-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz brownus #118098 üzenetére
gratula
enyém teljesen elzárkózik/zárkózott az ilyentől. Terhesség alatt szedett valami terhesvitamint amit a doki adott neki, de amikor karácsonyra vettem neki daily one-t akkor kikészült hogy gyógyszert kap
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
Gratulálok!
(mert amiket mutattam nekik, a bodybuilder, egykét gyártó oldala, mint pl. a scitec az nem jó. meg magamat is hiába mutogatom, hogy évek óta nem voltam beteg, csak év vége felé a szokásos kicsi influenza vagy megfázás... na mindegy...)
Mehh...
ja, és had dicsekedjek, (tudom-tudom, ideje volt. btw, nem voltam sose erős lánc dohányos) de leszoktam a cigiről!!! kurva jó érzés, a tüdő kapacitásom zsear, érzek illatokat, érzem az ízeket is már az is zavar, ha valaki előttem cigizik az utcán, akkor átmegyek a másik oldalra
Ehhez is gratulálok!
Én lassan 4 éve tettem le a bagót. Soha nem szoknék vissza rá. Sokan megteszik ha valami nehezebb időszak éri őket vagy stressz helyzet van. Ellenben az asszony visszaszokott
[link] próbáljátok ki. Egy misét megér szerintem.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
troller
senior tag
"szóval aki gyorsba le akar dobni pár kilot, nem kell hozzá más csak kis stressz..."
Ja, ha nem pont olyan vagy aki evéssel kompenzál, ha valami xar.
Amúgy gratula a kicsihez.
Ez a tej elapadás szokásos városi legenda szerintem, mondom 3 gyerek után, akik nagyjából 2 éves korukig szopiztak.
Szerintem jól teszi a párod ha ezeket szedi, amit leírtál, mellé én még javasolnám a halolaj kapszulát. Ugyanis amennyire tudom a szülés utáni depresszió egyik fő oka, hogy a magzat az idegrendszere felépítéséhez elvonja az anya szervezetéből az omega 3-at, így ott hiány léphet fel, ha nem pótolják.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!