Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Freddy76 #2348 üzenetére

    Fárasztó már, szólogassál be másnak, aki vevő rá, köszi. Vagy mutass olyat ahol azt mondtam rá hogy gyors. Azt idézgetheted.
    Az, hogy nem használhatatlan (ahogy egyesek állítják) és nem tetű lassú, átlag usernek is alkalmatlan, kompaktoktól is kikapó; az nem egyből azt jelenti hogy gyors - készült videó is egy fél tucat különböző fényeknél, hogy mindenki maga döntse el hogy neki ez milyen sebességű; kész.

    istvan170 Nem mostoha, egy 2,8as fényerejű (XC kategóriájú?) palacsintácska, nem illik többet elkérni érte mert a kutya sem fogja venni. Akcióznak, hogy versenyképesebbek legyenek, ennyi. A mostani kb a reális ára szerintem (milc/dslr vonalon ha megnézel pár hasonló obit, palacsintákat vagy fényerős 35ösöket ).

    A 10-24et kezdhetnék már akciózni :D De szerintem az csak jövőre fog bekövetkezni, 56 meg 10-24 egyelőre hiánycikk...

    Stauffenberg Nem tudom már pontosan hol, talán bhpoto, talán adorama, passz, (nincs normális net itt,nem tudom meglesni) ötödikéig van megint 200$ért, ha most rendelni akarsz.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák