Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Madwe #165425 üzenetére

    Köszi a választ és a gratulációt. Ha tudtam volna, hogy ilyen egyszerűen megy ez, már rég lefogytam volna... Azért kezdtem el most izomtömegelni, mert most jött el az a pont, ahol ha tovább esik a súlyom ebben az ütemben, akkor a bőrőm necces lesz. Leginkább a kezemen lóg most, de abszolút nem vészes, viszont érzem, hogy izomból is ment le a kezemből (mivel tekertem ezért a lábomra meg jött).
    Most azt szeretném, hogy ilyen 110kg körülre álljon be a súlyom, de legyen rajtam izom is bőségesen. A makrókat nem nagyon néztem, mert elég látványos eredményeim vannak és nem is vettem annyira komolyan a táplálkozást, tehát ha éppen ahhoz volt kedvem, akkor ettem egy pizzát, vagy étteremben valami mást, fagyit stb, de ez heti max egyszer, a többi napon tartottam a leírt kajálást. Ha tartom a makrókat is és az előre eltervezett 1 óra tekerést, akkor szerintem sokkal több megy le, ami már túl sok (a mostani is már necces).
    Leginkább a hasamon van még zsír, de mivel ott nem akarok nagyon problémás bőrt, ezért lassítok kicsit. Ha három-négy hónap alatt megy le a 10kg az már tökéletesen jó lesz nekem.
    Most amúgy a Nutriversumnál az ISO Pro az olcsóbb.

Új hozzászólás Aktív témák