Új hozzászólás Aktív témák

  • bandus

    veterán

    gratula mindenkinek a végigfutkározott évhez, bízom benne, hogy mindenkinek sikerül reális célokat kitűznie és természetesen el is érnie 2018-ban. lássuk nálam, hogyan alakult a dolog, illetve kíváncsiságból visszanéztem a tavalyi évértékelőmet is:

    "az én évem összefoglalva nem túl dicsőséges :) vagyis persze jobbra számítottam:
    906 km jött össze. év végére indult be valami, mert az utolsó két hónap ebből 260 km, remélem jövőre már nem is lesz 100 km alatti hónapom, míg idén a november-decembert nem számítva egy db 100 km feletti volt. mondjuk 2015 az 468 km volt, ahhoz képest a javulás egészen jó :D

    még van 3 hónap alapozósdi, aztán gyorsuln iszeretnék: tavasszal 1:50, ősszel pedig 1:40 alatti félmaraton a cél, aztán meglátjuk, hogy ebből mi jöhet össze."

    nos, sajnos ezek a célok csak félig sikerültek. január 76 km, július 45 km és október 95 km lett. tavasszal összejött az 1:50-es fm, de ezen csak 3 percet tudtam javítani őszre.

    a számok idénre: 1629 km lefutva, 172 óra és 146 edzés alatt. jövőre inkább erről az oldalról megközelítve tűznék ki célt, és 200 futó edzést szeretnék lenyomni (km-t nem írok direkt), ha nem változik a preferenciám és kezdek el megint többet bringázni. illetve természetesen az 1:40 alatti fm továbbra is cél marad :)

    szerk: az utolsó héten azért sikerült egy alltime legjobb hetet zárnom 64,5 km-rel. ma már nem mentem ki arra az 5-re, hogy meglegyen a 70, maradjon meg ez a cél is jövőre :)

    [ Szerkesztve ]

    "a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Új hozzászólás Aktív témák