Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz NyxNyxNyx #49158 üzenetére
Flurry-ről tegnap vitáztunk Danival, azt nagyjából elbeszéltünk egymás mellett. Szerintem két féleképp lehet nézni:
1 magát a lapot nézed. Így egyértelműen op hiszen 2 manáért simán lehet boardclear + face-be is jelentős dmg-et tol, jogos a nerf.
2 magát a class nézed. Így szerintem abszolút nem jogos, kb a fekvő emberbe belerúgok még 1et tipikus esete. Gyakorlatilag miracle óta mostoha class, átlag player arénába pickeli, top streamereket látsz vele rankeden is érvényesülni /márpedig a játék az átlag playerekről szólna/.
Remek lesz ellőni egy 7 manás 3at sebző flamestrike-t..Az eddig bemutatott rugó kártyák sem azt sugallják, hogy hopp most iszonyat megtápoljuk a rugó classt, én spec a legendaryban látok fantáziát + a 2/2-es deathrattle lényben. Természetesen még lehet meglepetés a be nem mutatott lapokban..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest