Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz LanyUs #85021 üzenetére

    ERROL VAN ITT SZO :R :C
    Jo lett ez,meg igy emelkedos babakocsizas utan is :P (lehet az is kihatott a terdre igy masnap :K csak nem vagy gepbol,vagyis felig mar igen ;) )
    Epiteni kell tovabb,ahogy irtam,neked mar a legalso tempocskan nem sok keresnivalod van :N A laza az alapozos laza 65-75% (inkabb 65-70%) a 75-80%-as szurke zonat mar kerulnod kell teljesen.
    Irtam ugye,hogy a 85-87%-os tempocskakon kell az iparos minosegi munkat gyujtened (neha 89%-ra felmehet a vege az nem gond,plane a gyorsabbik temponal,de csak ha jol esik).
    Valamint kell egybe gyors tempo (5-7km),vagy nagy darabokra osztott gyors tempo (pl 3x2km,2x3km, 3+4km stb kozte 1-2perc laza epp csak h elengedje kicsit a feszultseget).
    Havonta egyszer mindenkepp menj egybe gyors tempot!
    Ez ugye 90-92%,de mivel annyira ki van mar epitve a felso pulzus,erdemes nezni az egyenletes km-et is,plane az elso 1-2-3km...ugye irtam alapos bemelegites,gyorsitok utan az a 4:15 koruli elso par km legyen inkabb sebesseg alapjan.A pulzust is nezheted itt is,de nem erdekes ha meg csak 88-90% NE gyorsits. Par km utan majd "beeri" a pulzus is,de nem fozod meg magad 1-2db 4:00-4:05-os elso par km-el,ami most meg tul eros arra amit akarunk ezekkel az edzesekkel elerni.
    Persze amikor a korulmenyek nem idealisak,akkor majd a 4:15-os elso par km se lesz annyi,hoban,esoben stb. lehet 4:25-4:20 az elso par km,de erzed h kb. ugyanugy dolgozol vele,ugyanolyan nehez.Ilyenkor ez nem romlas,epitkezes.Ilyenkor nem szabad az idealis korulmenyek soran kifutott 4:15-re gyorsitani :N ESSZEL a keso oszt es telet!

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák