Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz mephi666 #46998 üzenetére
Egy szimpla adag kávé 7-10gramm, a dupla 14-20 grammból készül. Az előre őrőlt és szenesre égetett (vákuum csomagolt) kávé az hulladék kategória, nem említhető egy lapon a frissen pörkölt szemes kávéval. Igényesség ill ízlés kérdése, hogy kinek mi felel meg. Van aki elvan a sárga tchibon, más megveszi a 12-16e ft/kg-os szemes kávét.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
mephi666
nagyúr
csak kíváncsiságból mennyi szemes kávét eszik egy ilyen? itt a cégnél is van darálós, de képtelenség megszámolni hány adag jön ki pl 1kg-ból, mert nem állhatok ott egész nap figyelni régóta szemezek a darálóssal otthonra, de kicsit eltántorít, hogy nagyon megugrana a kávé fogyása (a szemes meg drágább is: míg őröltet 1200 körül szoktam látni akcióban, szemesből a legolcsóbbak is 1600 fölött indulnak... vicces, hogy drágább: gyerekkoromban nem is lehetett őröltet kapni, hanem a boltban volt daráló és ott darálgatták a kávét az emberek)
(asszonnyal hétköznapokon 2-3 kávét iszunk naponta, ha anyós/sógornő ott van, neki is lehet számolni 1-2-t látogatásonként... hétvégente meg napi 4-5 fejenként... ez heti szinten kb 40-50 adag... negyed kilós kávét kb 2hetente töltök a dobozba)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
SPF
senior tag
Sziasztok,
Heinner hűtőszekrényekről mik a tapasztalatok, vélemények?
-
Egon
nagyúr
válasz KoVee84 #46992 üzenetére
Nos, ez szerintem több sebből is vérzik.
Egyrészt céges vásárlás lesz, számlával. Nem hinném hogy ilyen esetben elfogadnak kupont. Másrészt nekem úgy tűnik (javítsatok ki ha tévedek), hogy ennél a gépnél nem lehet fokozatmentesen állítani a kávé erősségét és mennyiségét (legalábbis a DeLonghi gépeken szokott lenni két tekerő, ami ezt szabályozza), és ez viszont fontos lenne, a kollégák már hozzászoktak."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
A cégnél a többi emeleten DeLonghi Magnifico gépek vannak, szerintem iható kávét adnak (nekünk is olyan van itthon; mondjuk mintha az itthoni jobb lenne).
Sajnos ekkora keret lett tervezve idénre erre a cuccra, nem nagyon tudok miit csinálni. Mondjuk ha 130-ért van valami sokkal jobb, akkor azt még megpróbálhatom átnyomni a beszerzésen, de nagyságrendekkel többet nem tudunk rá költeni (ha már itt tartunk: mennyiért lenne ajánlott vétel?)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Irodába 4-5 fő részére keresnék kávéfőző gépet (nem kapszulásat, szemes kávét frissen darálóst), 100K-ig bezárólag. Mit ajánlotok, van valami best buy ennyiért, vagy majdnem mindegy hogy a 80-100K-s tartományból mit veszek?
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Philips QG3330 testszőrnyíróhoz keresnék új fejet. Hirtelen guglizással nem találtam reális áron, merrefelé érdemes keresgélni?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
pinnacle
nagyúr
Köszi mindenkinek! Idős embernek lesz, azért kell, hogy minél könnyebb legyen. Néha azért emelni is kell a gépet.
-
BBéci
legenda
válasz pinnacle #46980 üzenetére
Az itt olvasható vélemények, tapasztalatok alapján írtam, hogy nem ajánlott. Ha érdekelnek a konkrétumok, a topik keresőjével megtalálhatod az összes Kärcherre vonatkozó hozzászólást.
Miért érdekes a porszívó tömege? Kerekeken gurul, nem kell kézben tartani.
Az Electrolux belépő modelljét szokták ajánlani, akinek olyan van, teljes megelégedettséggel használja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Mi a gond velük? Ezt néztem, egészen jól összerakott készüléknek tűnik, de nehéz. Inkább magamnak vennék ilyet. Még ezt ajánlották. Ipari, csak nincs rajta Hepa szűrő, zsinórt nem tekeri fel.
Úgy módosítanám a kérdésemet, hogy mi a legkönnyebb ajánlott készülék, 20-30k körül? Ilyen 3kg-os porszívó kellene, ami azért alkalmas takarításra.[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
Elektromos törölközőszárító kapcsán van valakinek vmi tapasztalata? Ajánlott típus esetleg? Édesanyám akar venni egyet, egydül él, nem akar túl sok pénzt költeni rá, de szeretne egyet. Én viszont egyáltalán nem értek hozzá. Azt néztem, van ahol árulnak 50e ft körüli áron, van ahol külön van a külső cső(radiátor?) rész és vehető hozzá vmi fűtőszál, ez így jó esetben a fele az előzőnek, ami számomra nem túl logikus.
-
mephi666
nagyúr
pedig mekkora ötlet már tényleg: a kóbásztartósításnak is az a lényege, hogy egyrészt kivonjuk belőle a vizet (akár centrifugával is mehet), másrészt a füst tartósít és kellemes ízt ad neki kompakt kis beko kolbászfüstölő, amivel akár panellakásban is élvezheti az ember a saját készítésű füstölt kolbászt betöltöd a mosószer+öblítő helyére a bükkfaforgácsot és szépen megfüstöli a gép
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Edorn
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Kicsi, könnyű porszívót tudtok ajánlani Zanussi 2400EL helyett? Idős embernek lenne, ezért fontos, hogy könnyű legyen. Max 25k-ig. Látom, hogy hasonló gépek feleakkora teljesítménnyel vannak. Úgy emlékszem, az 1400W-os volt. Mi ez, valami EU-s szabályozás? Zanussinak leégett a motorja. 100m² családi házban lenne. Igazából csak a felén használja, azért fontos lenne, hogy bírja. Lehet valami Kärcher kellene? Csak ne boruljon fel.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Megírom majd.
-
Csabroncka
Topikgazda
Ó (lehet simán szériahibás darab), na most érdekes lesz, hogy komplett csere vagy javítás.
"in medias res"
-
Zeki
nagyúr
Füsttel megy a 2 hetes Beko mosógép. Az asszony a mosás végén kinyitotta az ajtaját, és kijött belőle a füst. Meg az égett szag. Szerelő majd valamikor hív.
-
peppe79
senior tag
válasz PainKiller13 #46961 üzenetére
A 2 motoros nem jelent 2x nagyobb teljesítményt, tehát önmagában az még nem jelent semmit. És mindig az EN61591 szabvány szerinti elszívási teljesítményt nézd, ne a névleges maximális teljesítményt.
-
KoVee84
senior tag
válasz PainKiller13 #46952 üzenetére
Én nem találom, az is teljesen beépíthető?
-
peppe79
senior tag
válasz PainKiller13 #46958 üzenetére
Oda csak dísznek lesz jó.
-
Digitalpimp
senior tag
Vegyél egy ilyen Zanussit: [link]
Több mint 2 és fél éve megy, heti minimum 4-5 mosás. Eddig egyszer sem hibázott, a programok mindig végigmennek, rendesen mos.[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
peppe79
senior tag
válasz PainKiller13 #46956 üzenetére
Silverline nagyon a belépő kategória. Egy kisebb konyhába esetleg OK. Hány légköbméterről van szó?
-
szabog74
aktív tag
válasz PainKiller13 #46953 üzenetére
Silverline legolcsóbb beépíthető-teleszkópost vettem, elégedettek vagyunk vele. 18e volt.
-
Degeczi
nagyúr
válasz PainKiller13 #46953 üzenetére
Valaki azt írta nemrég, h a külső motor (aminél csöndesebb nincs) önmagában 100e körüli többlet...
-
PainKiller13
őstag
Szagelszívót ki milyet vett? Nézelődök, de 60k alatt nemigen találok normálisat. Olyan kellene ami nem zörög illetve nem repülőgépturbina hangja van. Ja és beépíthető (kihúzható) legyen.
-
KoVee84
senior tag
Köszi! Tegnap este átfutottam a topikot, úgyhogy meg is vettem, meg ha már ott voltam, akkor behúztam egy akciós Samsung hűtőt is. Köszi topiklakók, remélem nem lőttem egyikkel sem mellé
[SMV68MX00 és RS68N8231]manokaj: mosógép vs mosogatógép
-
peppe79
senior tag
válasz manokaj #46949 üzenetére
...meg például az intenzív zóna, vagy a home connect, ami a 8-os szériában "alap", a 6-os szériában pedig csak a legdrágább modell kiváltsága. Egyébként a BSH csoport oldalain rém egyszerűen összevethetőek a készülékek...még arra is van lehetőség, hogy csak a különbségeket mutassa.
-
KoVee84
senior tag
Sziasztok!
Mosogatógép vásárlás előtt állok, és nem tudok rájönni, hogy mi az érdemi különbség a serie 6 és a serie 8 Bosch gépek között. Van serie 6os gép, ami drágább, mint a serie 8, szóval nem értem... -
törölt tag
Ez most e legolcsóbb verzió ugyanolyan márkából, amit most használtok. A linken egy termékvideó is látható. Vagy az EWT1064ILW már a hátralévő mosási időt is jelzi, és a Time Manager funkcióval jobban testre szabható. Itt van egy videó is róla. A miénk is hasonló, és már hét éve szolgál, és én most is ilyesmit vennék. De azt, hogy melyik gép meddig bírja, az nem tudható. Ha 5 évet kibírt, szerintem már megszolgálta az árát, ezen felül a többi éveket bónusznak tekintem minden terméknél.
Máshol olcsóbban is megvehetők, de nem mindegy például, hogy mennyi a szállítási díj, és a gari kiterjesztés ára sem. -
Zeki
nagyúr
Aki neked rámutat egy gépre a boltban, hogy az neked megbízható és tartós lesz, az vagy hazudik, vagy a jövőbe lát.
Még az ára sem mutatja egy gépnél, hogy az mennyire lesz tartós. Oké, talán a Miele, de erre sem vennék mérget.
5 év garanciával csak Beko van, az se mindegyik típus. Az meg nem felültöltős.
Vagy veszel ami tetszik és hozzá veszel extra biztosítós garanciát. Csak előbb ezt járd jól körül, mert soknál a gép természetes kopásából eredő hiba nem garis javítós esemény. -
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #46941 üzenetére
Sztem barmelyiket megveheted. A mienk 4.5eves, most is LH-t vennek ha cserelnem kene.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Liebherr hűtőből van nem ajánlott vagy vehetem bármelyiket? 150-250 között keresnék 60 széles 2m magasat, alulfagyasztóst.
-
Gömbike
senior tag
-
Edorn
senior tag
válasz Gömbike #46935 üzenetére
Mi lenne akkor az az összeg, ami lefedné és mely gépet ajánljátok ez esetben?
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Edorn
senior tag
Új mosógépet szeretnék vásárolni, erre tudnátok valamit javasolni?
Költségkeret: 50-100 ezer Ft körül
Legyen egyszerű, felültöltős, könnyen tisztítható, megbízható-tartós (mostani 8+évet bírt).
Programok: kis mosás, nagymosás, kímélő mosás. Ennél több nem kell.
Centrifugát külön el lehessen indítani, esetleg állítani a fordulatszámot.Semmi extra flic-flanc nem kell. Egyszerű legyen és megbízható.
Jelenleg ilyenünk van, ami már haldoklik: [link] (ezen sem használjuk a lehetőségek 90%-át)
Előtte a klasszikus "kocka" Hajdú volt, az volt a best, ami még egyébként működött akkor is, mikor lecseréltük! De gondolom olyat már nem kapni... :-)AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Wurten
csendes tag
Sziasztok!
BOSCH SMS40E32EU mosogatógépről mi a vélemény?
Köszönöm! -
peppe79
senior tag
válasz AXisBOLD #46930 üzenetére
Nálam is leginkább akkor volt hallható a csövek rezonálása, amikor a vízbetöltés után lezárt a mágnesszelep. Meg a csapok hirtelen zárásakor is hallatszott valamennyire. Ennek a hosszú távú folyamatnak lehet aztán az eredménye egy csőtörés...ami általában éjszaka következik be, mivel olyankor nem igazán történik vízvételezés, és magasabb az üzemi nyomás. Amikor panelban laktam, én is átéltem: hajnalban arra ébredtem, hogy a mellettem lévő szomszéd ajtaját ököllel verik, mert ázott az alatta lakó. Nekem is roppantul kellemetlen volt, hát még a szomszédnak milyen lehetett... pedig a szerencsétlen nem tehetett semmiről, mert nem a panellakásokban már-már klasszikusnak számító, "elfelejtettem visszatenni a mosógép kifolyócsövét a kádba" sztoriról volt szó, hanem csőtörésről.
Itt egy hasonló pici tágulásit építenek be, amit korábban már linkeltem, de amúgy az USA-ban inkább a "sziú főnök" vízütés csillapítók az elterjedtek, ami hasonló elven működik, mint a Caleffi. Én inkább ez utóbbit akartam megvenni, de végül sikerül másképpen megoldani a problémát. De én magáznházban lakom, egy panelház azért összetettebb probléma... -
AXisBOLD
addikt
mondasz valamit!
most reggel figyeltem a történést, az alsó szomszédnak ugyan olyan mosógépe van mint nekünk, a csippanásokból tudom mikor kapcsolja be, illetve hogy a vízadagolás is sok szakaszból áll. Na és ezeknél a - nála - betöltéseknél, illetve azok végeztével (mert ez is hallatszik... jó öreg panel ) jön a kalapácsütés nálunk.
Még azért pár ilyen esetet megfigyelek, illetve ha épp lesz rá időm, leveszem a csövet és megnézem úgy, ahogy leírtad.
De ha ez bizonyosodik be, gondolom a végkifejlet ugyan az lenne, tehát kellene vízütés csillapító?
(#46843) pjen: igen, a végén az lesz.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
qqzs
őstag
válasz PainKiller13 #46927 üzenetére
Errol jut eszembe hogy whirpool ixelium giper szuper ujlenyomat taszito felulet mikron. A feliratok mintha letraszettel lett volna felvive. Kulonleges elbiralas miatt (mert erre nincs garancia) kivsereltek az elolapot. Meg a szerelo jelenleteben megneztem amit kuldtek ugyanolyan volt. Korommel le lehett tolni es egyben levaltak a betuk. Azota nem valaszolnak emailekre. :( Egyebkent azert nem venni eszre mert a felulet tenyleg jo kosztaszito ezert nem is torolgetjuk. A suton tokeletes a felirat.
Eladó: GTS450
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46927 üzenetére
Lehet, hogy csak meg kell szokni.
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46925 üzenetére
Elsőre nem szimpi ez a megoldás.
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46921 üzenetére
Köszi
A hőmérsékletet és a funkciót hol jelzi ki a készülék? A képeken a gombok körül egyik sincs megjelölve.[ Szerkesztve ]
-
-
jozsi252
veterán
válasz BB9000 #46912 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Holnap lesz az első teszt, aztán szerintem kipróbálunk több programot is, de akkor inkább azokat teszteljük ami a legszárazabb. Van olyan majd 2 órás program ami napi program néven fut. Kíváncsi vagyok hogy ez a program mit tud.
(#46914) ungawa
Köszönöm neked is! Van Pamut extra száraz program, akkor valószínű hogy a szekrény száraz + program, valamint az extra száraz, meg a napi program lesz tesztelve.
Illetve majd elfelejtettem megkérdezni. Osztottam szoroztam, és befért az 5 ajtós autómba, ezért nem futóval mentem érte. Nem volt eldöntve teljesen a gép hanem olyan 45°-ba kb. a hátán. 24 órát várunk mindenképp a beüzemeléssel, de a szárítógépek is annyira érzékenyek ha nem állítva szállítjuk őket mint a hűtők pl.?
A dobrögzítő természetesen benne volt, illetve nagyobb kátyút se találtam meg, valamint körbe volt hungarocellel véve.iPhone 16 Pro Max
-
nagyúr
válasz PainKiller13 #46913 üzenetére
Szia!
Tudnál pontos típust adni? Köszi
Egyébként mi lehet a gond, ha bekapcsoláskor rögtön lecsapja a FI relét? Gondolom zárlatos a sütő, de vajon mi mehet egy ilyen egyszerű szerkezetben tönkre?
-
BB9000
senior tag
válasz jozsi252 #46911 üzenetére
A szárítógépem nem Beko ugyan, de csak egy programot használok. Azt, amelyik a legszárazabbra szárítja a ruhát. Az összes többi felesleges. A szekrényszáraz egy becsapás. Annak a vége lényegében egy olyan nedves ruha, amit még nem szednék le a szárítókötélről se, nemhogy a szekrénybe tegyem. Ha már szárítok, akkor legyen száraz, amit a gépből kivieszek! Mindig rányomom a kímélő opciót is, mert úgy egy picit alacsonyabb hőfokon megy és nem mennek annyira össze a ruhák. Gyakorlatban minden összemegy valamennyire. Az a jó, ha csak annyira, hogy még nem lehet észrevenni.
Az is előfordul nagyritkán, hogy a legszárazabb program végigfut és mikor kiveszem, még azt érzem, hogy még szárazabbra szeretném. Olyankor ráküldök egy "időprogramot" 20 vagy 30 percre.
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem szárítógéppel kapcsolatban. Ma vettünk egy Beko DPS 7405 GB5 gépet, és olyan sok program van rajta, hogy kicsit kérdezősködni szeretnék hogy kinek melyik program vált be a legjobban.
A kérdésem az lenne hogy mondjuk a napi program az mire lehet alkalmas? Mondjuk egy nadrág, vagy vékonyabb felső, póló, fehérneműk, meg ilyenekhez, viszont egy farmerhez már kevés a napi program és esetleg Pamut Szekrényszáraz program kell hozzá, vagy a dedikált Farmer program? Vagy mondjuk egy kapucnis kicsit vastagabb pulóverhez a napi program szintén kevés lehet?Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
AssAssynn
őstag
Igen, ilyet talán találtam, csak úgy voltam vele, hogy ami jó a világos (színes) ruhákhoz, az nem jó a fehérhez, vagy fordítva, hiszen pont azért való egy mosópor a fehér ruhához, mert fehéríti őket. Ha világos színűekhez is ajánlják, akkor abban nincs fehérítő. Tudom, ettől még mosható vele, de akkor már ennyi erővel kimosom a színeshez valóval, attól sem lesz baja.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
Degeczi
nagyúr
Engem meg kombitűzhely kapcsán érdekel ugyanez, azzal, h mindenképpen 10A alatt kell maradjon a sütő áramfölvétele - de a legtöbb gyártó vmi érthetetlen okból cseszik megadni az elektromos teljesítményt... Többnyire csak egy sütési ciklus fogyasztását adják meg kWh-ban, kösz szépen. Pedig elég gyakori, h az egész lakásra jut 16A, így ez is fontos szempont lenne.
-
nagyúr
Sziasztok!
A 9 éves Electrolux beépíthetős sütőm ma reggel bemondta az unalmast. Levágja a biztosítékot, ha bekapcsolom, valami zárlatos lett benne gondolom.
Milyet javasoltok helyette? Légkeveréses, grillszálas kellene, semmi más extra. Óra legyen rajta
Ez a pirolitikus tisztítás ér valamit, vagy bullshit?
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Gömbike
senior tag
válasz st6969 #46898 üzenetére
A komolyabb gyártók normál kondenzációs gépein van olyan gomb/lehetőség, hogy alacsonyabb hőfokon szárít.
Ilyenkor közel azonos a levegő hőmérséklete a hőszivattyús gépekével.
A normál kondenzációs sem fogyaszt "rengeteget".
Nekem heti 3 szárítással havi 1500 Ft-ot evett meg áramból.
[ Szerkesztve ]
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest