Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
válasz wertigo1984 #123253 üzenetére
2000-ért viszem!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
aelod
veterán
válasz GoTReX #123256 üzenetére
Nem de megpróbálom. Tegnap csak 3200 kalória volt az össz bevitel, kimaradt a délutáni étkezés állásinterjú miatt. Délben ettem utoljára és kb. negyed hatra értem le a terembe. Hát a láb végére eléggé elfáradtam...
+ban benyaltam egy megfázást, csupa takony vagyok...[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
nincs meg valakinek a powerbuilder versenyre felkészítő 4 napos edzésterv? Kolosanyi linkelte nekem egyszer de eltűnt (Sanyi is )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
[link] érdekes...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
addikt
válasz aliquis #123276 üzenetére
Én nem szóltam senkinek, épp csak rápillantottam és mentem is tovább dolgomra. Sőt, ahogy írtam is, szerintem jó is volt az ott úgy, jól illusztrált téged. Nem igazán érzed a határvonalat a vicces meg a szánalmas között. Tényleg barátilag javaslom, hogy keress fel egy pszichiátert, mert elég druva frusztráltság meg komplexusok sugároznak abból, ahogyan írsz.
-
aliquis
tag
válasz HussarF #123278 üzenetére
Azóta van velem bajod mióta rávilágítottam gyermeki mivoltodra,nem csak testileg értve.Javaslom tégy úgy mintha itt sem lennék.Addig is ülj be az olasz Astrába,csapass egy kört ,mutasd meg a kis pocakodat a tizenéves középiskolás lányoknak és lenyugszol.
[ Szerkesztve ]
Viszlát!
-
addikt
válasz aliquis #123279 üzenetére
Remélem ezt már nem törlik, mert nagyon erősen próbálkozol, hogy bemutatkozhass
Nem emlékszem arra, hogy te bármire is rámutattál volna, vagy hogy bemutattál volna bármit is. Pedig elmondtuk neked az elején is, hogy komolytalan az ész osztásod addig, amíg nem mutatsz fel valamit itt. Vagy te azt hiszed, hogy itt bárki is komolyan vesz ezzel a "gyere a cutler gold-ba este, ott megtalálsz" szintű érveléssel? Nevetünk csak rajtad. Lehet, hogy te vagy az új Schwarzenegger, de bocsásd meg, hogy nem hisszük el ezt bemondásra, mert netalántán előfordul, hogy nem igaz. De igazából mindegy is, én a szívemre teszem a kezem és elhiszem, hogy te tényleg izmos vagy meg kemény. Csak azt nem értem, hogy miért okoz neked ilyen erős frusztrációt a pocakom meg a kocsim. Ez nem egészséges. Tényleg jelentkezz be Csernus dokihoz, hátha tud segíteni, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a lelki világod.
-
Angel2014
addikt
válasz HussarF #123261 üzenetére
Nem jársz messze tőle pedig diétán vagyok...
(B)Wood(/B): Nézd a bal oldalin 147 kiló vagyok 2016 09 hó ..a jobb oldalin 20 kilóval kevesebb izomzat mégis több mint korábban nekem így sikerül a diéta... Ez hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #123293 üzenetére
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest