Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesztor87
senior tag
válasz Csabroncka #21612 üzenetére
Nem csináltam ilyet, igazából ha nem nagy pénz az sem baj ha a szervíz jön ki, csak ne kérjen 20-30e ft-ot érte, mert ha ez annyi akkor inkább újat veszünk. Szerinted mi pénz lehet? Hétfőn lehet felhívom a samsungot.
-
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Kombi tűzhelynél mi az a kategória ami már ajánlott? Kb. 50k-tól indul az Orionnal ez a kategória, gondolom ez még valami ipari hulladék, de nekem a nevek nem sokat mondanak. Hausmeister csak onnan ismerős hogy van egy ilyen mikrónk, alap fapados, de 5 éve használjuk és semmi baja. Aztán a többi, Mora, Gorenje stb. A Zanussi meg a társai ismerősebb név, bár azt nem tudom hogy mit takar a név manapság. Leginkább full gázosat vennék, de abból azt mondják nincs olyan sütő ami normálisan tud sütni... Köszönöm!
-
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Panel lakásunk van, a lakással eggyütt megvásárolt nagyon öreg tűzhely lecserélése időszerű lenne. Nem döntöttük el hogy teljesen gázos, vagy alul hőlégkeveréses legyen-e. Gázosban is kapni jót? Vagy alapvetően mind roszabb mint a gázos? Ha kombi akkor egy lentebb említett Mora ks140 mw típus ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz adam432 #11009 üzenetére
Nekünk is ilyen van ha minden igaz, nyáron vettük MM-ből, 68k volt akkor ingyen szállítással. Eredetileg LG DD-set akartunk, de a DD-sből nagyon fapados lett volna 90-ért ahol a határt meghúztuk (20 után 40 fok vt a kövi, nem vt 30, nincs digit kijelző stb.). Akkor jött a Samu akció. Meglepően jó, nem ugrál úgy mint az albiban az 1000 rpm-es felültöltős Whirpool tette. Sőt, ez 1000-esen csendesebb mint az 800-on. Szal teljesen megérte szerintem. Persze leginkább akkor mondom azt hogy ha majd 6-8 év múlva is rendben lesz
Szerk: ami nekünk van mégse ugyanez, a miénk nem EcoBuble
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz adequate_cou #9423 üzenetére
És ismét telitalálat, mert ingyen ki is hozzák.... XD Ott a képen hogy szállítási költség 0 ft
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
-
Vesztor87
senior tag
válasz adequate_cou #9418 üzenetére
Vegyél olyat mint én, a maradék pénzből meg 100 év garit
-
Vesztor87
senior tag
válasz adequate_cou #9416 üzenetére
Tudtam volna javasolni vkit ha pesti vagy. Nem baj, jövő hónaptól én is szegedi leszek ám
-
Vesztor87
senior tag
válasz adequate_cou #9409 üzenetére
Euronicsban pár éve még vmi Itonia vagy milyen cég általi gari volt, de asszem az Euronicsos haver azt mondta hogy annyira nem jó ez a gar, bár nem tudom már. Bp-i vagy?
-
Vesztor87
senior tag
válasz adequate_cou #9404 üzenetére
Eco Buble nélkülit vettem 68-ért pár napja a Médiából Az nem tudom mennyire jó vagy nem jó
Egész pontosan ezt.[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
válasz Brave_86 #9371 üzenetére
90-ért vettem a médiából, 5 év garral, úgyhogy akkor tényleg jó választásMercutio_: nálunk is kikapcsolgatják, én sem örülök neki. Bár nem tapasztaltam hogy jönnek a szagok, nem baj ha van egy alap zaj, mert aztán rögtön jobban hallom a szomszédokat Túl jó a fülem a panelhoz, de sajnos nincs nagyobb keret
[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
Szerintetek ez milyen választás?
SAMSUNG RB29HSR2DWW/EF
Köszi! -
Vesztor87
senior tag
Akkor nagyon úgy néz ki marad a Samsung. Van még Zanussi, Beko, Indesit, semmit nem mond semmit. LG 90-ért is van, de kijelzője annak sincs. Ha nem ugrál, nem visít és nem pusztul meg 1 év alatt akkor jó
80-ért mit vennél? Ha mondjuk feltétel hogy újat kell vegyél (használt Miele nem ér )[ Szerkesztve ]
-
Vesztor87
senior tag
80 körül terveztük eredetileg, sokkal többet nem akartunk rá szánni. Ami elgondolkodtatott az az, hogy nálunk sokszor láttam, hogy ha egy termék negatív árréses volt, vagy minimális volt rajta az árrés, akkor azt lehordták minden vacaknak.... szval lehet a samun nincs árrés, azért húzzák le..
-
Vesztor87
senior tag
Indesit, Whirpool stb márkákról ki mit tud? Samuról úgy néz ki lebeszéltem magam, több helyről jött infó hogy nem jók (visító ékszíj, hibás darabok). Indesitet dícséri a kollégám, bár régen mikor műszaki boltban dolgoztam, azt mondták az értékesítők hogy azok rohadnak, rozsdásodnak, szal annyira nem jók. Whirpool elöltöltőseknek meg kinyílt az ajtaja mosás közben, vt ilyen gond... Most hétvégén mennék a MM-ba, hátha az 5 éves garosak közül jó valamelyik Az sokat számít
-
Vesztor87
senior tag
válasz unknownerror #9225 üzenetére
Csak a boltban van, tehát neten (webshop) nincs, habár szombaton néztem, fene tudja meddig tart. De tök örültem neki, mikor barátnőm ott járt (volt egy órája a következő járatig), és szólt hogy ákcijó van. A görénykét (rk6191) akartam megnézni, de a samu jobb azért, főleg ugyanannyiért Neki is megtetszett, úgyhogy ott ki is fizette, holnap hozzák. Aztán nézi a szüleinél még 2-3 hétig, annyi idő kell míg meg lesz a lakás
Acef: nem döntöttem még, régen volt egy Samsung WF 862-esemm azt nagyon szerettem, kijelzős, időzített indulásos (poén hogy nem az indulást időzítetted, hanem hogy hány óra múlva legyen kész, sztem nagy ötlet)...
-
Vesztor87
senior tag
Igen, olvastam. Hogy regeljem a garit? Majd meglátom ha a megjön hogy mi kell hozzá. Illetve a média már ide adta a plusz 3 év kiterjesztett gar. papírját.
A samsungok megfogtak, a kijelző nagy érv Mondjuk olvastam róluk negatívokat is:S -
Vesztor87
senior tag
Az RK6191-nek nekem az ajtaja nem jött be (a fogantyú konkrétan jóval szerencsétlenebb konstrukció, céges hasonló hűtőkről hónapok alatt letörtek-persze ez extrémebb használat, de ami ott tartós az otthon is). Valamint a belseje is elmarad a Samsungétól
Mosógép kapcsán láttam a decibeleket, szval nem tudom... tetszik a Samsung, többet ad mint a directdrive, csak amit eddig olvastam és mutattak,az meggyőző volt. Ez szerinted igaz lehet?
-
Vesztor87
senior tag
válasz unknownerror #9215 üzenetére
Szia!
Mi most vettünk ilyet a MédiaMarkt-ban, 90-re volt leakciózva, 2 év gyári gar van rá, 10 év gar pedig a kompresszorra. Külön öröm, hogy a 2 év gart a MM megfejelte még +3-al, és ingyen kihozzák Ez kicsit kisebb mint az Indesit, de véleményem szerint jó minőségű anyagokból van belül, az ajtón a polcok nem egyben vannak, darabjaiban áthelyezhetőek, a középső polc kihúzható, görgős, tök jó
kecz: többet ad a nem inverteres, de tök jó lehet ha nem ugrál a gép, és 10 év gar van a motorra
-
Vesztor87
senior tag
Hali!
Nekem is ez a gondom, mosógépet kell venni. Médiában most akciózgatnak. 5 év gar és ingyen házhoz szállítás is van akár. DirectDrive-os LG 80k-ért szimpatikus volt, de nem lehet 30 fokon mosni vele (20-40 stb van csak), valamint nincs kijelzője, ami mutatná mikor végez :S A Samsung tudja ennyiért kb, viszont ismerős azt mondta vackok a samuk, mert ékszíj megnyúlik benne, visítani fog:S Az LG-ben nincs ugye, szval az jó... :S
Mit érdemes venni? 80-90k a keret max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Canyon Stoic 2 XL
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest