-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz tomcica #95177 üzenetére
Igen, több variáció is jó lehet. Attól is függ, melyik a legjobb, hogy x napon mennyi glikogénem marad. Most megint 2000 kcal-os diétán vagyok limitált ch-val, de még viszonylag sok testzsírral. (Úgy 20% lehet, ami 15 kilót takar nálam.)
Tippre félig üres vagy majdnem lemerült raktárakkal fogom lenyomni ezt a hónapot, így nagyon nem mindegy, mennyi glikogént képes legyártani a testem zsírból, és milyen gyorsan.Nagyon nem szeretnék izmot veszteni.
"Lemerited teljesen es lefekszel szenhidrat nelkul akkor az izmodhoz fog elsonek nyulni"
Saját tippem, hogy nem feltételnül. Ha tudja a testem, hogy szükség van az izomra -az kap rendszeresen ingerlést a megmaradásra és növekedésre-, inkább nyúl azonnal a zsírhoz. (Lehet, hogy lecsíp egy minimális izmot is, de ahogy teheti, visszaépíti.)
Az a 48 órás visszatöltés ch mellett nagyon kemény. De talán nem jutok el majd sose a teljes lemerítésig -vagy csak 1x-2x-, és ha egy félig lemerültet kell tölteni 100%-ra, az már azért egy sokkal jobb eset.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest