 2 jött (még Xirel és langyos Ragna tetszik), a többi viszont csak éppen jobb, mint a trash tier.
-28 epic - kicsit átlag fölött:egy golden jött csak, mondjuk az jó, a Call of the Wild
-az összes rare, 6 golden
-összes common, 11 goldenVégülis nem lett rossz, ami nálam craft esélyes:
-Ragna
-Xirel: bár a minap a miracle világába tett kirándulás után elgondolkodtam, hogy kell-e nekem :-D
-Veklor: ha koton deckek maradnak a metában
-Nzoth: ez tetszik a legjobban
-Hogger 2.0: ez mondjuk annyira nem
-Illetve classicból hiányzik még a használhatók közül Jara, Antonidas, Leeroy és Cenarius-2xForbidden healing
-1xEternal Sentinal
-2xForbidden Shaping
-1xCrazed Worshipper
-Classicból még talán 3-4 használható8800 dust lenne a kieg lapjait legyártani, még kicsit várok vele, lassan csak beáll a meta.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Ti milyen sorrendben kedvelitek a classokat így ennyi idő után? Nálam valahogy így néz ki a lista:
1. Mage
2. Hunter
3. Priest
4. Paladin
5. Shaman
6. Rogue
7. Warlock
8. Druid
9. WarriorMage-t imádom, minden meccsen úgy érzem, hogy a sok döntési lehetőség közül nekem kell választani és nagyobb befolyásom van a meccs alakulására, mint a többinél.
Warrior nálam a majdnem játszhatatlan kategória, szenvedés minden meccs, amit azzal a classal le kell tolnom.
-
norbi1989
csendes tag
Érdemes valamelyik solo adventure részt megcsinálni vagy inkább craftoljak le egy pár old gods kártyát?
-
h3lios
addikt
válasz pachito #50859 üzenetére
1. Warrior
2. Paladin
3. Priest
4. Rogue
5. Mage
6. Warlock
7. Druid
8. Hunter
9. ShamanA Top 3 class gyakran változik nálam, de a Warrior szinte mindig ott van, mivel tele van olyan lapokkal, amivel meg lehet fogni az aggro paklikat. Összességében, sokkal inkább szeretem a Control - Midrange paklikat. Régen sokat játszottam Mage-el, viszont a Freeze-el jelenleg az a legnagyobb problémám, hogy be is kell húzni a blockot, mert ha beragad az utolsó lapok közé szinte biztos bukó a meccs. Ezen túl rengeteg sz.r matchup van most, kezdve C'thun Druiddal, ami T7-8-ra kirampol 1 nagy dögöt ami lesebez 1 HP-ra, majdnem Alex előtt.
Priest szintén jó, de sosem lesz top 1, mert nagyon reaktív class, gyakorlatliag folyamatos board hátrányból játszol úgy, hogy imádkozol, hogy tudj értelmes miniont húzni, amivel nyomást tudsz gyakorolni az ellenre.
Most pl. tapasztaltam C'Thun Warriorral, hogy relatíve könnyű a N'Zoth paklik és a dragon deckek ellen játszani, mert 2 brawl-al és C'thunnal meg lehet fogni 3 nagyobb minion hullámot.Rogue-al sosem voltam különösebben jó játékos, de most nagyon tetszik a miracle és a Dr. verzió, ezért most ilyen előkelő helyen van a listámon.
Warlock -ot szeretem a Reno-hoz hasonló paklik miatt, Druid nálam szódával elmegy az alsó kettő kaszt pedig abszolút nem tartozik a kedvenceim közé. A Shamant az overload miatt utálom, illetve a hero powert sem tudom megszokni. A Hunter pedig lehet bármilyen midrange verzió állandóan a SMOrc-ra megy rá, nincs igazi control verzió, márcsak a hero power miatt sem.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
saelin
veterán
válasz micafighter #50858 üzenetére
Igen, pont amiatt írtam.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saen
veterán
Én nem classokat szoktam szeretni, hanem deckeket. Ha sorrendet kéne felállítani, az első nyolc mindig változik, de az utolsó fixen a priest.
Deckek tekintetében én midrange/tempo párti vagyok, nem igazán szeretem a controllt, mert sokáig tart egy meccs, illetve az aggro-t sem, mert az meg unalmas. -
alpihun
senior tag
Fél órája tépem a hajam hogy mi lett support contact után, s jön a mail, hogy:
"...On another note, I accidentally sent a password reset to your email while dealing with another issue, so just use the link in the mail to set a new password before logging in again next time.
Apologies for the confusion!"
Best of Blizz
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
KaraDani
addikt
Érdekes kérdés, nem fog hasonlítani a tiédre Írok hozzá levelt és ranked win számot is, tavaly júliusban kezdtem.
1. Warrior - 60 - 228
2. Rogue - 60 - 50
3. Druid - 60 - 367
4. Mage - 60 - arany
5. Warlock - 60 - 174
6. Shaman - 38 - 33
7. Hunter - 39 - 50
8. Priest - 53 - 11
9. Paladin - 60 - 148 -
micafighter
nagyúr
válasz h3lios #50862 üzenetére
Shaman hero powerre megoldás finley, druid hero power + doomhammer OP
Ladder haladás miatt kénytelen voltam elővenni az aggro shamant, utolsó meccsemet úgy fejeztem be zoolock ellen, hogy doomhammer + rockbiter + rockbiter + druid hero power = 18 dmg, plusz egy troggom megélte még ezt és overloadokbol feltápolta magát 9re #getrekt #newmetanewrák[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
Akkor az enyém is (Danihoz hasonlóan winnel + minden hatvanas)
1. Warrior - Golden
2. Rogue - 417
3. Hunter - Golden
4. Shaman - Golden
5. Mage - Golden
6. Warlock - Golden
7. Paladin - Golden
8. Druid - Golden
9. Priest - 467[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz DaveNo1 #50871 üzenetére
Nem
Rugó most tök jó, nem is számítottam arra, hogy játszható lesz a kieggel, az gyorsan meglesz, de a priest akkora HelyiAlvó, hogy semmi kedvem nincs játszani vele.
Más: Hétvégén dh austin, valószínűleg itt dől el a meta a következő időszakra, mert mindenki innen fogja másolni majd a paklikat.
+1, hyp3d visszatért, márpedig ha hyp3d játszik és a miracle nem egy halott pakli, akkor ott valódi csoda lesz[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Elég sokszínű a felhozatal
-
Free04
tag
válasz saelin #50856 üzenetére
Nekem talán jobb is mint a deck tracker, mert nem használok több monitort vagy virtuális asztalt, viszont szinergiába van a hearthpawn oldallal és ugyanúgy mutatja a lapjaimat.
5 common lapot kellett csak craftolnom a lenti deckhez, de erősen gondolkozom még egy Thing from Below-on. Nekem elég erős lapnak tűnik, főleg h hat rá a totem gólem is.
Van valami észrevétel vagy javaslat a paklival kapcsolatban? (mit cserélnétek mire?, van még több mint 4000 dustom) -
norbi1989
csendes tag
Érdemes megcsinálni a cthun decket és lecraftolni azt a twin legendaryt? Ha igen melyik kasztokkal érdemes nyomni? Nálam a mage, priest és warlock a favorit. Most van 2900 dustom és ebből csinálnék egy ütös paklit.
-
whitezo88
nagyúr
Reynad was Scamazed [link]
-
micafighter
nagyúr
Lejárt a szerk. A tegnapi dreamhack HS meccseket vissza lehet most valahol nézni?
-
whitezo88
nagyúr
válasz micafighter #50883 üzenetére
ha jól értem nem tudott wifire csatlakozni, kellett volna egy Ethernet csatis gép...
-
saen
veterán
válasz micafighter #50884 üzenetére
Twitch-en a hivatalos streamen szinte biztos.
-
whitezo88
nagyúr
Best hand NA [link]
következőt egy Dust Deviles, üresbe Brannt kirakós Elises shaman ellen vesztettem, aki highrollolt a stormmal. Rank20 too hard.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #50885 üzenetére
A kommentekben volt hogy egy nyert meccset vesztett el, 1 körre volt lethaltol, ugyhogy nekem az jött le hogy meccs közbe DC-zett, nem tudott vissza csatlakozni ezért bukta a meccset, és DH annyit kommentelt hogy ethernet csatis laptoppal játszon legközelebb.
Engem amugy pont ez zavar a leginkább a játékban, hogy ha DC-ztél, 10ből 1x tudok visszacsatlakozni.
(#50886) saen : megnéztem mielőtt itt kérdeztem, de nem találtam, megnézem akkor megint, lehet csak béna voltam
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
addikt
Nekem a következő képpen alakul a lista:
1.Warrior golden
2.Rogue 133 /lvl 48 /
3.Warlock golden
4.Mage 332 /lvl60/
5.Druid 323 /lvl60/
6.Priest 238 /lvl60/
7.Paladin golden
8.Shaman 169 /lvl51/
9.Hunter 217 /lvl56/Warrior örök kedvenc játék kezdete óta. Teljesen mind1 cw, face, tempo én vele élvezem legjobban a játékot. Rogue-ra most kattantam rá, a köv hónapokat valszín a vele való ladderezés viszi majd el + szeretném belőle is a golden hero-t kifarmolni.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
saen
veterán
válasz micafighter #50888 üzenetére
Bocs, akkor mégse, letiltották valamiért...
-
darkrock
aktív tag
válasz micafighter #50897 üzenetére
13-5 rankeden, 15-os szintet értem el vele tegnap. Aggro ellen elég hatékony, amiből jön elég sok szembe.
A Patron se rossz, eddig 7-3.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest