Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz .: JuSzT :. #84800 üzenetére
Amúgy kurva rendesek most velünk.
A kedvezményre 100 euro-ig van meghúzva a határ (tehát akár 30 kg-t is rendelhetsz ezen a kiló áron), ami nagyon jó, mert a UK site-on sokszor ennek a fele volt.
Az ingyenes szállítás összege is lejjebb ment.Ez beetetés Dani?
Mert ugyanonnan jön a cucc, szállításon spórolni nem tudnak, max az olcsóbb magyar support-on, ha van egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
BlackTiger
tag
Üdv. Ha én szálkásítani akarnék, akkor arra (most a megfelelő táplálkozáson kívül) mik a leginkább hatásosnak vélt módszerek? Hosszabbra nyújtott, több izmot átdolgozó edzések? Anaerob módok, futás, bicikli? Esetleg intervallumos? Saját testsúllyal edzek.
Tigris
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #84795 üzenetére
Régi...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Morris
veterán
válasz BlackTiger #84803 üzenetére
Ez mind jó!
Plusz menjen l-karnitin napi legalább 3-4ezer mg C vitaminnal, plusz esetleg zöld tea kivonat. -
kolosanyi
veterán
Anaerob, intenzív, és hosszú aerob edzések kombinálva.
-
syl5
őstag
- kalóriadeficit
- ugyanolyan kemény edzés, mint eddig
- aerob (gyaloglás), kombinálva interval-al -
kolosanyi
veterán
Hagyjuk már ezt a gyaloglást. Tudom hogy a báni azt mondja, csak az a jó, de venni kell egy pulzusmérőt (kb 6-8 ezer forint egy alap modell), aztán a max pulzus 70-85%-a közötti tartományban azt sportolni, ami tetszik. Az interval meg ismert. Tényleg bármi jó erre, még a fűnyírás is. Interval edzésre meg a labdajátékok nagyon jók. Foci, kézi, tenisz, fallabda stb. De még a tűzoltó szerelési gyakorlatok is ilyenek, mert a tömlővel ide-oda sprintelnek.
-
kolosanyi
veterán
válasz FIREBLADE78 #84810 üzenetére
Jó, de azért nem bicepszezni kell vele.
(#84811) Dicker
Ha nem a motor hajtja, hanem te tolod, biztos.(#84813) Woodslave
Nyilván csak egy hülye példa volt, amit megint sikeresen kiragadott a topik. Nem is tudom minek fárasztom magam. Tudjátok mit? Csak a séta a jó, minden más égeti a zizmot. -
syl5
őstag
válasz kolosanyi #84809 üzenetére
Csak gyorsan vázoltam pár kulcsszót, nem volt kedvem kisregényt írni.
Igen, a lényeg hogy konstansan aerob zónában legyen a pulzusod, és legjobb mérni, akkor azonnal kijön, hogy elég-e gyalogolni, vagy mehet a kocogás. Most kezd neki, valszeg nincs még hozzáedződve, ezért írtam gyaloglást, nem Bunny miatt. Rég túl kell lépni a shop.builder-től, mert le vannak maradva vagy 5 évvel, és nagyon elmentek marketing irányba.[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Nincs beetetés, egyszerűen csak jobban szeretne nyitni a cég a magyar piac felé és csökkenti a szállítási költségeket, hogy jobban megérje rendelni.
Egyébként ezt a nem tudom én sem, mert valóban az UK oldalon lényegesen lejjebb korlátozták mennyit rendelhetsz egyszerre az akciós szajréból. Mindenesetre én nem szólok neki, hogy véletlen vagy szándékosA fordításban vannak még hibák ja, én is sokat találok, küldözgetem őket javításra ,mert ez olyan gagyi hatást kelt.
Egyébként hamarosan indul a forintos fizetés. Az nagyon jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
syl5
őstag
válasz Dani82 #84819 üzenetére
Tudod mi lenne még durva?
Ha nyitnának vagy 3 boltot Pesten. Na az odabaszna a Scitec-Biotech monopóliumnak.
De valszeg ez nem lesz, mert akkor nem tudnának jelentősebb olcsóbb árakkal dolgozni. Online sokat meg lehet spórolni nekik is, a kuponos kampányokba már profik, gyakorlatilag folyamatosan gerjesztik a keresletet maguknak. Én is azon veszem magam észre, hogy itthon van még 3 kg fehérje, de egyszerűen 17-ért nem tudtam otthagyni tegnap a sztracsatellát főleg hogy küldenek egy ingyen atlétát is, úgy is kell a fehérje folyamatosan akkor inkább most veszem meg, amikor biztos olcsó, és legalább nem is futok bele, hogy kifogy.Kiváncsi lennék amúgy, hogy mi alapján időzítik a kampányokat, illetve milyen következetességek vannak benne, nem tudom elképzelni, hogy csak úgy random dobálják be a kódokat.
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #84820 üzenetére
Á, még nem látta senki...
Ennyit arról, hogy ne rángasd a súlyokat...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz FIREBLADE78 #84825 üzenetére
+1. dettó. Meg a súlyokkal is finomabban bánok egyedül.
-
Zola007
veterán
Nem gyúr, de talán megbocsájtjuk:
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
szőröscica
addikt
Váll-has volt.
A váll rossz volt, szerintem elaludhattam éjjel, mert egész nap fájdogált. Vállból nyomást és oldalra emelést tudtam csinálni, de az előre emelésnél annyira fájt, hogy nem erőltettem tovább.Egyébként a visszavett CH úgy tűnik, hogy használ, megindult lefele a súlyom.
Ijk: hát még 20 év múlva milyen szépek lesznek azok a tetoválások.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Élőben én sem szeretem a tetoválást, de képen azért tud szexi lenni, ha egy jó test is párosul hozzá: [link]
Az más kérdés, hogy a többségük anélkül is jól nézne ki vagy még jobban.Diétás "tejes"kávé:
20g tejsavót elkeverünk 1 deci meleg vízzel shakerben
másik pohárba: 1 kávéskanál instant kávé, 100 mg koffein, 1 kávéskanál őrölt fahéj, 3 szem süssina, rá
2 deci forróvíz
ha minden feloldódott, összeöntjük őketmyprotkós borsófehérjével működik, a többi fehérjével ki kell próbálni, mert lehet, hogy kicsapja a forró víz
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
Nemtom, de tetszett a szöveg. Nem szedek semmit, a nyers erőben hiszek. Ajjajjaj, nem is tudtam, hogy megjött a T1000...
veterán
válasz szőröscica #84835 üzenetére
Ez nem csak ebből látszik...
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #84837 üzenetére
Tollas!!!444NÉGY
-
Zola007
veterán
válasz szőröscica #84837 üzenetére
Nekem is megvolt a napi aerob
Legalább 10x megjártam oda-vissza a számítógépasztal <-> hűtőszekrény távotMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz shteer #84840 üzenetére
egyik se, ma jó kisfiú voltam
tisztán kajáltam, de rva éhes vagyok egész nap, pedig bemegy a 3000 kcal ma is.
Nem tudom mitől van, de ha egy kicsit lehűl az idő, kienném a hűtőtMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz Dexar007 #84844 üzenetére
Most viccen kívül, tegyük félre a piszkálódást. Mi a büdös f@xért gúnyol egy dagadt, pattanásos Facebook kocka egy verseny szintű sportolót? Gondolom az már kevésbé vicces, amikor egy országúti kerékpáros EPO-t meg metamfetamint hugyozik, mert annyi van már a vérében. Mindegy, az ilyen emberek ennyit érnek...
-
sutyesz96
őstag
Szingli lettem, jeee!
No matter what, you keep finding something to fight for.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest