Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Na meg volt az év első futása, egyben életem első (nemhivatalos) félmaratonja. 2:03:47

    158-160 között tartottam a pulzust. (estenként max. fél percig felmászott 162-re).

    Hiányzott már a szabadtér, kezdtem megzakkanni az elliptikusozástól. Ha az időjárás is engedi, hétvégénként most már ki fogok tudni menni, a hétköznapok egyelőre esélytelenek.

    Kicsit "csaltam", nem vettem aláöltözetet, rövidnadrágon és mezen felül csak futósálam volt, így azért valószínűleg könnyebb volt kordában tartani a pulzust. Viszont és ellenben jócskán átfagytam, mire hazaértem. És elég kutyául érkeztem utána, dacára annak, hogy próbáltam visszapótolni a folyadékot (soha nem viszek magammal inni).
    Az utolsó 1-2 km-re rendesen szétesett a futásom, a pulzusom is sokkal jobban ugrált, a mozgásom (nemlétező technikámat) sem tudtam megfelelően koordinálni. Van még hová fejlődni.

    Eddig 17,5 km volt a leghosszabb távom, ahhoz képest nem volt jelentős a többlet, mégis nagyon kimerültem, remegtek a lábaim, van izomláz is dögivel. Szokni kell a szántást na :)

    Érdekes, hogy (Runtastic szerint 2:03:47, Stravaba importálva már 2:03:43-ként jelenik meg és szinte minden km-nél van 1-2 mp eltérés...)

Új hozzászólás Aktív témák