-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz donjohnson #4096 üzenetére
Elvileg megszólal a DTS HD rajta. Adott egy film, a lejátszó küldi az erősítő felé a DTS HD hangsávot, ezt mutatja is a lejátszó hogy az van kiválasztva...az erősítőnél már PCM jelenik meg mint hangforrás. Ha sima DTS-t küldök az erősítő felé akkor DTS-t ír, ha DD-t akkor DD-t ír... De ha DTS HD vagy DD True HD akkor PCM-et ír...
Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
HolyFire
aktív tag
A Wharfedale Diamond 8.2, 8.3 hangfalakról van valakinek tapasztalata? Használtan megéri megvenni?
-
HolyFire
aktív tag
Amúgy igen...ez igaz. De érted...itt most elvekről van szó és a tisztességről... Amúgy az a terv hogy veszek jó hangfalakat apránként ahogy engedi a pénztárca, azok egy jobb erősítővel is jók lesznek....aztán egy fél év múlva ezt lecserélem egy jobbra. Ezt meg oda adom a húgomnak vagy szüleimnek a mostani hangszórókkal. Ők amúgy sem extra igényesek ilyen téren, de azért a tv doboz hangjától ez fényéves ugrás még így is.
-
HolyFire
aktív tag
válasz benceb77 #4075 üzenetére
Tudatos vásárlónak érzem magam. Jelen esetben hibáztam hogy a gyártó oldalát nem néztem át...megbíztam a sok kampósorrú pajeszos 'kereskedőben'. Szerintem az nagyobb probléma hogy 2015/16-ra még mindig ott tartunk hogy tulajdonképpen azt hazudnak bármely cuccra amit csak akarnak...na én ezen vagyok kiakadva. Csak nézd meg az összes boltot ahol ezt lehet kapni amit a google kidob...
-
HolyFire
aktív tag
válasz Sz_Imre #4072 üzenetére
Ez is igaz és jogos hogy a gyártó oldalát is meg kell nézni....de nemár hogy egy ilyen retek cigány üzletek legyenek csak ebben az országban...Nézd meg, edigital, aqua, netdepo, hifi.hu, shopline stb stb amit a google kidob bolt hogy lehet kapni, mind hazudik... Azért ez vicc. kb 3-4 hete vettem, nem fogok ezzel cigánykodni, plusz ismerve a magyar kereskedői morált, kb leszarják. Igazából csak baromi bosszantó...hogy már azt sem lehet elhinni amit kérdeznek a 'kereskedők'... Teljesen véletlen vettem észre hogy átkúrtak de most már nem idegelem ezzel is magam...
[ Szerkesztve ]
-
HolyFire
aktív tag
válasz Sz_Imre #4070 üzenetére
Akkor masszívan átbasztak ahol vettem....az összes hazai boltban úgy van feltüntetve hogy tudja ezeket. Véletlen tévedtem most a yamaha oldalára és néztem alaposan hogy miafasz??? Gondoltam ha mindenhol itthon azt írják hogy tudja...akkor tudja is...
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Jól látom hogy a Yamaha HTR-2067ban nincs DTS-HD és Dolby True HD dekóder?
-
HolyFire
aktív tag
válasz #09634560 #3831 üzenetére
Nem ragaszkodom az új hangfalhoz. Amennyiben van jó használt, akkor nem zavar hogy valaki már hajtotta. Nekem kicsit ismeretlen terep ez még és nem tudom mi számít jó vételnek és mi nem. Nincs végtelen keretem így a minél jobb ár/érték a meghatározó szempont. Álló hangfalakhoz sem ragaszkodom.
[ Szerkesztve ]
-
HolyFire
aktív tag
Ebben a kategóriában keresgélek.... bármi hasznos infót elfogadok. Egyébként használt hangfaltól sem zárkózom el ha jó. Akkor az Onkyo jobb lehet szerinted. 90 % ban házimozira kell...nagyon ritkán zenét hallgatni rock/metal vonalon természetesen
-
HolyFire
aktív tag
Szevasztok!
Van valakinek Yamaha NS-50F hangfala? Bárkinek bármi tapasztalata, véleménye van róla? Ebben az alsó kategóriás házimoziban milyen "ár/értéket" képvisel?
-
HolyFire
aktív tag
válasz Nemir Ombe #3050 üzenetére
A 150-200 ezres komplett szetteknél azért csak jobban szól, nemde? Erősítőre max 80-100-at tudnék szánni.
Esetleg a Yamaha RX-V379 5.1 vagy a Harman/Kardon AVR-151S jobb lehet?[ Szerkesztve ]
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
A Yamaha HTR-2067-ről valaki tud véleményt mondani, tapasztalatot megosztani? Belépő kategória jön szóba számomra.
-
HolyFire
aktív tag
válasz Norbi 72 #2913 üzenetére
Egy ilyennek mennyire hangos a motorja? Volt egyszer egy Samsung talán E vagy F5500-as lejátszóm, az valami baromi hangos volt.Minél gyorsabban forgott a lemez a lejátszóba annál hangosabb és magasabb folyamatos monoton hangot adott ki magából. Engem nagyon zavarnak az ilyen folyamatos "cicergő" hangok. Amikor az olvasófej pozicionál az nem érdekel mert az nem folyamatos.
-
HolyFire
aktív tag
A Pioneer BDP-160S 3D Blu-ray lejátszóról mik a vélemények?
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Az Onkyo TX-NR414-ról tudtok véleményt mondani? Használtan kezdő házimozihoz megérheti megvenni?
-
HolyFire
aktív tag
Használt erősítőt venni mennyire érdemes venni? 2-3 éves modellek, amik már tudnak 3D-t, a belépő szinten érdekesek lehetnek? Van amit érdemes nézegetni mint esélyes típus?
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Komplett házimozi szettben mely típusok a megfontolandóak? Pl az LG BH9430PW milyen?
Külön erősítő hangfalszett, bluray lejátszó nem játszik. Nincs 250-300 000-em. Olyan 160 000 Ft körüli összeget tudok költeni bluray házimozira. A tv-m már megvan, 3D-t tud. A komplett szettek közül van-e tapasztalata valakinek?Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Házimozit szeretnék venni. Horror összegeket nem tudok költeni rá. Van egy Samsung 48 colos H6200 tv-m.
A kérdés a következő. Egy Samsung HT-D6750W házimozit "megérheti" megvenni használtan ha tökéletes állapotban van és 'jó áron' adják?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest