Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
aktív tag
Na így egy nap távlatából, frissen és kipihenten a reggeli kv után.
A druiddal kellett valamit kezdeni ez nem kérdés, viszont a Silver Hand Knight az basic lap, és 5 maáért 4/4 + 2/2 a FON meg a nerf után, ööööö szóval hagyjuk.
A Lore így egy szar és drága Azure Drake lett, legalább 6 vagy 8 heal lenne rajta akkor, azt mondom, hogy játszahtó maradt.
A Keeper az fogjuk rá, hogy elmegy, mert drágítani akarják a silencet, ezzel kb együtt lehet élni.
Leprás, Pakoly, BGH kb rendben van, bár az utóbbinál a koncepciót jobb lett volna variálni, de jobb ötletem nekem sincs, így akár egyet is tudok érteni a dologgal.Jugglert eddig is a teste miatt játszotta 99%ban mindenki, szóval érthető, hogy ahhoz nyúltak hozzá (NEM!). Szerintem ez így túl kevés változtatás ahhoz, hogy ne legyen továbbra is nagy befolyással a random az early gamere, amin kb elmehet a meccs. Viszont nem tradel le a clericcel, mana kukaccal, aspiranttal szóval még akár lehet is a dologból valami.
Hunter's Mark eddig sem zavart sok vizet, de ha lesz más hunter mint az SMorc, akkor ki tudja.
Moltent szerintem kicsit túltolták, ahogy többen is írták 22/23 lett volna reális, mert a handlock miatt nem maradhatott volna úgy mint eddig. Én még vártam volna egy Mountain Giant +2 mana nerfet is, de meglássuk, így mire megy a pakli.
Disguise az koncepciós per öööö izé nerf volt, érthető, hogy a permanens stealth elég broken kombókat tudna létrehozni.
Arcane golem szintén nem maradhatott, de így instant kuka kártya lett. Ha már ennyire betegesen félünk miden charge miniontól, akkor a horserider meg a wolfrider??
A Blade flurrynél tegnap is ledobta az agyam az ékszíjat, továbbra sem találok rá szavakat. Eddig is imba kombó volt a poisoned bladdel, érthető, hogy ez nem maradhatott a játékban.
Viszont így nulla koncepciót érzek az egész kasztban, mert a jelenleg játszható rugó paklikban (abban az 1%ban, amivel én is szeretek játszani) ez volt kb az egyetlen win condition, és így is voltak rendkívül szar matchupok, lásd warrior... Így marad a teljes kilátástalanság. Nembaj, Edwin OP lesz 4 körig, majd hard mulliganelni kell rá.BTW Nem értem, hogy miért kell ilyen faék egyszerűségű nerfekkel élni...
Illetve amit nagyon vártam volna a változásoktól (is) az valamilyen válasz a faceaggro deckekre, különös tekintettel a shamanra, (Doomhammer nerf, jó early taunt, heal, etc.) amiből semmit nem láttunk. Biztos nagyon jó az a rengeteg lategame lap ami jön a kiegészítővel, már csak az a kérdés, hogy mitől élnénk túl mondjuk a 10. körig? Jelenleg gőzöm sincs, de ha minden így marad akkor olyan faceaggro meta lesz, hogy öröm lesz nézni, már aki marad, mert én sűrű anyázások közt keresek másik játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest