Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Heavyrain #338 üzenetére

Üdv!

Új vagyok még itt, tegnap kezdtem. Szépen megváltoztak a szabályok a Witcher 3-hoz képest, de határozottan bejön. Egyelőre még tanulgatom a dolgokat, nézegetem, 12 meccset játszottam elsőre, 6-6-os eredménnyel. Át kell néznem a lapokat, de egyelőre a kémeket nagyon hiányoltam, nem tudom vannak-e. Néhány dolog nem egyértelmű még, ilyenek pl. az arany lapok. Az arany lapok kapnak +2-t. Ez tiszta. De egy alapból arany lap miért jön alapból +2-vel? Jól láttam, hogy ha időjárás lap alatt lövöm el kürtöt, az nem hat? Amikor bejfezem a meccset, megkérdezi, hogy milyen dekkel akarok játszani. Kiválasztom, ellenfelet keres, majd megint megkérdezi, hogy mivel akarok játszani...?! Ami kimondottan nem tetszik, hogy ha kijátszol egy lapot, utána már nem tudod megnézni, hogy mi a hatása. Mondjuk rákattintok egy lényre, nem figyelem, hogy mi a tulajdonsága, majd választanom kell, hogy kire hasson...de mivel csesztem előtte elolvasni, nem tudom, hogy mi a hatás, és ekkor már nem tudom megnézni sehol. A másik, ami szerintem nem jó, hogy amikor kiválasztom, hogy milyen lapot szeretnék cserélni, akkor nem látom a többi lapot. Szerintem nagyon nem mindegy, hogy bizonyos lapból van-e már kézben, vagy nincs. Van olyan lap, ami OP tud lenni, de elég belőle 1 db. Ilyenkor megtartod, és ott van kézben a másik, az csúnyán beszopat. A 3. féle "nyersanyag" mire használható? Az egyikért hordót lehet venni, a pergamenért lapot lehet venni, a harmadik mire jó?

A Te hsz-eddel kapcsolatban. Az ötlet nem rossz, csak a végén a Steam link fölösleges/hiányos. Fölösleges, mert a játék még nem steam-es, vagy hiányos, mert nem csak PC-s játékosok vannak, ebben az esetben kéne még 2 rublika LIVE és PSN névvel.

Valahol olvastam, hogy multiplatform lesz a játék. PS4-el is? Mert ugye én most csak PC-n tudom tolni, viszont később biztos, hogy PS4-en fogom játszani. Ilyenkor vajon mi lesz a vásárlásaimmal? (Ugyan ez érdekes kérdés, aki most PC-n tolja, de ugye gog-os accounttal, mi lesz, ha utána Steam-en játszik majd...ugye akkor nem azon az accounton vannak a vásárolt tételek, mert a játék külön accountot nem kér, a gog-osat használja...)

Új hozzászólás Aktív témák