Hirdetés
-
GAMEPOD
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
Tenken #62068 üzenetére
Gripad-et használok, de most rendeltem egy ilyet, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Az első linken látható amúgy jobban bejött, mint a kesztyű. Először kicsit furcsa volt, de ezzel egyáltalán nem töri a kezemet. Keményedés sem igazán van rajta, nem úgy, mint előtte kesztyűvel.
Viszont egy kesztyű valszeg' jobban bírja, mint egy ilyen zselés/szivacsos cucc. -
Gergosz2
veterán
válasz
Tenken #62068 üzenetére
Nekem egy ilyen van. Mát jópár éve vettem van vagy van vagy 6 éve de még bírja. Igaz van pár lyuk rajta meg meg kicsit megkopott de még mindig bírja. Kesztyűt régebben használtam többször manapság már csak húzódzkodáshoz szoktam néha. Jobb puszta kézzel. Persze csuklószorítót szoktam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest