Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slfln
senior tag
válasz kessudio #16726 üzenetére
Úgy látszik nem jött le eléggé a dolog, de nem lesz a tesztnek végeredménye, mert a jövőben kétlem, hogy a két füles újra megfordul nálam.
Ahh, akkor itt válaszolok: Se a Cowon 7, se Vsonic GR07 nem eladó (most).
Furcsa elmondani egy alig 155$-os fülesről, de talán a 'legjobb' és a leghordozhatóbb referencia hangkeltő, amit én valaha hallottam, így egyszerűen muszáj maradnia, amíg nem lesz jobb.
-
laubertamas
csendes tag
válasz bigmasterg #16749 üzenetére
Hát nekem pedig annyit megér, mivel van rá 1,5év garancia, és a sennheiserek között nem nagyon találsz jobbat 20 alatt, én próbáltam a 870est is, ami azért drágább, de pont semmivel nem jobb alatta pedig van a 400as, hát annál viszont jobb, nem kicsit. persze lehet megmarad, akkor se leszek szomorú Apple nem eladó,akkor lehet nem volt teljesen világos az előző.
-
bigmasterg
addikt
"nagy amiltudóval mozgassa meg a levegőt ..." ?!
(#16752) laubertamas:
Értem én, csak sennheiser fülhallgatókat előszeretettel hamisítják, így a legtöbben inkább vesznek egy új, eredetinek hitt, igen olcsó darabot, mint 15ért egy használtat.
Illetve ennyiért egész jó hangú ázsiai fülhallgatókat lehet venni.
De hirdetni a hardveraprón érdemesebb, azt talán többen nézik és ott van hivatalosan a hirdetések helye.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz bigmasterg #16753 üzenetére
Alacsony frekvenciára érzéketlen a fül. A legtöbb füles legalább 20Hz-től visz át, mégsem halljuk csak kb. 50Hz-től. Ez azért van mert a membrán alacsony ampatudójú hullámokat állít elő. Pl. egy templomi orgonát élőben a testünkkel is hallunk, mivel az akusztikai körülményeknek köszönhetően akkora amplitúdóju hullámok érnek.
-
laubertamas
csendes tag
Persze, értelek, tudom én is. Igazából a klipsch miatt írtam ide, meg hogy ez a kettő van most nekem, és ezzel kapcsolatban vártam a hsz-eket, valamint el is adó
-
Luissimo
veterán
szerintem lehet, hogy nemis tőled várja a teszt végeredményét :-)
DE,
azért neaggodj, igény esetén szívesen odadom a kollekciót egy hosszabb idejű tesztre, akár több napra, egy hétre is.
ez nem is lehet kérdés.
"MINDENT A HEZITÁLÓ HALLGATÓKÉRT, NEHOGYMÁN KELLŐ INFORMÁCIÓ HÍJÁN MARADJANAK :-) " -
bigmasterg
addikt
Nem sokára lesz egy Yuin PK1-em.
Kíváncsi leszek rá, hogy mit tud egy ilyen kategóriájú earbud füles.Szerk.:
Most látom, hogy 150ohm-os, azért ez meglepő.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #16757 üzenetére
Ja, jó lesz. Rádugod a lejátszóra és egyből lehúzza az akksit, anélkül, hogy hangot adna ki.
Egyébként ha jónak találod, lehet benevezek majd egy hallgatózásra, azért nem mindegy az a fülhallgató.
ツ Headphones on - World off
-
Luissimo
veterán
válasz bigmasterg #16757 üzenetére
Csao,
honnan származik a Yuin ?
Szabadtudni? -
Dave™
nagyúr
A keresett szó: amplitúdó Lehet harmadikra sikerült volna neki, de gondoltam segítek
-
bigmasterg
addikt
válasz themebuilder #16763 üzenetére
160$ az új ára, ő is 32ért vette innen.
Ráadásul ő ezt véletlenül vette, rosszra nyomott és túl későn vette észre. Úgy rémlik, hogy anno írta ide is... -
Peti66
senior tag
1 jó kis teszt itt:[link]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Luissimo
veterán
válasz bigmasterg #16764 üzenetére
úgyvolt, biza.
vanolyan, hogy az ember néha melléklikkel...[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
Multi-IEM Review - 165 IEMs compared (VSonic GR07 added 05/08)
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
SÖ
addikt
-
brumi1024
veterán
Nemrég írtam, hogy garanciális problémáim volt a TDIII-mal, és Thomas nem volt hajlandó kicserélni. Viszont Themebuilder és Dave™ segítségével megoldódott a probléma, kiderült hogy félreértettük egymást, azóta már meg is jött az XR. Szóval ha valakinek problémája van tessék nyugodtan próbálkozni(és angolul egyszerűbb elmagyarázni a problémát, legalábbis könnyebben megérti Thomas).
-
Slownz
senior tag
Helló!
Igazából teljesen tanácstalan vagyok a fülhallgatókkal kapcsolatban, fejhallgatók terén már nagyjából kiigazodok, de itt megint csak teljesen más gyártók, teljesen más márkái a nyerők. Azt tudom, hogy mivel a fejhallgató rendszerem, inkább az analitikus hangzásvilágot képviseli, fülhallgató terén valami teljesen másat szeretnék.
Eddig egy CX-300-am volt (még 1. generációs), igazából kényelem terén ez lenne az etalon, ugyanakkor nem tetszettek a mindent kicsit háttérbe szorító brutális mélyei.
Eddig az Xears-okkal szemezgettem, ezekből is talán a TD-II, volt a legszimpibb, viszont elég sok negatív tapasztalatot olvastam az összeszerelésével/anyagminőségével kapcsolatban, ami elég nagy negatívum a számomra, mert én mindenképp hosszú távú kapcsolatra tervezek vele, ráadásul viszem magammal mindenhova, nem nagyon kímélem.
Felmerült még lehetőségnek a Brainwavz, de itt már végképp nem tudom melyik darab lenne számomra a nyerő.
Az ár felső értéke legyen kereken 10k
Köszi, aki válaszol
-
Shrike7973
senior tag
válasz Slownz #16771 üzenetére
Hasonló helyzetben vagyok én is egy ideje - nem tetszenek a CX300 mindent elnyomó mélyei.
10-ig sajnos azt tudom mondani, hogy csak a Xears TD II Black lenne jó választás (themebuilder kolléga szerint azokkal nem szokott gond lenni, és jön a TDIII-nak ráncfelvarott változata most májusban valamikor).
20-ig Klipsch Image S4-et mondanék, csak elkeserítő, hogy a legtöbb tesztben a TD-t jobbnak mondják, ugyanakkor 2x annyiba kerül... Turbine Monsterre ugyanezt mondják. -
need
addikt
válasz Slownz #16771 üzenetére
"Eddig az Xears-okkal szemezgettem, ezekből is talán a TD-II, volt a legszimpibb, viszont elég sok negatív tapasztalatot olvastam az összeszerelésével/anyagminőségével kapcsolatban, ami elég nagy negatívum a számomra"
Na most ami negatív dolog amit olvastál az inkább csak a Xears III volt igaz!
A TD II az tökéletesen bevált füles volt..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
válasz Shrike7973 #16772 üzenetére
Sok mindenki szerint a Monster koppintás a Xears II főleg és a III is...
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Shrike7973
senior tag
Hogy ezt miért nem olvastam Tőled hetekkel korábban...
Így mostmár biztos, hogy Xears TD II Black lesz, csak legyen elérhető.
Nem tudom, mennyit fog javítani a TD III-on a textil kábel... szerintetek az megszünteti a problémákat? (nem tudom pontosan mik voltak a problémák, és hogy azok miből eredtek...). -
zack
nagyúr
válasz themebuilder #16768 üzenetére
Ez azért elég jónak tünik.
Hmm...150 dodóért nem is tünik vészesnek.
Van valamilyen rendelési lehetőség piciny országunkba?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bodz
nagyúr
Help! Kipurcant a CX400-am. Gondoltam meglepem egy Jays a-Jays One-nal vagy egy SoundMagic MP21-el. Kb. egy árban van a kettő, de nem tudok dönteni. Heti 1,5 órát használnám csak, útközben Children of Bodomot, Nightwisht és Suidakrát hallgatok főleg. Szóval a kettő közül melyik lenne a jobb választás? A lejátszó egy iRiver E150.
-
Luissimo
veterán
-
kEX182
csendes tag
Sziasztok,
~4k körül keresek nem 'agybadugós' fülhallgatót. AKG K315 néztem, de úgy látom alig lehet már kapni. Tudtok valamit ajánlani?
(Metal + Rock + iAudio G3 (esetleg ZTE Blade, de ez nem jellemző))Köszönöm,
Peti -
Shufny
őstag
válasz kEX182 #16782 üzenetére
Sennheiser MX470 ill. 471
Bodz: Ez elég különös. Ugye fül fölött próbáltad? Az olcsó Jays -ekről én nem olvastam jókat, szóval szerintem nem érdemes.
Közben mail Raz -tól:
"We have more Brainwavz M1 cooking up, with it we have some good news and not so good news.
Lets do with the bad news first, unfortunately we won't be able to offer the Brainwavz M1 at the normal US$39.50 when it comes back into stock, due to rising manufacturing costs and increasing valuation of the Chinese Yuan over the last 12 months we will be raising the Brainwavz M1 to US$44.50
The good news is that the Brainwavz M1 will now come with 1 set of Comply foam tips and niffty new packing.
We are offering an early bird preorder special price of just US$29.50. This price is valid till May 20th, after which the preorder price will be US$34.50."Illetve valami csoda folytán értelmes áron került fel az M3 amazon.co.uk -re. Ha valakinek sűrgős, akkor rendelheti innen.
Másik, hogy tegnap vettem észre, hogy az Etymotic füleseket kihozzák hozzánk az amazon.com -ról. (kék HF2, piros & fekete HF5, ER-4S)
3 db HF5 így szállítás+áfával 140 usd/db.
joker elöljáróban azt írta, hogy kb így fogja értékelni:
Accessories (4/5)
Build Quality (4/5)
Isolation (5/5)
Microphonics (4/5)
Comfort (4/5)
Sound (9/10)
Value (9/10)Gondolom ez még nem a Miracle utáni pontszám. Ezek után kiváncsi leszek, hogy mennyivel nyomja lejjebb a pontokat.
-
didros
senior tag
törölve!
Shufny gyorsabb volt... :-)[ Szerkesztve ]
-
-
Lotusz
tag
üdv, milyen fülest tudnátok ajánlani 8k körül? eddig egy AKG 324p-m volt, imádtam, csak sajna elveszett.
egyébként egy sandisk sansa fuse lejátszóm van és chopen-től lady gaga-ig mindent hallgatokThe greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
Alg
veterán
válasz Luissimo #16792 üzenetére
Játszadoztam rengeteget, sima közepes gumival a végén lévő perem nyomja a porcot, lehet csak nekem ilyen hülye alakú a fülem, de tényleg kényelmetlen... ha nyomogatom befelé akkor meg a nyomás miatt, mivel nincs rajta lyuk, totál elszáll a hangja, olyan lesz mint valami 100Ft-os earbud...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Lotusz
tag
Klipsch image s4-et hol lehet itthon venni, tudnátok segíteni?
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
Lotusz
tag
válasz Shrike7973 #16795 üzenetére
köszi.
egyébként megér ennyit ez a füles? van valakinek tapasztalata róla?The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
Lotusz
tag
és az tényleg van olyan jó mint a klipsch?
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.
-
bigmasterg
addikt
Yuin PK1:
Régen hallgattam utoljára fülhallgatót (kb 2 hete).
Hordozható lejátszókról kezdtem, kellemes hangja van, egész nagy térrel, majdnem, mint nyílt fejhallgatónál. Viszont -ahogyan várható volt- nyitott, még szobában is behallatszódnak a dolgok.
Hallgatom-hallgatom, majd bedugom utána a Xears XR120pro-t. Mielőtt nem szólt rajta semmi, tetszett, hogy mennyivel jobban szigetel, mint a Yuin.
Viszont miután zenét indítottam el rajta, elkerekedtek a szemeim és elcsodálkoztam, hogy hogy szól ez ilyen sz*rul. Illetve a Yuin annyival jobban
Sokkal kiegyenlítettebb és nyugodtabb hangzású. A xears utána sokkal "arcba mászósabban" szól, sokkal erőltetettebben adja elő a dolgokat.
Olyasmi a különbség, mint egy alacsony impedanciájú, zárt fejhallgató vs egy 300ohm-os Senn. (580, 600). Hallatszik rajta, hogy 150 ohm.Aztán rádugtam a hivox lupus junior-omra, ami még tovább javított a helyzeten. Hordozható lejátszóról sem rossz, de a 150 ohm-nak jól áll az erősítés és a részletes forrást sem vetette meg. Korábban a Xears-t is megnéztem róla, de annak kihozta a hibáit.
Legnagyobb hátránya, hogy nyitott(ill earbud) és még itthon, csendben is valamennyivel magasabb hangerőn hallgatom, mint egy IEM-et.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz bigmasterg #16799 üzenetére
Itt meg lesz róla pár kép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs