Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus18
tag
válasz
vtechun #3700 üzenetére
Sziasztok!
Ez a típusú okosító is, utánzat inkább?
Nem éri meg meg venni? Mert lutri, hogy 100%-ban működik-e, vagy sem.
Köszönöm
Mókus -
Aldorfin
tag
válasz
vtechun #3722 üzenetére
Szia!
Rufus 12.990. hétvégén rendeltem ma kaptam meg. korrekt cég. még egy körömnyi "csokimikulás" is érkezett a cc audioval együtt. szóval minden ok, kivéve hogy egy dolgggal nem számoltam, én hüje, hogy wifis környezet kell hozzá.Új építésű ház, pár nap még mire a wifi kiépül. Alternatív megoldás esetleg ?
-
azbest
félisten
válasz
vtechun #3717 üzenetére
Nem, a chromecast protokolt a chromecast tudja. A kínai utánzat egészen más protokolokat használ (airplay, dlna, miracast), azokat a chromecast nem tudja. A másolat hiába tud sokféle protokolt, ha az android appok nem tudják a tartalmat átküldeni rá (nem a képernyőt tükrözik, hanem irányítják a cc-t), ráadásul amiket tud a másolat, azokat is változó kompatibilitással... szóval megeshet, hogy nem minden telefonnal vagy pécével működik jól.
-
azbest
félisten
válasz
vtechun #3700 üzenetére
átverés... a leírásban
"Az AirPlay adatátviteli protokoll az iOS és OSX, míg a MiraScreen a Windows és Android rendszerekkel használható"
Az igazi se airplayt se mirascreent nem támogat. Ez a szokásos kínai utánzat, amit kínából bárki megvehet 10 dolcsi körül. De mindig van madár, akinél betalálnak vele.
-
Cyborg
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest