Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Most láttam fb-n... nagyon durva (és nem jó értelemben).
Ronnie...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.: JuSzT :.
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz FollowTheORI #84604 üzenetére
Az a csoda, hogy még él ennyi szarság után.
-
aelod
veterán
Azért Jay határozottan jobb formában van ennél.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
before képnek elmenne
csöppet nagy lett rá a bőrgúnya, legalább ebben az egyben hasonlítunk[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #84605 üzenetére
Öööö... és mindezt Burger King menüvel?
Mit tol? Jó lenne szerezni...
Mármint a sound pumpán kívül
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
troller
senior tag
válasz kolosanyi #84615 üzenetére
'97-ben vettem, azóta használom melóba járásra, szerencsére most már csak helyben, régebben napi 80-100km benne volt. Próbálom magam hipszterként eladni, jobban hangzik, mint az, hogy ilyen csóró vagyok...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Dexar007
veterán
Wood mindjart jön picsogni.
Give me your cum,bull!
-
addikt
2 kérdés.
- A teljes kiőrlésű zabpehely is van olyan jó mint a sima zab?
- Mindenképpen érdemes megfőzni? -
Woodslave
félisten
válasz .: JuSzT :. #84619 üzenetére
mi az a sima zab? Azt hogyan eszed? Én még csak zabpehely /korpa formájában láttam boltban. Meg mit jelent az hogy van ugyanolyan jó? Mire jó? Jóllaksz, izmos leszel?
Nem kell megfőzni, csak van aki nem emészti jól "nyersen"
God:
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
Reggeli kardió után xarul lettem. Lehet bejött ez a vércukor történet, a héten elég kevés kaján voltam... Kénytelen voltam bedobni a mikróba egy kis zabpelyhet mert xarul láttam.. Amúgy is elég nyomott vagyok, lehet az idő meg aludni se alszom annyira jól, de megint eljutottam pár nap után oda, hogy 1. qrva éhes vagyok bármit megennék, 2. qrva xarnak látom magam Ilyenkor jön a belexarok és zabálok történet. Nincs esélyem baxa meg
-
Woodslave
félisten
-
kolosanyi
veterán
Ma eddig ~50 g szénhidráton vagyok. Kezdek szédelegni, hogy a faxba bírják az emberek az ilyen ketogén meg mit tudom én milyen xarokat?
-
-
addikt
válasz Woodslave #84621 üzenetére
A zab, ami ha jól tudom az egész zabszem, míg a pehely, ennek az őrleménye.
Igen leginkább az emésztésre gondoltam. Én egy fél órára bekevertem joghurttal meg túróval, így puhul kicsit, de azért nehezen megy le... aztán hogy mikor és hogy jön ki, az a másik kérdés Az emésztést arra érted, hogy mennyire sok ideig és milyen durván telít el, vagy hogy megköti mindent és napokig nem megyek kullantani?Az ugyan olyan jó részt arra értettem, hogy rosttartalom és egyéb beltartalomban veszít e az őrlés során, az egész szemes zabhoz képest.
-
Woodslave
félisten
válasz .: JuSzT :. #84631 üzenetére
a zabpehely ha jól tudom nincs őrölve, csak vágva (steel cut külföldiül..) meg lapítva..
-
Dorian
félisten
válasz .: JuSzT :. #84631 üzenetére
Miért nem darálod le a zabpelyhet?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
kolosanyi
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz .: JuSzT :. #84634 üzenetére
amit sparban, lidl-ben és társaiban veszünk 199Ft-ért az nem őrölt az biztos.
saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy ha csak simán beáztattam és ettem puffadtam mint állat, most ha mikrózom 2-3 percig semmi bajom tőle. De pont ma az indexen olvastam pár zabkása receptet
-
Dicker
őstag
válasz .: JuSzT :. #84634 üzenetére
Ezt úgy hívják reklámszöveg. Hogy jön a liszt, a zabpehelyhez egy mondatban? Kihasználják, hogy nálunk nulla az emberek szövegértése.
A zabot kettévágják, és kilapítják, meg esetleg gőzölik. De Wood-al vigyázz, mert erre is hoz egy brit tudósok által megállapított kutatást angolul.
A zab tisztítja a beleket, és nem köt meg semmit. Egy két szemet nem emésztesz meg, azt ki kell szedni, amíg meleg, mert olyan értékes tápanyag, mint a civetmacska kávéja. Brit tudósok mondták. -
madle
őstag
És a zabpehelyliszt, attól hogy örölt formában megiszom, nem pedig elrágom mint a sima zabpelyhet, még jobb felszívódással bír! Én azt jobban szeretem mint rágni azt a szart. Bár most ráálltam arra, hogy edzés utáni CH főtt rizs összeturmixolva és pudingszerűen kis joghurttal fasza.
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #84638 üzenetére
Nekem is valahogy a reggeli zab+fehérje után felpuffadtam, vizesnek ereztem magam, aztan most ezt elhagyatam egy ideje es 5 tojas megy es kigyoubi olivaolajjal reggelire. Valahogy ezzel jobban elvagyok
Viszont pár napja ráálltam erre a IIFYM-re ahol kiszamoltam, hogy 2050kcal kéne naponta. De mivel full tiszta kaja van, ez alig jön össze. Pl egy ilyen 5 tojásos reggeli max 350kcal...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #84635 üzenetére
estére beállítottam a rizsfőzőt (nem mindig működik eléggé lexarja már mit mondok, de remélem most nem ) alig várom. Megittam most egy kv-fehérje-kreatin kombót. A fehérjénél is sikerül megfigyelmnem, hogy kb 1 óra után jön a vércukorcrash. Ha a múltkori cikkből indulok ki akkor pont jókor, hogy a 0 inzulin mellett a kortizol meg glükagon kirabolja az izmaimat energia után és az edzésnek ne legyen semmi értelme. Ha reggel belenézek a tükörbe hajlamos vagyok elhinni
-
rwin5
őstag
válasz .: JuSzT :. #84605 üzenetére
Én inkább azon sírok mindig, hogy a sound tart asszem 5 (?) napig, és már egy pár éve lent vannak ezek a kondigépek, hogy a sok majom megmutassa mekkora alfahím a soundon. Kisebb fesztekre szoktam elmenni, a soundra már sajnálom a pénzt, de ahogy elnéztem az ott szórakozóak többsége mind fatttter pézéből lement trendi királylány vagy királyfi. Ettől független a fellépőek névsora mindig igényes, bár ennyi zséért legyen is Haveromék minden évben mennek soundra detto ilyenek, náluk még 2 kilós aranylánc is befigyel mindig a nyakban, mert ugye anélkül nem lehet bulizni
jajj ezt még muszáj, ha már ennyire partyhárd van a fórumon [vidi]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest