Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #49128 üzenetére
a második BGH-t nem számoltam az is simán törős. aztán lehet, hogy én is bezúzok mindent, csak így nem érzem, hogy nagyon kellene, most is van több, mint 5K dustom, plusz még ami a nerf miatt jön rá, meg lassan 7K gold.
ráadásul a két lore-nak nálam szentimentális értéke van, az első paklim druid volt, ahhoz kraftoltam le vérrel verítékkel átitatva őket.
más: rég szenvedtem már ennyit, mint az e heti brawlban, a harmadik meccs lett meg, rohadtul elhúzódott, golden monkeyval nyertem végül. kaptam belőle egy chromaggust, amivel húztam még kettőt a köv körben, majd két nozdormut, aztán itt ennyi is volt, még kiraktam egy Mal'Ganist, hogy nehogy meghaljak indokolatlanul aztán kezdődött a fiesta. Ben Brode imádta volna ezt a meccset.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
rumos XIII
aktív tag
És mikortól lehet teljes áron betörni a nerfelt lapokat? Nekem még mindig a 400-as lapot 100-ban adná.
Kösszencs white!
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz rumos XIII #49154 üzenetére
amint itt az 5.0, kieggel.
-
pachito
őstag
Let the games begin (tetszik ez az új brawl)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz pachito #49131 üzenetére
Meghoztad a kedvemet:
Lore: Ezt így jelenlegi formájában miért játszaná valaki? Választhatsz 2 rossz minion közül. Az én megvalósításom: Draw a card or Heal 8.
FoN: Nerfelni kellett. Talán ha maradt volna a régi, de csak minionokat tudnának ütni a fák... Ez így hulladék
Keeper: Megértem miért így oldották meg.
Owl: balanced
BGH: Rendben van, nincs sokkal jobb ötletem.
Hunter's Mark: Priestként rettentően utáltam ezt a lapot, és a midrange/control hunter brutál erős lapokat kapott szóval örülök a nerfnek. Talán még 2 mana is oké lett volna.
Flurry: Kellett rá a nerf ez szerintem teljesen egyértelmű. Nem a kaszt jelenlegi helyzetén múlik. De amit csináltak az nevetséges. Én úgy oldottam volna meg hogy ne üsse az arcot, és 3 mana (na jó, 2 is rendben van). Vagy 4 mana és equipel egy 1/2 daggert az effekt után.
Knife Juggler: Használható maradt a lap, de jelentősen gyengült. Rendben van szerintem, de még fogom szidni.
Leper: Rendben van
Golem: Az rendben van hogy nerfelik, de miért így? Simán lehetne egy fél manával erősebb minion, vagy valami képességet is adhattak volna neki.
Molten: Örülök ennek a nerfnek is, de ezt is túlzásnak érzem.
Disguise: Megértem, jó döntés a jövőre nézve.Amit szerettem volna még (van pár Amaz suggestion benne):
Alex-szel valamit kezdeni kellett volna, agresszívan használva szerintem túl erős. Mondjuk "set your hero's remaining health to 20."
Huffer: 4/1 charge, vagy 3/2 charge
Highmane: 4/5, vagy legyen legendary utólag hogy csak egyet lehessen a deckbe rakni.
Sap: 3 mana (Oké mondhatjátok, hogy hagyjam már a gyenge Rogue-t, de ehhez hozzátenném, hogy az új lapokkal jönni kéne valami erősnek hozzá, vagy buffolhatnának lapokat. PL Kidnapper. Sap jelenlegi állapotában szerintem túl nagy tempoelőny. Kb egy 2 manás mulch ami silencel is.)
Doomhammer: 6 durability, vagy több mana, vagy nem tudom. De rockbiterrel szerintem OP.
Fire elemental: deal 2 dmg
abusive: 1/1
Power over: Gyűlölöm ezt a lapot, de jó dr minionok nélkül talán nem szükséges a nerf.
Cabal: Nem tudom, nem akarom kinyírni ezt a lapot de talán túl erős.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
messi6502
tag
válasz NyxNyxNyx #49158 üzenetére
Flurry-t még ha valamelyik ötleted alapján nerfelik, akkor oké lenne, azzal egyetértenék.
Sap-pal az a helyzet, hogy ha a mulch 3 mana és megsemmisít egy miniont, akkor egy spell, ami úgymond ideiglenesen tünteti el a miniont, annak olcsóbbnak kéne lennie. És a sap-nak van egy jó nagy hátránya is, battlecry-os lényt nem szívesen tetetsz vissza az ellenfél kezébe, én már nem is használok belőle kettőt, csak egyet, mert boomra nem jó, inkább 1 bgh van helyette a deckembe..Illetve ott a corruption ami 1 mana és 1 körig még él a minion, szerintem ez a 3 class spell egymáshoz képest jól van design-olva. Ha kimegy boom, akkor lehet op lesz belőle, de amíg ilyen tempó orientált a meta, addig olyan lényeket játszanak, ami a kirakásával tempót generál, majdhogynem mindegy hogy egyből utána meghal mert nyomott hagyott maga után így vagy úgy, és ezt a sap nem oldja igazán meg. Na persze egy Sylvanasra már teljesen jó megoldás ugye..Megint az a kérdés, hogy mennyit lassul a meta, a value vagy pedig a tempó felé billen a mérleg. De az, hogy a face shaman nem kapott semmi nerfet, nálam a tempó felé billenti megint. Nem hiszem, hogy a 2 crackle kiesését annyira megsínylené..Remélem így éjszaka még sikerült érthetően fogalmaznom, persze ez csak az én véleményem
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Akkor tőlem is néhány gondolat a nerfekről, aludtam rá egyet:
Druid: kellett valamit kezdeni a kaszttal, mert túl erős volt a kombó. A FoN-t korrektül nerfelték szerintem, játszható maradt token druidban. A Lore az mostmár egy hulladék, illetve a keeper is rengeteget gyengült. Ettől függetlenül nem érzem azt, hogy meghalt volna a kaszt. Token druida játszható lesz, C'Thunt is nagyon nyomják, jó eséllyel az is. Igaz a midrange shaman nagy countere a druidának, az ha erős lesz akkor nem sokat látjuk Malfuriont.
Rogue: a master of disguise az teljesen oké, viszont a blade furry-t nem igazán értem. Az okés, hogy a játék egyik legjobb board clearje volt, de a rogue rendkívűl gyenge volt már régóta még ezzel is. A burstre szüksége volt a meccsnyeréshez, most egyelőre fogalmam sincs, hogy mi lesz a kaszttal. Ha csak vákumban vizsgálunk lapokat, akkor pl a priestet is szanaszét kellett volna nerfelni, mert rengeteg önállóan baromi erős dolga van, szóval ezt tényleg nem értem. Emellett a warrior ellen kb így is baromi nehéz volt nyerni, mert nem volt elég sebzés, most ha lehet még szarabb lett ez a matchup. Egyelőre az új lapok sem tűnnek túl erősnek, úgy tűnik Valeera-t nem sokat fogjuk látni mostanában és ez nekem nem igazán tetszik.
Bagoly, BGH, Leper Gnome: teljesen ok.
Juggler: Ez kevés nerf, egyetértek Reynaddal, RNG a játék első néhány körében simán eldöntheti a meccset. Akár egy 3 mana 3/3 is sokkal jobb lett volna. Ettől függetlenül azért gyengült, már nem öli meg a clericet, mana wyrmöt, Tunnel Trogg-ot alapból, meglátjuk.
Arcane Golem: értem, hogy félnek a charge-tól, de a lap így teljesen játszhatatlan lett. Igaz nem nagy érvágás, kevesebb aggro, kevesebb OTK lesz a játékban. Mivel neutral, ezért túl lehet élni.
Molten Giant: Ezt lehet túltolták, de egyébként nem baj, mert handlock nagyon durva lett volna. Mountain giant és twilight drage nagy buffot kapott a nerfek miatt, ha ez is megmaradt volna, akkor jó eséllyel handlock meta lett volna. Meglátjuk mennyire durva ez jelenleg, szerintem játék közben derül majd ki. Illetve az is lényeg, hogy milyen healek lesznek, lesz-e még új heal.
Hunter's Mark: ezt nem értem, ez nem volt kulcslap eddig sem, illetve 1 manával is használható maradt. Ilyen alapon a circle of healing miért nem lett nerfelve pl?
Amit hiányolok a listáról az az, hogy a freeze mage-hez nem nyúltak hozzá, nagyon sok burst kiment, így fatigue warrior szerintem sok kasztnak megoldhatatlan lesz, shaman elég durvának tűnik (doomhammer nerf?) és a priest nagyon sok ellenfele durván le lett korlátozva, így az is erősödni fog szerintem. Igaz még látunk sok új lapot, meglátjuk mi lesz a vége.
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #49158 üzenetére
Flurry-ről tegnap vitáztunk Danival, azt nagyjából elbeszéltünk egymás mellett. Szerintem két féleképp lehet nézni:
1 magát a lapot nézed. Így egyértelműen op hiszen 2 manáért simán lehet boardclear + face-be is jelentős dmg-et tol, jogos a nerf.
2 magát a class nézed. Így szerintem abszolút nem jogos, kb a fekvő emberbe belerúgok még 1et tipikus esete. Gyakorlatilag miracle óta mostoha class, átlag player arénába pickeli, top streamereket látsz vele rankeden is érvényesülni /márpedig a játék az átlag playerekről szólna/.
Remek lesz ellőni egy 7 manás 3at sebző flamestrike-t..Az eddig bemutatott rugó kártyák sem azt sugallják, hogy hopp most iszonyat megtápoljuk a rugó classt, én spec a legendaryban látok fantáziát + a 2/2-es deathrattle lényben. Természetesen még lehet meglepetés a be nem mutatott lapokban..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
itldj
aktív tag
Na így egy nap távlatából, frissen és kipihenten a reggeli kv után.
A druiddal kellett valamit kezdeni ez nem kérdés, viszont a Silver Hand Knight az basic lap, és 5 maáért 4/4 + 2/2 a FON meg a nerf után, ööööö szóval hagyjuk.
A Lore így egy szar és drága Azure Drake lett, legalább 6 vagy 8 heal lenne rajta akkor, azt mondom, hogy játszahtó maradt.
A Keeper az fogjuk rá, hogy elmegy, mert drágítani akarják a silencet, ezzel kb együtt lehet élni.
Leprás, Pakoly, BGH kb rendben van, bár az utóbbinál a koncepciót jobb lett volna variálni, de jobb ötletem nekem sincs, így akár egyet is tudok érteni a dologgal.Jugglert eddig is a teste miatt játszotta 99%ban mindenki, szóval érthető, hogy ahhoz nyúltak hozzá (NEM!). Szerintem ez így túl kevés változtatás ahhoz, hogy ne legyen továbbra is nagy befolyással a random az early gamere, amin kb elmehet a meccs. Viszont nem tradel le a clericcel, mana kukaccal, aspiranttal szóval még akár lehet is a dologból valami.
Hunter's Mark eddig sem zavart sok vizet, de ha lesz más hunter mint az SMorc, akkor ki tudja.
Moltent szerintem kicsit túltolták, ahogy többen is írták 22/23 lett volna reális, mert a handlock miatt nem maradhatott volna úgy mint eddig. Én még vártam volna egy Mountain Giant +2 mana nerfet is, de meglássuk, így mire megy a pakli.
Disguise az koncepciós per öööö izé nerf volt, érthető, hogy a permanens stealth elég broken kombókat tudna létrehozni.
Arcane golem szintén nem maradhatott, de így instant kuka kártya lett. Ha már ennyire betegesen félünk miden charge miniontól, akkor a horserider meg a wolfrider??
A Blade flurrynél tegnap is ledobta az agyam az ékszíjat, továbbra sem találok rá szavakat. Eddig is imba kombó volt a poisoned bladdel, érthető, hogy ez nem maradhatott a játékban.
Viszont így nulla koncepciót érzek az egész kasztban, mert a jelenleg játszható rugó paklikban (abban az 1%ban, amivel én is szeretek játszani) ez volt kb az egyetlen win condition, és így is voltak rendkívül szar matchupok, lásd warrior... Így marad a teljes kilátástalanság. Nembaj, Edwin OP lesz 4 körig, majd hard mulliganelni kell rá.BTW Nem értem, hogy miért kell ilyen faék egyszerűségű nerfekkel élni...
Illetve amit nagyon vártam volna a változásoktól (is) az valamilyen válasz a faceaggro deckekre, különös tekintettel a shamanra, (Doomhammer nerf, jó early taunt, heal, etc.) amiből semmit nem láttunk. Biztos nagyon jó az a rengeteg lategame lap ami jön a kiegészítővel, már csak az a kérdés, hogy mitől élnénk túl mondjuk a 10. körig? Jelenleg gőzöm sincs, de ha minden így marad akkor olyan faceaggro meta lesz, hogy öröm lesz nézni, már aki marad, mert én sűrű anyázások közt keresek másik játékot. -
DopeBob
addikt
válasz Tyler Durden #49163 üzenetére
Én nem játszok rugóval, de bármikor amikor jött szembe az oil rugó, az nekem pont ugyan az a kategória, mint most a combó druid, vagy a régi patron warrior. Nehéz class, ezért nem sokat játszanak vele, de szerintem teljesen jogos a nerf.
Illetve valószínűleg az új lapok között lesz valami olyan, amivel már nagyon OP lenne a dolog.
Szerintem teljesen jók a nerfek, késdobálót mondjuk én simán 1/2-be tettem volna Igazából legalább epic-nek kellene lennie.
Molten Giant nerfnek kimondottan örülök
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
Cathfaern
nagyúr
válasz pachito #49131 üzenetére
Juggler:
Elsőre szerintem is gyengének tűnik a nerf, de kicsit átgondolva nem az. A Jugglerrel (szerintem) nem annyira az volt a gond, hogy OP lap, hanem az, hogy gondolkodás nélkül be lehetett tenni bármelyik deckbe a hozzá hasonló szituációs 2 manás 3/2-es lapok helyett, mert jobb volt mindegyiknél. Legrosszabb esetben volt egy 3/2-es lényed (és/vagy az ellenfél elnyomott rá egy removalt/spellt, amit egy 3/2-es amúgy nem tolt volna el), ha meg mákod volt, akkor sebzett is ellenfélen / pont megölt egy lényt, stb.
Viszont így már egy nem tokenes deckbe meggondolandó, hogy belefér-e. Nyilván tokenesben ugyanolyan erős, mint korábban (vagy hunterbe unleashed-el), illetve aggro deckek is profitálhatnak belőle, de szerintem már messze nem olyan egyértelmű, hogy ha van belőle 2, és nem kell a 2 manás slotra mindenképp valami más minion, akkor rakd be.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
h3lios
addikt
Rogue-al nem tudom mit akarnak majd kezdeni, jelenleg 3 deck típus van, amiből 3-ból 3 halott lesz standard-en.
-Oil: Nem lesz Oil + Flurry -> halott deck.
-Maly Rogue: Nincs Flurry, tehát turn 3-4-től kezdve nem tudsz mit csinálni 1 kipakolt board ellen -> lose
Eddig sem volt túl erős pakli, mert kb. arról szólt, hogy T6 Emperor, T7: Szét spam-elted a gobbót spellekkel és ha mákod volt behúztad maly-t + a spelleken eleget olcsósított az Emperor Turn, de ígyis nagyon necces volt. A Rouge-os tapasztalataim mind azt mutatják, hogy ez a legkimértebb kaszt. Kb. minden meccs nagyon szoros és 1 körön múlik, hogy bukod -e vagy nyered a mecseid. Na most értelmes AOE nélkül ez egyértelműen bukó lesz.
-Deathrattle: Ez lehetett volna az egyetlen értelmes deck, viszont az összes értelmes rattle lap kiment, tehát megint csak kuka a koncepció.A control Rogue 1 rossz vicc, pláne most, hogy nem lesz Deathlord, Healbot és Belcher (sem Flurry).
Egyszóval a maradék lapoknak nagyon jónak kell lenniük és minimum kell 1 OP fegyver vagy jó board clear, ezek nélkül T4 kaszt marad.
A Paladinnál ugyan ezt érzem az early game kapcsán. Nagyon jó, hogy kaptunk szép új Gaynarost, de továbbra sincs T1-2-3 Play a pakliban. Kaptunk gagyi murloc tápolós Epic-et, ami 1 szemét, mert a nem Anyfin alapú paladin sosem lesz használható. Túlságosan Yolo és kb. 1 db AOE meg is fogja, mint sz.r a gatyát.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Nem hittem volna, hogy a faceshaman előtti szemetet valami alulmúlhatja...
De ott legalább volt koncepció, a totemek miatt. A Rogue-ban innentől kezdve semmi szinergia nem marad, amire lehetne építeni. Kapott olyan lapokat amiből tudsz a másik kaszttól lopkodni, de már van 1 priestünk, nem kérünk egy másikat...
-
saen
veterán
válasz DaveNo1 #49171 üzenetére
Az akkori control paladin aggro ellen szar volt, de azért legend metában volt elég kontrol, hogy Kolento rendszeresen rank 1 legendet csináljon vele. A mostani rogue szar lesz aggro és kontrol ellen is...
A régi tempo rogue-on gondolkozom még, hogy visszajöhet-e, de egyelőre vannak bőven kérdőjelek. Az aggro rogue az halott az arcane golem + leper gnome nerffel jó eséllyel.
-
thesound
addikt
Soha nem lesz tökéleteshez közeli balance, hogy minden class nagyjából ugyanolyan erős legyen. Rotációban nyomja a Blizz, akár itt, akár más játékában. Ma a druid erős, 2 év múlva a rugó, majd a pala újra...stb.
A Diablóban is 1-2 szezononként nerfelnek szarrá egy castot, majd 1-2 szezon múlva buffolják, majd megint jön a nerf és más kaszt lesz a top.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
addikt
válasz thesound #49173 üzenetére
Van ami sose volt szar, illetve jóval több féle életképes paklit lehet összerámolni.. Illetve az, hogy a dió rendszere elb@szott amiatt a HS-nél ezt miért is kellene lekövetni?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
-
blackydan
senior tag
Üdv Urak,
Nemrég megvettem a LoE kiegészítőt amit már kijátszottam (egyenlőre még a heroic nélkül). Most azon töröm a fejem, hogy hogyan tovább...Naxx vagy Blackrock. Régebben valaki írta, amennyiben goldért veszek egy Naxx szárnyat úgy a későbbiekben a többi szárny megvétele is elérhető lesz a számomra. Még akkor is ha pár hét múlva ez kieg. eltűnik. Amennyiben ez igaz akkor inkább a Blackrockot vásárolnám meg.
Illetve mit gondoltok Bolf Ramshield-ről? Visszaolvasva úgy tűnik, hogy törhető ettől függetlenül gondoltam rákérdezek mivel én újként nem vagyok valami up to date ebben.
Köszi -
F-ECT$
titán
válasz blackydan #49179 üzenetére
Naxx-ból 1 szárnyat megvennék, így ha eltűnik, és később lesz rá goldod, akkor is végig tudod nyomni.
BRM még maradni fog, majd ha kialakul az új meta, akkor kiderül, hogy abból hány szárnyat érdemes megvenni.
Bolf törhető és nem is tűnik úgy, hogy a jövőben jó lesz.
Dive ever, work never.
-
Cathfaern
nagyúr
Nem saját, redditen találtam [link]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
DopeBob
addikt
válasz Cathfaern #49184 üzenetére
Hehe, mákos
Én onnantól nem török semmi, hogy az első infók szálingóztak róla, hogy lesz nerf... kíváncsi vagyok. Olyan 200 felesleges lapom van. BGH-ból tuti van már 3 v 4, de de több lapból is van 2 felett, ami nerfelve lesz. Rám fér a dust, mert alap legendek is hiányoznak évek óta
MZ/X
-
KaraDani
addikt
Szerintem 5 manáért egy 3 attackos fegyver magában nem jó, hiába nagy value a 4 durabilityvel, az esetek többségében egy arcnaite reaper hasznosabb lenne. Semmit nem lehet vele megölni akkor már. (poisonnel más tészta persze)
A jó fegyvereket amúgy többnyire játszák is minden classban, valahogy assasin's bladet csak arénában látok.[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
Hát, kíváncsi vagyok. Azt hiszem, ilyen nagyobb nerf még nem volt. Most is teljes áron lehet majd törni a lapokat? Golder-rare lapból van több is, Blade fury, knife juggler is van golden, több darab is, megnéztem 800 dust craftolni... nem sokat fogok gondolkodni rajta, ha ennyiért lehet betörni
MZ/X
-
whitezo88
nagyúr
válasz DopeBob #49189 üzenetére
lehet persze, amint itt a kieg.
amúgy 2-1nél... [link]
előtte 4 imp gang bossos warlock (tap last, rossz manahasználat) vert el majdnem, azért vesztett CSAK, mert fenthagyta a Fel Reaverem onboard lethallal, ahelyett hogy tradelte volna de passzolt... 1 életen éltem túl, deck nélkül...
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Idaig inkabb csak az alap HS-nal jatszottam (regen) tehat tul sok kiegeszitos/adventure lapom nincs. A hosok 10-re huzva, alap kartyak kozul van par legendary is.
Most, hogy jon az uj kieg erdemes lenne befizetnem erre az elorendeloi akciora, az eleget biztositana a felzarkozasra vagy elobb a regebbi lapokat kene beszereznem, mit tanacsoltok?
Koszi (bocs az ekezetek miatt) -
-
whitezo88
nagyúr
Az "undorító" kifejezés új értelmet nyert. [link]
DopeBob Igen, de ez TB-ben volt.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz DopeBob #49196 üzenetére
Ha megnövelik a HP-t, akkor meg kéne emelni a deck méretet, mert amúgy a meccsek jó része fatigue-ra futna, és az nyerne akinek több healje van. Ha megnövelik a deck méretet, akkor több lapot kéne engedélyezni ugyanabból és/vagy egy kiegnek sokkal több lappal kéne kijönnie (aminek egyenes következménye lenne, hogy drágább lenne HS-el játszani). Mindennek további következménye lenne, hogy a mostani átlag meccsidő is kb. a 1,5x-esére nőne, ami könnyen azt jelentheti, hogy nagyon sok játékos abbahagyná (ami oké, hogy téged személy szerint nem zavar, de pont a casual tábor hagyná abba, akik között a legkisebb arányú a f2p játékos, tehát a legtöbb pénzt hozzák a játékba, aminek elvesztését te is megéreznéd, mert más prioritása lenne az egész játéknak a Blizznél).
Azt, hogy ne érjen véget a meccs 5-6 kör alatt, sokkal inkább a meta eltolásával lehet befolyásolni, nem a max HP-val.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
válasz DopeBob #49196 üzenetére
Szerintem a HP emelés most nincs terítéken, főleg, hogy egy csomót nerfeltek a charge és olcsó silence mechanizmuson. A sticky lények is eltűnőben vannak, így elvileg sokat lassul a meta, de majd meglátjuk, mert pl a Face Shaman továbbra is elég erős decknek tűnik.
Btw az Arcane Golem eltűnésével Leeroy ismét népszerű lehet
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
Ma este 7 -kor lesz a stream, kíváncsi vagyok milyen lapokat láthatunk. Illetve lehet készülni az újabb Bbrode röhögés összeállításokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest