Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Robi86 #18777 üzenetére

felrakod a modot majd a patchet, .exe kiterjesztésű mind1ik, annyit kell tenned h megkeresed benne h hova telepítetted a gta4edet, és oda telepíted a modot (gyökérbe).

van tehetsége a srácnak! sajnálom mivel mozgássérült, de nagyon tud! ezt csekkold meg - WesTprémi Napok Hősök L!ve! :D hawer vette fel telóval ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GzO6Bbma70s

sajna nem lett felvéve végig (eleje), mert mire előkapta a telót :D már rég elkezdték =)

(#18778) Mariann294 nem tudom h mit javíthat a patch én felraktam azzal csak jobb lehet ;) nekem nem lett recésebb a kép, de ami van azt is azzal az elmosó dologgal javítgatom néha, nekem mind a 2 vizuális mód bejön, tök jól kiegészítik 1mást =) csak arra tudok gondolni h nálad nem natív felbontás volt beállítva, ha 16:9es a monitorod aránya akkor pl ott nem szélesvásznú volt hanem pl 4:3 v 16:10, picit elcsúsznak a képpontok és pixelesedik a kép, azaz a felbontás ami a lényeg, de az is lehet h amit beraktál az tette pixelessé (1,9kilo picit kevés egy jó modhoz =)

(#18779) rup1u5 én annyit mondhatok hogy nálam minden high-on szaggatás mentesen ment a játék fullhdban! hogy mennyi fps volt azt nem néztem, nem vagyok a számok embere annál inkább a tényeké, tv-men van képjavító funkció azt is bekapcsoltam full jól ment :R :K

Új hozzászólás Aktív témák