-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz Ahanybika #2525 üzenetére
Ezt az egy funkciót leszámítva a telefon nem kell a használathoz szigorúan nézve csak egy távirányító ami kiad parancsokat a CC-nek, ami kb így néz ki: töltsd be az xy alkalmazás kezelő felületét és indítsd el ezt és ezt míg itt amit te szeretnél egy megfelelően tömörített hang+kép adatfolyamot kéne küldenie. Itt van valami hiba. Ez ugyan hasonló megoldás mint a miracast "vagy szoftverből mert a PRIV tudja" de nem az szóval ez nem az amit a telefonod alapból tud. Megoldást én nem tudok rá, hogy nálad a telefonodon mi a hiba.
Igazából pont ilyen kapcsolódási anomáliákat az egész miracast /WiDi is tud, én olyat még nem láttam ami 100 -ból 100 szor jól kapcsolódott és soha nem volt valami anomália amihez valamelyik eszközt ne kellet volna újra indítani amikor megmakacsolta magát és nem volt hajlandó kapcsolódni. Nem véletlen, hogy olyan drágák a direkt erre kitalált vállalati megoldások amik működnek 100% -osan és még mindig, kaphatók, holott már szinte minden tud miracast /WiDi -t meg ott vannak az olcsó stickek amik tudják ezeket a szabványokat és még otthonra lehet jók is mert max TV ki -kapcs be -kapcs és megy (Hozzá teszem amelyik eszközről megy a CC megoldása az egy messze stabilabb dolog mint az elöbb említett miracast /WiDi)...[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Ahanybika #2519 üzenetére
Vezeték nélküli megfizethető átvitelt szeretnél vegyél egy Steam Linket amikor akciós 16,49€ (azt hiszem pont most is de elég sokszor az) + olyan 15€ a szállítása . Kell még egy Steamet telepíteni hozzá a gépre és annyi. Ennél olcsóban szerintem nincs normális vezeték nélküli ilyen jellegű képátvitel amit szeretnél. Ez az a kategória amivel már lehet dolgozni, és bizonyos szinten játszani is (vérre menő fps pvp re érthetően ez se alkalmas még)
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Ahanybika #2519 üzenetére
ilyen a technológia. mivel a betömörítés és kitömörítés időt vesz igénybe, valamint az adatátvitelnél is vannak bufferek. A telefonon is van késleltetés, ha képernyőtükrözést használsz. Végy egy hdmi kábelt (vagy ami megfelelő a notebook és tévé közé).
[ Szerkesztve ]