Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Jó volt olvasni, miket futkorásztatok össze az elmúlt napokban, különösen a terveitekről, céljaitokról. Óriási gratuláció mindenkinek, nagyszerűek vagytok :R

    Én úgy kezdtem neki az évnek, hogy 1000km-t szeretnék összefutni idén - akkor meglepem magam egy új órával. De a Strava belevitt a "rosszba" és beleugrottam minden hónapban a havi 5km, 10km, FM és össz 100km kihívásokba.
    Aztán sikerült annyit fejlődnöm az év során, hogy az 5km és 10km-es kihívásokra már rá sem kattintotttam, s volt 200km-es, egy ízben 300km-es hónapom is.

    Az órával végül "megelőlegezett" bizalom gyanánt, idejekorán megleptem magam - lecsaptam egy kihagyhatatlan akcióra. Ez végül remek ötlet volt, részint mert azóta sokkal feljebb mászott az ára, részint mert óriási extra motivációt adott.

    Nem célom, inkább csak több, mint titkos vágyam volt maratont futni, ez nem sikerült.
    A felkészülés első hónapja viszont nagy élmény volt, ilyen tudatosan és elkötelezetten soha nem futottam még.

    1609km-nél tartok idén, ha hamarabb eszmélek, rámegyek a 2022km-re, de ahhoz erősebben kellett volna kezdeni az évet. Mondanám, hogy a jövő évi célkitűzés a 2023km lenne, de most, hogy nincs hétköznapom (H-P 6-17-ig Család+munka+Család), ez eléggé elérhetetlennek tűnik. E hónapban összesen 46km-ig jutottam, két futással...
    Szóval a jövőt nem tudom, de igyekszem reális célokat megfogalmazni; a havi 100km-t és FM-t mindenképpen tartanám, amellé jó lenne a saját testsúlyos edzéseket kicsit jobban megtolni, mert elcsoffadtam, valamint állandósítani az időszakos böjtöt.
    Nagyjából ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák