Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Hege1234 #85558 üzenetére
Ezt mondjuk énis megerősítem egy apró de annál fontosabb részlettel! Évekig használtam így.
Nem Alt tabozni kell mert akkor érzi a játék hogy letetted asztalra és 2 perc múlva ki is rak Online. Viszont ha (persze ehhez ablak mód kell) a start gombbal előjött a tálca, meg a start menü azt a játék elé húzta és akkor a játék ugyan úgy ment tovább és a sima 13perces idősáv után rakott ki online. Namármost ha leültél TVzni és start gombbal kimentél a tálcára és ott váltogattad az épp szükséges füleket akkor napokig elmegy így a játék. -
Kiskokó
veterán
válasz
SkyLine3000 #85523 üzenetére
Kinek mi. Örülök ha pörgetni felmegyek majdnem minden nap. Nem, hogy még restartolgassam a játékot stb.
De nyilván ez egyéni -
Kiskokó
veterán
Srácok ez tök jó meg minden, de ne feledjétek
noobpressor
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF #85295 üzenetére
Fú ne is mond, a London kivételével az összes GTA-val játszottam, időrendben, pedig még épp hogy csak 3X-es vagyok korban...
A legnagyobb szívfájdalmam, hogy nagy rég kivették a játékból, a fingást, böfögést. Lábon a "dudát" nyomva csinálta. Imádtam [link]
Amúgym eg k.va jó volt a 4 is! Szürke volt, irreális fizika volt , a legoptimalizálatlanabb rész volt de én szerettem azt is. Rengeteg újítás volt benne.
-
Kiskokó
veterán
Azt néztétek hogy ezekből a videókból rengeteg féle
(tudom hogy régi)
Ez egy Putyinos, de rengeteg van -
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF #85198 üzenetére
Ezt már párszor kiveséztük olvasd vissza.
Vagy menj fel és próbáld ki.
Én azt vettem észre, minél később nyomod meg az S-t annál kisebb lendülettel pörgeti meg.
Ez szemmel látható, ha ezt bemesélem magamnak akkor kérlek azonnal hívj rám orvost/mentőt/hullaszállítót
Ja és igen, az nem számít hogy megnyomod vagy nyomva tartod stb. -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #85179 üzenetére
Ezt én se tudtam
"totál ribisek lettek stb... "
Ki hitte volna, hogy te tudsz az ilyen dolgokról
-
Kiskokó
veterán
válasz
lanszelot #84996 üzenetére
Én eredeti Xbox360 kontorllert használok vezeték nélkül a PC-n és semmi gondom vele.
3000+ órám van a játékban, előrendelő voltam.
Nem állítom, hogy hibátlan a játék. Mert valóban sok Bug van benne... de nem olyanok amiket te mondasz. (Bár azok is legtöbb online és nem storyban)
Igaz jópár éve toltam a Storyt, jóval gyengébb gépen, de semmi bug nem rémlik.
Én a helyedben próbálkoznék minimum egy játék és minden sallgan reinstallal, de inkább a windowst is újra raknám és úgy új driver mindenhez, mert nem kellene olyannak lennie amit mondasz.
Nem mondtuk, hogy vegyél új gépet, csak azt hogy ettől ne várj 4K max beállítást.
Itt a topikban a beszélgetők nagy része rengeteget játszott együtt és évek óta írkál ide, gondolhatod hogy egyikünk célja se az, hogy neked védjük a játékot...
A másik amit gondoltam volna én is hogy nem eredeti a játékod, de ugye ezt megválaszoltad.
nincs további ötletem, de kérlek fejezd be ezt a hozzáállást azokkal szemben akik próbálnak segíteni, még ha te ezt kötekedésnek is veszed.szerk : Bocsi a legújabb Update óta azt a hibát tapasztalom, hogy a "depth of field" beállítás mindig visszakapcsol!
(de lehet a Fivem zavarja össze a játékot, hogy azon keresztül feljárok RP szerverre) -
Kiskokó
veterán
válasz
lanszelot #84920 üzenetére
Mondjuk azért nem ártana ha a játékot főablakba dobnád és utána néznéd meg 10 perc múlva mit mutat a feladatkezelő... asztalra téve nekem is kevesebbet eszik
Figyi én 1060 6Gb és 2070 8Gb-al is játszottam sokat... 2K vgay Ultra Wideba a 2070-el... mindig maxon mentek a VGA-k... és nem 4Król beszélek.
1070-el 4K talán eldöcög 20-30FPS-el normál beállításon szerintem.De tudod mit vedd úgy hogy semmit se írtam, mert látom a későbbi HSZ-eidben nem értékeled a "segítségünk" / tapasztalatunk.
-
Kiskokó
veterán
válasz
zolcsikauj #84855 üzenetére
Megesik az ilyen. Sőt Michael házánál bevan Scriptelve egy zuhanó repülő... rengetegszer hallani a hangját / látni
-
Kiskokó
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #84653 üzenetére
Meglepődnél hányan akarnak joinolni randomok
a magukat behackelőkről nem is beszélve.
De nyilván lesz..rcsi, sose érdekeltek ilyenek.
A Phs- Discord se tudom hogy maradt rám... vagy hogy mi volt egyáltalán -
Kiskokó
veterán
válasz
zolcsikauj #84618 üzenetére
Helló
Ma 6 után leszek fent, hogy még pontosan mit csinálunk azt nem tudjuk.
De bár mi lehet.
https://discord.com/invite/6SY8Uqy
Ezen a címen tudsz visszalépni a Discordos szobába.
hellóBoldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Kiskokó
veterán
válasz
zolcsikauj #84616 üzenetére
Hello
Voltál is már fent régebben, beszéltünk is.
Ez Ph-s Discord. Bármivel játszhat aki itt van.
Idegenek nincsenek, sőt beszélni amúgy se járnak fel sokan.
Gyere nyugodtan, bár nem tudom pontosan mire is gondoltál. -
Kiskokó
veterán
Mellesleg senki se szúrta ki, hogy az első szigetre repülésnél mikor hozzák a dj csókákat, az egyik kocsival jön Dr.Dre is ? !!!
Whizzz, legalábbte!! Csaalódtam benned
-
Kiskokó
veterán
válasz
SkyLine3000 #84370 üzenetére
Én se vettem még rá magam hogy megnézzem,majd talán ma este.
(ha van olyan aki még nem fedezte fel az új dlc-t akkor csatlakozzon hozzám este, ha tudna jönni Discordra az lenne a legjobb.)
8 után jövök. -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #84220 üzenetére
Röviden ? Én sem szeretem.
Viszont más nem volt ebben a kategóriában így megszoktam. "kicsiben" nem olyan vészes. Anyáméknál 55" hajlított Samu... nem jön be.Ejj lepkeee kommaa?? hattte?? Gyere csak Discord!!!! Elvagy tűnve!
-
Kiskokó
veterán
Na srácok, én letöltöttem a DLC-t. jelentem a szerverek offosak, telljesen használhatatlan.
Volt vagy 1 perc mire lejötte a 9.3gb, 1100mbit-el jött az 1000-res Digin
Végig azt írta ki, hogy "pár msáodperc van hátra"
Viszont megnézni csak később fogom. Valahogy nem érdekel annyira -
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF #84043 üzenetére
Többször is volt már erről szó a topicban.
Óránként lehet csinálni vagy bejelentkezésenként. Ha egyedül csináltam akkor is 2-3 volt a napi átlag legalább 1 éven keresztül. Számold ki.Saját hajóval csak 30 millára jön ki jajjjjjjjjjjjjj úúúúúúúúúúúrsiten mekkorát kamuztam
na el lehet ballagni a sarokba szépen, majd ha megjött a Zsúlia , kijöhetsz!
-
Kiskokó
veterán
"mivel nem ad semmi olyat amiért megérné."
Neked.Régi story már, de nekem tetszik is, ott spawnolok rögtön tudok menni el helivel.
Akciósan 5milláé vettem a legdrágábbat, és a hajó Vip workből pedig kerestem vagy 60 milliót -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83966 üzenetére
Tudom, beszéltük már és annó át is küldted. Sajnos az is rossz minőségű
(nyilván nem recseg meg ilyenek, de messzi van a jóminőségűtől, torz az egész hangzás aza baj :S)Plata : Ami YT-van az is elmegy egynek de nagyon nem jóminőségű és itt nem maga a fájl típusra és kbpsre gondolok hanem az alap felvétel.
(Van egy előadó Shahmen nagyon jó zenéi vannak de egyszerűen hiába stúdiófelvételek a zenéi botrányosan rossz minőségűek. Serceg, recseg a Losless kivitelben is) -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83956 üzenetére
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83736 üzenetére
Emlékszik a fa....m mi volt évekkel ezelőtt.
Nem tudtam, de akkor téged ez a veszély nem fenyeget, nincs mit ölni -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83714 üzenetére
Látod látod jönnél inkább RPzni, jó kis RP-s offroad túra na ott szorítanád a lukszit nehogy baj legyen
-
Kiskokó
veterán
válasz
rup1u5 #83641 üzenetére
Rupi : Naaa király!!! 8-tól vagyunk és akkor beszélünk (Legalább is én meg Hix, Szotyi szerintem 9 felé jön a 4. srác meg új és nem PH-s hanem a szerverről ismertük meg)
ON :
Tegnap a pörgetésnél azt figyeltem meg, hogy számít ha nyomsz balra jobbra irányt.
Legalább is abból gondolom, hogy pörgetés után szinte rögtön rányomtam a balra irányra és az erős pörgés a végén nem szépen lassan állt meg 3-4et is átgurulva hanem határozottan 1-2 kattanás után meg is állt.
Lehet ez működik jobbra is és akkor mondjuk a 3-4 kattanás helyett 1-2 vel tovább is megy akár ?
Akinek van kedve próbálkozzon vele. -
Kiskokó
veterán
válasz
rup1u5 #83637 üzenetére
Írj rám privátban, vagy gyere fel a PH-s Discordunkra.
(Meghívó link sokszor itt van a fórumba keress rá)
Amúgy nagyon egyszerű és semmit se nyúl bele a játékba, én mellete ugyan úgy megyek rendes GTA Online és soha semmi baj nem volt belőle.
FiveM nevű programot kell leszedni, amihez szükséges egy STEAM profil (ami manapság szinte mindenkinek van) a Steamhez hozzá kell adni a GTA-t mivel így ellenőrzi le, mert RP-zni is csak Eredeti játékkal lehet!Szóval felrakod a FiveM-t meg fut a steam a profiloddal, a Fivemben kikeresed azt a szervert amin játszunk, csatlakozol és kész!
Csinálni kell egy karaktert aztán mehet is, de egyedül ne kezd el mert szinte semmit se fogsz érteni. Discordra ha jönnél az lenne a legjobb. Illetve a szerver is Hang alapú. Ott kötelező -
Kiskokó
veterán
válasz
ledgeri #83635 üzenetére
Utána meg elmentél enni fogadjunk!
Off :
Pedig mekkorát lehetne csapatni a régi társasággal egy RP- szerveren, sokan.
(Hegyi, Toma, Cacti, Hunsegal, Pela, Laxi, Rockoxxx, Suska, stb stb stb)
Sráááááácok a karanténba ha valaki esetleg unatkozna lehet jönniSzotyi és én toborzunk, eddig 4en vagyunk!
-
Kiskokó
veterán
válasz
rolcsi910 #83633 üzenetére
Nincs, de Discordon vagyunk páran akik WLSen voltak, fél év kihagyás után a napokban néztünk fel a HRP - szerverre. Nem olyan rossz, elvagyunk vele / rajta de szerintem túl hosszú távú nem lesz. Bár ha lenne társaság.
Most 3an vagyunk, jönne még pár ember lehetne csapatba verődni akkor még lehet király is lenne. -
Kiskokó
veterán
Üdv
Még mindig keresek társaságot RP-zni ha úgy alakulna!
(nem a WLS hanem egy másik, kisebb létszámú szerver)
Ha valakit esetleg érdekel keressen privátban -
Kiskokó
veterán
PHHU Autószépségverseny 136. Szavazás!
Akit érdekel pár szép kocsi nézzen rá és dobjon egy szavazatot. (Aki nem ismeri a formát, az tekerjen le és nézzen meg egy szavazatot)
-
Kiskokó
veterán
Ha full screenből alttabozol akkor elvileg 2perc az AFK és utána kidob. De nekem is volt, hogy rögtön levágott (Sőt az FH4 csinálta nagyon)
DE ha ablak módba vagy és nem alt tabozol, hanem Start menüvel előhozd a tálcát és úgy mész tovább akkor nem érzi a játék hogy leraktad és 13 percig maradhatsz fent. -
Kiskokó
veterán
Kedves Vendégeink!
Ajánlom figyelmükbe mai ajánlatunkat, a ropogós, friss Autószépségversenyt !!
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83459 üzenetére
Kajak meghat 50k ?
Nem azé, csak én meg agyvérzést kapok hogy 90%-ban Zseton, $ , Ruha... de RP-t meg kocsit sose ad.. na meg a semmire se jó leárazások. -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83421 üzenetére
Na ha akciós a garázs ma én is veszek akkor.
lesz online valaki 5-6 óra felé ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83384 üzenetére
Attól függ hol ülsz
Bilincsben hátulról biztos nem kapcsolható
-
Kiskokó
veterán
Ezt a témát már párszor kibeszéltük.
Röviden :Ez egy játék. (pont ezért fog itt ölni mindenki, mert élőben nem lenne tanácsos
)
Elkerülhető a public? El!
Téma lezárva.(Bár már már kikérem magamnak, hogy nagy ritkán ha nekem is csak úgy lövöldözni támad kedvem egy lövöldözős játékban, attól frusztrált pszichopata lennék... kicsit abszurd kijelentés azért. De mindenki véleményét tiszteletben tartom, attól még hogy nem igaz
)
-
Kiskokó
veterán
válasz
rolcsi910 #83258 üzenetére
Helló, ha gondolod írj rám. Én egy másik taggal innen (Sztotty) WLS-en RP-ztünk egy jó fél évet.
De alapokat tudom csak én is. A másik, hogy Fivem-en kívül van egy program (Talán Rage MP ?) ahol vannak privát szerverek, így GTA RP is, magyar is.
Én régen kérdezősködtem itt, mert ha nem 2-en hanem 4- vagy többen is lettünk volna, sokkal nagyobb élmény lett volna, az amúgy is tök jó RPzés, maga az újdonság, stb.
Nekem tetszett, persze kell egy jó szerver is hozzá, amíg mi voltunk a WLS-en addig még pont annyira az elején volt, hogy még lehetett élvezni.
Ha belegondolok, többet Rp-ztem GTAval mint amennyit az RDR2-vel játszottam -
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83178 üzenetére
Hát nézzzzd meg mit csinál a képes topicban is
Nem kellene egyáltalán kávét innia
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83166 üzenetére
Akulvaéletbehodzsképzeledeszt?
Jó kis gép az Akula az Off radaral jókat lehet szivatni
Jobb mint a Noobpressormk2
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #83160 üzenetére
Dehogynem láttam volna, csak nem Akulával
Sebajjj, elnézzük tudjuk hogy kezdő vagy -
Kiskokó
veterán
Pár PHHU-s kép! (talis meg csak úgy)
Mííívan W-nyomó verseny, azonos kocsik , mégis mindig nyerekPeet azt hitte, nem tudok ráugrani az Avangerére
Disco járat
Köszönöm a crew tagoknak akik aktívak online illetve külön köszi akik Discordon is
Ritkán vannak képek berakva ide, ez pedig a crew élethez tartozik, a kekeckedők bírják most ki. Köszönöm -
-
Kiskokó
veterán
Szerintem a tankos offot hanyagoljuk.
.
(legalább is engem nagyon nem hoz lázba)
Meló után kicserélem a VGA-t ami megy vissza gariba, utána felrakom a képeket a topicba
-
Kiskokó
veterán
válasz
Ramon27 #83121 üzenetére
PHHU Autós szépségverseny Hellfire!
Tessék nevezni
-
Kiskokó
veterán
válasz
Bjørgersson #83112 üzenetére
Pontosan! A PP- alatt csináltam a játékban történt ökörködések és érdekes dolgok felfedezésének kb a felét!
Nem mellesleg jól adta az RP-tWhizz : Félre beszélsz ne igyáá annyit
-
Kiskokó
veterán
válasz
mulli86 #83085 üzenetére
Helló
Nem értem mi a problémád van, mikor alig van pár ilyen ügy, hú nagy cucc, vagy nem is értem mit pörögsz ezen.. A játék és mi szerintünk se lehet csalni, ennyi. Teljes mértékben egyet értek Simonnal, ha tehetem én is elhagyom a sessiont.
Ez meg, hogy ilyet szóvá teszel, hogy nincs/ milyen PHHU sessionök vannakHidd el van hogy 3 percenként csinálunk újat mire a 10. nem lesz teli idegennel mondjuk 15 percig...
De amúgy nem is értem ez a sessionös írásod.Nekem ez tök úgy jön le, hogy te is csalogatsz, és most próbálod bizonyítani, hogy fú nincs azzal baj.
Most a Gyikucis dolog is első eset, hogy azért elég erős volt a gyanú hogy csinálja, meg hát volt külön profiljuk rá de ezt hagyjuk is... (Azóta se válaszoltál Gyikuci, hogy miért válaszoltad akkor a kérdésemre azt, hogy "Magic" és "Varázslat")
De a Blase-s dolog meg régi és kb aki aktív annak mindenkinek nyilvánvaló hogy moddol.
Ezen mi nem elég bizonyíték? Illetve ki is lépett a PHHU-ból tehát nyilvánvalóan választott. Nem is értem ezen mit van még beszélni.Pár napja kb 10en voltunk egyszerre a LSIA-n és akkor RÁM teleportál... elmegy majd beteszi magát egy kocsiba.
.. Nincs ezzel baj .... , ha nem lett volna ott sok PH-s és nem gyorsulgatunk, biztos lelépek másikba.
Helló
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #83064 üzenetére
Gyikuci!
Beszéltem Zolival (RockoXXX), az unokaöccse használja a profilját mivel ő nagyon rég nem játszik. Nem értem, hogy tudott meghívni téged a Veteránba mert elvileg nincs joga rá, de akkor lehetséges, hogy mégis így volt.
Már csak azt nem értem akkor miért kellet nyomni a kamu "magic" meg "varázslat" dumát amikor kérdeztelek.
Ha ezeket nem kezded el mondani, akkor én is jobban utána nézek a dolognak, de mivel ilyen válaszokat adtál nyilván jogosan gondoltam a moddolást. Szerintem fordított esetben te is így gondoltad volna ha ilyen választ kapsz a kérdésre.
Igen tudom, később már mondtad hogy be lettél hívva de akkor már csak mentegetőzésnek hittem.Szóval, valóban hihető, hogy meghívást fogadtad el és nem bemoddoltad magad.
Ennek tudatában , úgy gondolom, hogy valóban nem moddolsz,(legalább is bizonyíték nincs rá) így valóban bocsánatot kérek a dologért!
De azért ez elég durva véletlen sorozat volt, hogy pont akkor kaptál meghívást a veteransba, pont egy olyan tagtól akinek más használja a profilját pont aznap mikor Online voltam, pláne a kapott válaszokkal ugye mi mást hittem volna.
Illetve hozzáteszem még azt, hogy ugye az egész Veteránba belépősdi előtt mondtad többször is, hogy vegyelek be a PHHU-ba illetve kérdeztél minket, hogy miért nem vettek még be... aztán ugye nem hitted el nekem amikor mondtam, hogy én nem tudlak oda bevenni. Amikor mondtam, hogy írj a fórumra arra is az volt a válasz hogy "oda biztos nem fogok írni"
Ezután egyszer csak LEFT-eltél és ki is írta azonnal, hogy beléptél a Veteranba.
Így tök gyyanús volt, hogy "bosszúból" vagy mert "nem hiszel nekem" fogtad magad és beraktad magad a crewba.A tagfelvételben kompetens emberek közül kérek valakit vegye fel Gyikucit a PHHU-ba!
-
Kiskokó
veterán
Cactus nem szúrós fajta
Belőle a Tequila nagyon jó
Ezt meg kell beszélni, nincs ezzel semmi baj a crew életéhez tartozik, egy két csúnya kötőszón kívül én teljesen kulturáltan viselkedek szerintem. Nem hinném, hogy szankcionálni kellene neki. Legalább is engem
De majd ezt persze ő eldönti. -
Kiskokó
veterán
válasz
KaqXar19 #83061 üzenetére
Nem tudom ez mi, de ezt a stílust kérlek hanyagold.
Nincsenek embereim.
Van egy saját crewom amiben a régi tagok benne vannak. Ide nem hív senki, senkit stb. Egyszer hívtam be véletlenül egy új PHHU tagot.ProgrockoXXX körülbelül 1-2 éve NEM aktív. Így nem tartom valószínűnek, hogy ő hívott volna be. De megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot és meglátjuk, de ha aktív is lenne sem foglalkozna bárki behívásával.
Bár ahogy elnézem lehet az Ő profilját is behúzta valami csaló mert annak ellenére hogy nagyon nem aktív teli van az adatlapja minden franccal.
Szóval nekem elég gyanús az ő profilja is.Viszont 3 dolgot nem értek.
1. Progrocko hiába tagja a Veterannak, nincs JOGA = NEM tud crew inviteot küldeni.
2. Akkor amikor rákérdeztem, hogy kerültél be a crewomba miért válaszoltad a Magic és a varázslat szót sejtelmesen ?
3. Érdekes hogy pont 2 hete volt ez a bejegyzés és beinvitálás Progroccko által, tehát pont akkor mikor történt, na mármost én Rocckot sem akkor nem láttam online se nagyon rég óta.Ezzel az egésszel nekem így egyre zavarosabb és gyanúsabb lett csak az egész.
Nagyon nagyon furcsállom.
(Mivel nem használtam soha semmilyen modmenüt így nincs rálátásom miként is működik.
Ez nem vádaskodás feléd!!! De simán lehet, hogy úgy működik a Modmenü, hogy aki akarja úgy veteti fel magát bármilyen crewba, hogy egy random ember aki benne van az a neve alatt futtat egy "fars invite"-ot. vagy nem tudom csak ötletelek)Innentől fogva 1 lépéssel közelebb vagy a bocsánatkérésemhez, mert ha tévedek azt mindig beismerem! De mint írtam, ez nekem még mindig nagyoooon fura!
Helló
Szerk : Közben jobban ránéztem 90%-ra mondom, hogy Rocko profilja már nem az övé.
Abból gondolom, hogy utoljára 11 hónapja írtam neki egy privát üzenetet és azóta se kaptam rá választ, miközben előtte ott kommunikáltunk. -
Kiskokó
veterán
válasz
mulli86 #83047 üzenetére
Az a véleményem mint amit Cactus is leírt és teljes mértékben igaza van!
Ez a crew szabályzat, és pont. Nem igényel több magyarázatot.
" hogy emberileg miért is gáz rátok nézve ez."
Az ilyen és hasonló soraiddal pedig pont azt bizonyítod, hogy te milyen vagy (inkább csak ennyit írok) Ami nekem majdnem biztosan nyilvánvalóvá teszi, hogy valószínűleg te is használsz valamit.
Na nekem meg ez a teljesen gáz emberileg, hogy valakinek már egy Játékban is "segítség" kell.Plata :
GYERE, Lehetsz emberáldozat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite táblagép
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest