Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
MaSsan streamjével mi lett? Tud róla valaki valamit?
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
thesound
addikt
Azt észrevettétek már, hogy ha ranked meccs közben ráviszitek az egeret a rankotok ikonjára, akkor kiírja, hogy éppen a a top hány %-ban vagytok?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
saen
veterán
válasz Zolom89 #50054 üzenetére
Van aki azt mondja örökre letiltották, van aki azt, hogy csak ideiglenesen. Majd idővel kiderül. Az tuti, hogy viewbotolt, azzal kérkedett anno, hogy 2000 előfizetője van. Összehasonlítva Savjz-nak van most kb 500. 4x annyi sub nála negyedannyit dumált, hihető volt a sztorija
-
Zolom89
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz Zolom89 #50061 üzenetére
A zoo egesz jo, foleg a zavaros metaban. Csekkold Rdu twitteret, rakott ki listet ami eleg eros. Ma kiprobaltam, legend backes sracot koton deckkel t7 lethaloztam vele.
Massan tema: ideiglenes ban, es azert van annyi subja mert 90%a a Csgo rafflek es giveawayek miatt subol. Sok ami lathatoan egy embere akinek van tiz legalabb.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Nekem ez a deck eddig nagyon adja. Fandral iszonyat brutál, techelésen még lehet itt ott változtatni attól függően miből jön sok, de eddig úgy összességében nekem nagyon működik.
(#50064) netpeti98: Most nem rossz, de várj még mielőtt beleugrassz szerintem. Nagyon az elején vagyunk még az új kiegnek.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Szerintetek a dragon priest mennyire lesz életképes? Találkoztam a ladderen egy sráccal, ezzel:[link] tolta és nagyon dicsérte. Viszot ilyen korán még nem akarok 3000 dustot beletolni, bár Ysera és 1-2 régi dragon lap hiányzik csak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zolom89
senior tag
-
DopeBob
addikt
-
saelin
veterán
válasz whitemetal33 #49861 üzenetére
Én a hoggert használom midrange hunterben, csak arra kell figyelni, hogy pl mage lője el mindkét (de legalább az egyik) flame strike-ját, és úgy már megél néha pár kört. Általában csak akkor rakom ki, ha valamit védeni akarok vele vagy ha már nincs más lehetőség.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
callmeakos
veterán
Instant rekt?
All→M8
-
h3lios
addikt
válasz #75376384 #50075 üzenetére
A Battlecry tök mind1, egyszerűen Value a lap. 10 -ből 2 x tudják csak megoldani.
Amiket tapasztaltam ellene + láttam streamereknél a következő:
Mivel a Dragon Priestben / Palában millió korai nagy drop van az ellenfél jó eséllyel elhasználja azokra a removaljait. Pl. 2 consort / azure drake / twilight drake és még sorolhatnám
T10-re vagy marad remove vagy nem. BGH nerfelve lett ezért nem rohangál annyi, mint a kieg előtt, igazán csak a Hexhez hasonló lapok oldják meg.
Gondolj bele, oké valahogy leszedi és véletlen kidob 1 Yserát. Előtte már annyi erőforrás ment el, hogy nem lesznek ezekre leszedések a játék végére. Ha meg fent marad ? Okay, deal mehet 12 dmg arcra...
Persze ott van az is, ha az ellenfélnek isten keze van, tegnap Kibbler ellen ment rá 1 keeper + aztán kidobott 3 dragont azokra meg ment a pyro + eq, de ezek azért rikább kombinációk.
Juteszembe, Deathwing + Duplicate -> kirakja magát 2x OP Wild Combo.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
whitemetal33
tag
válasz saelin #50072 üzenetére
Először azt hittem Hoggerről hogy hulladék legend de aztán rájöttem hogy midrange paklikba nem is rossz sőt midrange sámánba nagyon nagy value is lehet a master of evolutionnnal kombózva.
A midrange shamanon gondolkodom viszont az az egy bajom van hogy nincs BRM-m hozzá. -
DaveNo1
veterán
Én most Reno-Cthun Warlockkal játszok, valamivel érdekesebb ez a deck mint a residentsleeper druid vagy warrior variáns.
You are not prepared.
-
micafighter
nagyúr
Vajon a Malkorok-ból kapott Battlecry-es fegyó battlery-a aktiválódik? Pl Coghammer.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #50081 üzenetére
Blingtronból nem aktiválódik.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
dejaris
addikt
válasz micafighter #50081 üzenetére
Nem, brawlban kijatszodtam mar.
-
sagem
addikt
válasz micafighter #50079 üzenetére
Na ja, de itt a multi accok miatt nem igazán lenne jó buli senkinek (se a Blizzardnak, se azoknak, akik nem farmolnak 20 karaktert. )
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
NyxNyxNyx
addikt
Na kinyitottam az első legendarymat. Pont Yogg-ot. Tegnap még le akartam craftolni. Eddig ebből az expansionből 4 epicet craftoltam, a 2 priestet 0 manásat és a 2 shaman 2 manás miniont. Utóbbit persze pont nyitottam most.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
oba
addikt
Lett egy kevés dustom, bedaráltam a nerfelt lapokat. Mit érdemes összerakni? Cthun druid? Vagy más esetleg? Rank 10 -en vagyok, standarden szeretnék lemenni legalább 5 -ig, vagy alá.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
bepe79
addikt
Dantanero72?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Genji
őstag
Tegnap Amaz-t néztem és 10-1 et ment a twitterén kitett pala paklival. Gyakorlatilag Deathrattle + NZoth kombóra van építve csomó heal-lel.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
bepe79
addikt
válasz fogtunder #50097 üzenetére
Én tegnap legyártottam egy új Zoo-t, 2 sea giant-et le kellett kraftolnom hozzá (2x400 dust), így most nagyjából kinulláztam magam, viszont van egy WoToG-os Zoolock-om, egy WoToG-os face hunterem, és egy saját készítésű pala.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest