Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Napfénysüti #95017 üzenetére

    Igazából kombinálni kellene a kettőt, ha igazán fogyni akarsz. 16+ óra ÉS kisebb evések :K
    Szerintem a legnehezebb, hogy megállja az ember, hogy bepótolja a maradék 6-8 órában a kiesett táplálkozásokkal járó falatokat és kalóriát. Én abszolút ezzel küzdök. Mozgás nélkül nem is nagyon tudnék deficites lenni.

    Van egy rakat remek írás a neten, angolul tuti, szerintem már magyarul is, biztosan találsz olyat, amit ha a Zasszony elé raksz, minimum hülyének nem fog nézni miatta ;) Az enyém is hülyeségnek tartja, de elfogadja, hogy én csinálom, ha épp tudom. De én sem mindig, főleg hétvégén, ha együtt tud reggelizni a Család, hát százszor inkább együnk együtt, mint nézegessem az órám, hogy nekem bizony még nincs "nyitva a kapum".

    Amit észrevettem rajtad, hogy látványosan fejlődsz, öröm ám nézni :K Viszont lassú futásaid nem igazán akadnak. Jó lenne egy-két alacsonyabb pulzusú (akár hosszabb) kocogás a héten, még ha az nem is nyújtana sok élvezetet, mikor ilyen gyorsan tudsz vágtázni.
    A lassú futások amúgy is szükségesek lennének, ha hosszabb távon akarod fenntartani a gyors tempót, de ha szeretnél még pár kilótól megszabadulni, végképp hasznos lehet!

    Bringázásnál nagyon jó a pulzusod, ha abból tavasszal-nyáron több lesz, az bizonyosan ki tud váltani egy-két lassabb futást - de azokra akkor is szükséged lesz!

Új hozzászólás Aktív témák