Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz zaskar #47855 üzenetére

    Igen, ismerős érzés, nekem is akadt már lemaradás eü miatt, de nem mindig tudom mi lenne a helyes megoldás, közben, a végén pedig nesze semmi fogd meg jól. Idehaza a helyi nevezéssel vannak bajok, Trailrunon leginkább nincs esély ( persze megértem őket is ) Ttúrán még akad is, ez is egy jó dolog benne ( bár ahol ITRA pontokat osztanak, ott jobbára nem elég előnevezés, utalni is kell, sajna vagy nem sajna. ) A korai nevezés valóban nagy rizikó, tényleg nehéz kiszámolni, mi lesz az emberrel jóval később, bármi megtörténhet.( Nekem is gondom van külföldivel, UTH ban pedig csak bízni tudok ). Ezt nem egyszerű felmérni, behatárolni és döntést hozni, mindenkinek a minél inkább kötetlen dolgok jönnek jól, kényelmetlen a kényszer. Én egyszerűbb helyzetben vagyok Tőled, nekem "csak" bő 30 perc a Bükk -lába vagy a Mátra -alja, de persze a többi hegymenet az már nekem is komolyabb logisztikát igényel, meg a helyi magaslatokra is kell + -- 1 óra, ha más oldaláról akarom megközelíteni, néha ilyen is akad. Érthető dolgok ezek, én is hasonlóan megrágom és kiköpöm, néha félrenyelem és fuldoklom benne. Fenét csináljak...lesz még új a nap alatt.
    Mindenesetre, HA tehetem, Én próbálom tartani a havi egy rendezett eseményt, jól esik kiszakadni, hegyen hálás dolog a szervezés -pláne ultra távon-. Nyári hónapokra majd OCR-t tervezek, akkor jobb sárban fetrengeni, kisebb távon szaladozni, úszni kúszni mászni stb.
    Természetesen egyéb sportág még ebbe belekavarhat, majd kiderül mi élvez prioritást.
    Egyelőre még igénylem ezeket a dolgokat, legyen bármi nemű aktivitás is, pedig már beledobtam ebbe abba bő 20 évet, de még nem elég. Jól van az, kinek hogy. :)

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák