Új hozzászólás Aktív témák

  • mulli86

    tag

    Cactus, ok. Ahogy érzitek.

    Szabi: Komolyan, inkább nem írok neked semmit. Már én is modder vagyok szted....

    Blu: Én senkit nem neveztem nevén szándékosan, mivel legalább 10 fő benne van mindkét oldalról a sztoriban. Aki akarta magára vette. Nekem az minősül rossznak, aki feleslegesen ártó szándékkal kommunikál, cselekszik mások ellen vélt vagy valós indok nélkül. Ez a feltételezgetés is, hogy mindenki modder már lassan, nevetséges egyébként.
    BTW honnan tudod hogy ő zárt ki ha még csatlakozni se tudtál??

    És ha már Crew session. Mert ugye itt ez az egyetlen kapaszkodó a szabályok és érvek mellett. Mi minősül annak? Én sztem hónapk óta nem voltam Crew sessionben. Legalábbis tisztában, mert mindig van velünk más crewból ember és ez egyébként értékelendő hogy jó kis társaság csapódik össze rendszeresen más crewkból is. Na én ezt egyáltalán nem nevezném PHHU sessionnek, főleg, mert esetek nagy többségében nem is mi csináljuk, csak egymásra csatlakozva bekerülünk és végül többséget alkotunk. Azért mert valaki utólag bejön, azt látja hogy többségben PHHU van, az egyáltalán nem jelenti azt hogy az PHHU session. Pedig mivel itt a feltételezés nagy úr (sőt talán már csak ez létezik egyeseknek), úgy gondolom a többség, aki kötekedni akar simán megtalálja ebben a fokódzkodót hogy ki mit és hogyan csinál "PH sessionben".
    Személyes véleményem modderekről, ahogy azt Cactus is megfoglamoazta: Mindenki úgy játszik, ahogy akar és engem nem is érdekel hogy valaki magának manipulálja a játékot, amíg engem ezzel nem hátráltat. Sajnos a modderek többsége seggfej, de eddig nem találkoztam olyan magyar modderrel, aki nekem keresztbe tett volna. Sőt segítet eladni, teljesen normális módon menü nélkül. Sima tipik barom magyarral viszont nem kevéssel még crewn belül is! Akkor miért is utálnám a moddereket feltétel nélkül? Sztereotípiából? Kösz nem. Megmaradok az azért nem bírok valakit elvnél, mert úgy viselkedik és gondolkozik ahogy (ergo tesz érte).

    Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Új hozzászólás Aktív témák