Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
Két bioteches protein bar elfogyasztása után megnézem mit tartalmaz... egész napos lelkifurkám lesz.
Ezt enyhítve ma meghozták a smartbelt-emet, mászókássanyinak csak ajánlani tudom. Futáshoz, mókuskerékhez, mindenhez jó.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz RexpecT #84900 üzenetére
A derekad nem a Jó Isten miatt vastag, hanem a krumplipüré és a rántotthús miatt.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz RexpecT #84907 üzenetére
faxa a forma. Miért lenne ez vastag? Egyáltalán nem aránytalan a felsőtestedhez képest..
Amúgy a felhúzáson (bár nem kimondott alsóhát gyakorlat ha úgy csinálod ahogy kell) meg a hiperhajlításon kívül nem jut eszembe semmi. Esetleg földön fekve homorítás meg szupermen gyakik. De majd Kolo mondja mert ez már az ő szakterülete
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
brownus
veterán
válasz Dexar007 #84764 üzenetére
elég primitív hozzáállás, de legalább van hová fejlődni, már bocs. ez az abnormális hozzáállás amit ti műveltek. a pedofíliát meg idekeverni, lol...
ezt tessék elolvasni: A szeretetet veszem észre a világból" - Alföldi Róbert Pride-nyitó beszéde.
nem csak Neked, az összes homofób gyúrósnak!
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
válasz HussarF #84910 üzenetére
Köszi a tippeket, hiperhajlítást eddig nem csináltam még .
Nézegettem online kalkulátorokat és azok szerint nem túl jó a csípő-derák arányom. Bár könnyen elképzelhető, hogy azt átlag embereknek találták ki, mint a BMI-t.
HussarF:
Azt várom, hogy jobban meg legyen a "V" alak.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #84920 üzenetére
Hiába na. Tömeg van és kicsit növekszik is. Pedig max 1600kcal a napi kalória bevitelem. Elbaszott egy genetika ez.
-
Morris
veterán
válasz God Vazzeg #84925 üzenetére
Jaja
-
Zola007
veterán
válasz RexpecT #84907 üzenetére
akkor minek szivatod itt a népet?
Egy ilyen forma nem úgy lesz, hogy "múlthéten kezdtem gyúrni oszt véletlenül így sikerült"
Illene annyi önkritikának tartozni hozzá, hogy ha széles a törzsed akkor azt nem fogod megváltoztatni hipp-hopp. Ha zavar, akkor leadni meg úgy tudsz belőle, ha törzsre csak módjával edzel. Rövid vagy, minden komplex gyakorlatban 10 centivel rövidebb terület viseli a terhelést, ne csodálkozz hogy zömök vagy[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz brownus #84913 üzenetére
Mega off jön. Egy épeszű ember sem adja a nevét semmilyen vonulgatáshoz vagy prájdhoz.Ez színtiszta provokáció semmi több. Van homokos ismerős esze ágában sem lenne reverendában zászlóval a kezében ami nagy Magyarországot ábrázol, közepén egy f*sszal, sípot fújdogálni az Andrássyn. Ezeket a "melegeket" mindaddig tolerálom amíg nem akarja mindenáron lenyomni a torkomon a másságát. Úton útfélen hangoztatva, hogy nekik is vannak jogaik. Igen van joga. De kötelessége is tolerálni a társadalom többségét egy olyan keresztény országban ahol a családot mint intézményt alkotmányba rögzítette a tisztelt 2/3-ad. Hetero felvonulás sincs egy világörökség részeként nyilvántartott köztéren. F*szokat és csöcsöket lóbálva hirdetve a hideg büszkeséget.
Roberta meg inkább hallgasson. Soha nem értettem ha valaki forgatja a talmudot vagy a tórát ( vagy épp egyiket sem mert nem tud olvasni a saját nyelvén) az miért vállal politikai véleményt.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Dexar007
veterán
Elolvastam. Nagyszerü, liberalis fröcsöges több bekezdesen keresztül.Jo lenne ha nem ilyen szarokat olvasgatnal,hanem hasznalnad a jozan eszed.
,,Nem foglalkozom azzal, hogy ki meleg, ki hetero, kinek van barna haja, kinek van szőke haja vagy fehér bőre."
Nem hat.Csak az ilyen liberalis buzik mennek at az elsökent az utca tuloldalara ha meglatnak egy neger csoportot.
Felejtsük mar el ezt a ,,mindenki egyenlö" dolgot.Mert kurvara nem igaz.Senki sem születik egyenlönek,es soha nem is leszünk azok.Pont.Ami pedig a
buz..melegseget illeti.: Mindenki krvra leszarja. Csak a hangos kis 0.5%,aki törtenetesen melegnek született,ügyet csinal belöle,söt jogokat is követel,a nagy büdös semmire. Nem is ertem,hogy a kerekesszekesek,vagy a valoban hatranyos helyzetüek miert nem vonulgatnak? Nekik meg talan okuk is lenne ra,de nem,a buziknak kell vonulni! Mert szegenyek melegnek születtek,es most mar mindenkinek szeretni kell öket.Give me your cum,bull!
-
aleister
veterán
Tán kicsit valóban erős volt a Dexartól a pedofíliát idekeverni, de ettől eltekintve igaza volt a dolog aberráltságát illetően.
Szerintem ez az egész téma itt nagyon off. Biztos van valami topic, ahol meg tudjátok ezt beszélni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Zola007
veterán
-
RexpecT
addikt
Nem szívatok én senkit. Feltettem egy - mint kiderült hülye kérdést - , te meg beszóltál. End of story.
-
Zola007
veterán
válasz RexpecT #84936 üzenetére
legalább kiugrott a nyúl a szegényes információk alkotta bokorból
De hogy segítsek is, hátgyakorlataid variáld át, inkább szélesítő gyakorlatok irányába
Azt a 85 cm-ert behúzott hassal mérted?
Másrészt abba is gondolj bele, hogy alacsonyabb embernek rövidebb törzs esetén a belső szervek is máshogy igényelnek helyet, ezért is vastagabb a hasi rész (ttbbek között ezért is erős az alacsony erőemelők törzse)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_NCT
őstag
Na itt vannak a Sound-os testőrök. 2 értékelhetőt láttam, többi topikátlag.
Ne felejtsetek nyomni egy "nedves bugyi" -t.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #84934 üzenetére
Jóhogy!
Alapvetően tornászos gyakorlatok, azért nem írom, mert többnyire olyan testhelyzetben végzik őket, amiről tudom, hogy a topik többsége a büdös életben nem jutna el odáig, hogy kipróbálja. Például a fejállásban inverz lábemelés pont egy ilyen gyakorlat. Ugyanez kézállásban az erőkézállás, ez rettenetes váll erőt követel meg, gyakorlatilag egy előre emelést csinálsz meg a teljes testtömegeddel. Mellette természetesen szükség van a törzs, ezesetben a gerincfeszítők erejére, hisz azzal egyenesíti ki az egészet a tornász.
Az átlag kondis számára inkább az inverz lábemelés variációk lehetnek érdekesek. Erre nem találtam anyagot, de úgy tudnám elmagyarázni, hogy lehasal az ember egy hiperhajlító géphez hasonló valamire, csak nem a lába, hanem a felsőteste a rögzített pont, és ahhoz képest egyenesíti ki a törzsét meg hajlítja be. Pont, mint fejállásban, csak itt hason fekve. Ehhez mondjuk egy tornaszekrény, vagy egy megfelelően magas pad szükséges és máris lehet nyomni. Az ilyen superman gyakorlatokat, meg hasonló izéket most hanyagolnám, nem sok értelmük van és sokaknak gerincfájdalmat okoz.
Érdekesek lehetnek még a különböző hídtartások. A hagyományos tornász hidat mindenki ismeri és többnyire senki nem csinálja, pedig egy nagyon jó gyakorlat tud lenni, de sokaknak ez is fájdalmat tud okozni. Viszont a kínai hídtartás (8:33-tól) megint egy jópofa dolog, itt is az egész törzs erejére szükség van, de kiemelt szerephez jut az alsó hát.
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, adta. De most már enni kell, mert kezdek szédelegni, reggel ettem utoljára szénhidrátot, most jól fog esni az a szűk 40 gramm, amit estére terveztem.
-
-Mike-
addikt
Motivésön
-
Apollyon
Korrektor
De jó lenne már ha nem hirdetnéd ebben a topikban is az agyhalott lobbi dumádat.
Főleg ez a mindenkit homofóbozás, na az a primitív. (pláne hogy azt sem tudod mit jelent) Meg azt sem értem, te mi a francnak erőlteted amikor neked igazából semmi közöd hozzá (?), na meg amellett hogy senkit sem érdekelne, és csak bosszantja azokat, akiket egyébként eddig egyáltalán nem zavart ez az egész.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest