-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
76,8 kg ma reggel, még nagyon sok, viszont eljutottam oda, hogy már minden egyes leadott kiló derékban 1 centi fölötti csökkenést ad. Kerek 75 kilót elérve írok majd róla -tán a fogyós topikba-, mit hogyan csináltam, illetve hogy szerintem hogyan célszerű egy kövér embernek nem csak fogyni, de fitté válni is. Tippekkel, különféle segítő módszerekkel.
Köszi az infókat mindenkitől, és én is leginkább a térdízületeim féltem a hidegtől, viszont kísérletező típus vagyok, és most már kíváncsi vagyok arra, okkal tartok a hidegben való rövidgatyás kocitól, vagy sem. Szóval ki kell próbálnom.
Peterhappy: Szép hely. Lehet, hasonló képeket tudok majd betenni én is a jövő héten.
xy.zsolt: Köszi! Még úgy 6-8 hónap van hátra a célomig, amiből úgy 3 a zsírvesztésről szól majd leginkább, a többi meg az izmosodásról.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Így van nálam is, 14-15 fokig vagyok el rövidgatyó+póló kombóban, alatta már minden hosszú, de még a vékony fajtából. Felülre még a dekás szélmellény. 10 fok alatt már váltok felül a vékony hosszúújjúról, kicsit vastagabbra. 5 fok alatt pedig már az alá is aláöltözőt veszek, alápóló ilyenkor már kevés. Plusz vékony sapka és vékony csősál, mert torkom bír kaparni egy-egy ilyen hidegben való futás után.
Bírnék rövidgatyában is futni, csak semmi hasznát nem látom, ugyanis nincs melege a lábamnak, meg én is úgy gondolom, hogy azért az izületnek nem feltétlen baj, ha melegen van tartva ilyenkor.Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest