Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila9711
tag
Sziasztok!
Ti kaptatok már bármilyen értesítést, levelet az ügy kapcsán?
-
arfer
senior tag
válasz
Attila9711 #11 üzenetére
Ma kaptam a rendőrségtől egy levelet, hogy az ügyemet összevonták egy jófogásos LEGO csalással. És megnevezték a gyanúsítottat is ("alaposan gyanúsítható"). Viszont a határozat két oldalán két különböző név van, mint gyanúsított
... Esetleg van egyéb infó valakinél?
-
arfer
senior tag
válasz
Attila9711 #11 üzenetére
Még egyszer be kellett mennem a rendőrségre, ahol tájékoztattak, hogy összevonták az ügyeket (Tatabányát mondta a rendőr, mint az ügy "gazdáját"), de ezen túl semmi...
-
Attila9711
tag
válasz
Attila9711 #10 üzenetére
Sziasztok, nálatok történt bármi fejlemény?
-
arfer
senior tag
válasz
Attila9711 #8 üzenetére
Igen, első volt a feljelentés, most meg tanúként idéztek be.
-
arfer
senior tag
válasz
Attila9711 #6 üzenetére
Behívtak tanúnak jövő hétre a rendőrségre... Lehet halad az ügy?
[ Szerkesztve ]
-
arfer
senior tag
válasz
Attila9711 #4 üzenetére
Igen, megtettem a feljelentést. Jó lenne, ha minden károsult megtenné, mert akkor összevonhatóak az ügyek, és már bűncselekménynek számítana, mivel üzletszerűen követte el.
-
arfer
senior tag
válasz
Attila9711 #2 üzenetére
Hello! Én is így jártam, mint Te. Jelentettem én is a hirdetést.
-
Attila9711
tag
Sziasztok! Mai napon derült ki, hogy van ismét egy aktívan tevékenykdő csalónk, Geripapi névvel regisztrálva. Igen, hülyeséget csináltunk mindannyian, akiket átvert az előreutalással, 1 pozitív után.. nem tudom, mit gondoltam. Különböző termékeket árult, kedvező áron, de még annyira nem gyanúsan olcsón. Pl. egy átlagosan 70 körül hirdetett telefont 60-ért. Előreutaltam, 0650-s hívószáma van, telefonon egy jól szituált csávóval beszéltem, azt mondta, hogy feladta, majd küldi a bizonylatot. Ott volt gyanús, hogy 2. napja nem jött email a Foxpost feladásról.. Egyszer jártam úgy, h technikai hiba miatt nem jött email, de akkor megkaptam a csomagot időben, rendben. Mindegy, felhívtam és rákérdeztem. Rá kb. 10 percre egy fórumtárs mindegyik hirdetése alá beírta, hogy csaló, átverte, feljelentést is tett. Azóta nem lépett be a csávó, nem érem el. Nagykanizsai, egy (feltehetően nem valódi) név, számlaszám, PayPal adat, telefonszám áll rendelkezésre. Kérem, akik a csalóra ismernek a károsultak közül, írjanak. Hirdetést jelentettem, feljelentést megtettem. Kommunikáljunk, lépjünk fel ellene.
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kiegészítette az aktuális Xeon generációt az Intel
- Politika
- Hat frissítés lesz az alap az idei középkategóriás Samsung mobilokhoz
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ