Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gada
csendes tag
RAW fájlok kezeléséhez milyen progit érdemes használni? Most tltöttem le a RAWshooter Essential-t, de úgy tűnik, nem támogatja a 6500fd-t, nem ismeri fel a fájlokat
-
Tonyk
veterán
xcsab kolléga tett fel egy rakat képet: [link]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
bogabi
senior tag
-
xcsab
aktív tag
koszonom szepen a segitseget
szoval:
-az elso kep eseteben a 0 centis macrot probaltam szemleltetni(az obi hozzaert a szunyoghoz) .. eleg bena modszer de legalabb eles .. masodik detto
-aztan 4,5,6,7,23,24,25,26,27,28,29 ejszakai kepek allvanyrol
-8,9,11,12 macro
-a tobbi meg normal kep
(minden kep M modban keszult, az ejszakaiakat kiveve mind kezbol)Just do it!
-
Sumak
csendes tag
Sajnos próbáltam másik gépen is, legjobb esetben is csak 73 képet sikerült áttölteni, viszont a kártyán bőven száz felett van.
A boltban egyszerűen nem hajlandóak foglalkozni a géppel, mondván, hogy nekik nincs megfelelő szoftverük. Felvettem a Fujival is a kapcsolatot, de ők még nem adtak érdemi válsz. -
Tonyk
veterán
-
Sumak
csendes tag
Sajnos ez hivatalos Fuji képviselet, Fuji garanciával. Már annyival előbbre vagyok, hogy kiderült, csak az usb 2.0-t nem bírja, viszont ha simába dugom, akkor közli, hogy képes gyorsabb kommunikációra is (usb 2.0)- csak nem működik. A boltban közölték használjam olvasóval, az működik. Persze a kapott szoftver továbbra sem működik, igaz nem nagy veszteség.
A fogyasztóvédelem már üti a tamtamot. Ha nekik ez jobb, nekem így is jó.
[Szerkesztve] -
Tonyk
veterán
Az gáz mert pl. nálam is usb2-n megy gond nélkül.
(Biztos az arcába is vertem volna, ha nekem az eladó azt mondja, hogy olvasóval használjam. Nem kérdezted meg hogy ez a hasznaláti útmutató hol is írja elő??? Ha nem találja egye meg a leírást... rohadékok...)Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
bogabi
senior tag
Ha minden lehetőséget kizártál, ami a PC hibájára utal, akkor igenis rájuk kell borítani az asztalt!!! Olyan nincs, hogy ha hibás a géped, akkor használd másképpen... Verni kell a tamtamot, ragaszkodni vásárlók könyvéhez (esetleg fogyasztóvédelem emlegetése), ez általában megoldja a problémát... Végső esetben vidd el másik szervízbe, de csak ha az előzőeket már mind megpróbáltad...
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Drótszamár
őstag
USB 2.0 portok esetében érdemes az előre kivezetett helyett, a hátsó - alaplapi - kivezetést használni, mert az első a 20-30 centis gépen belül lévő kábelen elég sok zavarjelet össze tud szedni. Ezt már magam is tapasztaltam. Az mp3 lejátszóm néha csak 1.1-es sebeséggel hajlandó ott menni, néha fel sem ismeri. (Hátul még nem volt probléma)
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Smish
tag
Helló
Én műszaki boltban dolgozom és eléggé ismerem az ilyen helyzeteket (volt már egy pár). A vásárlók könyvét ne is kérd, maximum azt éred el hogy kinevetnek az eladók. Semmiféle jogi következménye nincs ha beleirsz. Anyi az egész hogy a boltnak kötelessége levelet irni neked és közölni hogy tudomásul vették amit irtál. Ennyi. Ne fenyegetözz a boltban mert álltalában semmi érteleme. Probáld megbeszélni velük hogy cseréljék ki. Nálunk a boltban ez úgy müködik, hogy ha higadtan lehet beszélni a vásárlóval, akkor még akkor is cseréljük ha semmi baja a gépnek. Szerinetem (ha eddig még nem tedted) nézd át a számitógépedet tüzetesen. Szedd szét ripityára, rakd össze újra. Probálld meg frissiteni a drivereket. Probálld ki másik számitógépen, akár ott a boltban. Ha tényleg a fényképezőben van a hiba és ezek ellenére sem hajlandóak cserélni (olvasd el a garanciát, én úgy emléxem 60 napig kötelezi rá a fuji az eladót hogy bármilyen hiba esetén cserélje a gépet) akkor fordulj a fogyasztóvédelemhez, amit ezek szerint már meg is tettél. Amugy én nem értem miért csinál sok bolt ekkora ügyet ilyen esetekböl. Szinte semmiféle terhet nem jelent a müszeki boltoknak készüléket cserélni. Ha jó a gép és csak a vásárló nem tudta ketelni, akkor eladják újra. Ha meg nem jó, akkor álltalában ingyen megcsinállja a szerviz. -
rezar
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg a gépet, és tényleg nagyon jó. Fórumokból és tesztekből igyekeztem nagyjából kiművelődni, hogy mire számítsak, illetve mire kell majd figyelni a gép használatánál. Úgy gondolom, hogy a gép ellen hozott vádak egy része kicsit alaptalan, amolyan hiszti
1, Az USB-vel való csatlakoztatás után azonnal megjelenik a fényképező ''Digitális fényképező - s6500fd''-ként a Sajátgépben, igaz, valóban nem meghajtóként, de azonnal átmásolhatók a képek bármely mappába. Nekem Windows XP van, lehet más op.rendszerekkel van a probléma...
2, Az emlegetett zajmosás, jpg artifact, stb... valóban észrevehető 1:1 nagyításnál. Egyáltalán nem hülyeség a soft módot használni, nem lehet azt mondani, hogy különösebben életlenné tenné a képeket, de bizonyos témáknál egyeseknek lágynak bizonyulhat, az tény. Emellett egy Photoshop programmal valóban ízlés szerint lágyíthatjuk, élesíthetjük, színezgethetjük a képet... erre való.
(Kíváncsiságból a korábban említett francia összehasonlító oldal egyik DSLR gépének tesztképét valamint a Fuji s6500-as tesztképét lementettem, és a Fuji képét addig állítgattam, míg közel olyan lett, mint a D-40es tesztképe... persze tudom, nem ugyanaz, de egy kis PS ismerettel szerintem lehet még gyönyörűbb képeket varázsolni. Ha meg már vesz az ember egy 6,3 megapixes bridge kamerát, lustaság nem kísérletezni egy kicsit utólagos képfeldolgozó progikkal )
3, A beltéri képekkel nem tudom miért nincsenek sokan kibékülve. Be lehet állítani simán a vakut, a fehér-egyensúlyt, az expozíciót és az ISO-t úgy, hogy nagyon szépek, természetesek legyenek. Csatlakoznék egy korábbi hozzászólóhoz, inkább állítgassunk egy kicsit a paramétereken, használjunk 100-as ISO-t beltérben, minthogy mindenféle vakumentes trükközésekkel kapjunk egy zajosabb, rosszul megvilágított képet. (Mert ugye az sem szentírás, hogy a belső fényviszonyok majd pont kedvezőek lesznek a téma megvilágításához... még akkor sem, ha elegendő fény jut a CCDnek adott érzékenység, blende stb... mellett - annyira nem mindegy, honnan jön az a fény.)
4, ''A menürendszer bonyolult...'' na ezt sem tudom, ki találta ki. Biztos ízlés kérdése, de szerintem 3 különböző menüben fel van sorolva a sok beállítási lehetőség, és kész... nem tudom ebben mi annyira bonyolult. Van az F-menü 3 fontos opcióval. A sima Menü, ott lehet minden egyéb képrögzítéssel kapcsolatos beállítást elvégezni, valamint ott van a setup menü, ami az előbbiből nyílik... (biztos ez volt olyan bonyolult egyeseknek) A setup menüt jó esetben azért nem állítgatja képről képre az ember, tehát bánja a fene, hogy ott van, teljesen oké.
Lehetne még írni sok apróságról, de már így is sokat írtam. Én is csak ajánlani tudom. A Media Marktban kipróbálgattam a konkurens versenyzőket, de ez valahogy más koncepció, azok olyan kis műanyagdobozok ehhez képest, de biztos nekik is megvan az előnyük.
Üdv- Rezar
-
xcsab
aktív tag
csak a menus reszhez szolnk hozza .... szoval ez onnan indult hogy a pixinfon a tesztelonek ez volt a velemenye ... es reszben igaza is van, bar az tulzas hogy bonyolult de ha megnezel egy panasonic menut sokkal atlathatobb az egesz mint a fujinal. Amugy a bonyolult jelzo szerintem is tulzas
Just do it!
-
rezar
csendes tag
Egyébként tök jó lenne, ha töltenétek fel erre a s6500fd.atw.hu oldalra olyan képeket is, melyeket nem csak teszt jelleggel fotóztatok, olyan jó nézegetni a képeket
(szóval nem kötelező direkte digitális gépeket hazavágó témákat választani, hogy a gép képességeit felmérhessük ) Jók egyébként a tesztképek!- Rezar
-
Imici
csendes tag
Sziasztok!
Először is üdvözlök mindenkit itt a topikban! Végigolvasva több fórumot megannyi tesztet végülis én is a 6500fd mellett tettem le a voksom. Szerintem az árához képest elég jó a minősége és bőven elegendő egy hobbi fotos számára. Anno egy nikon f50 géppel kezdtem fotozgatni, ahogy beköszöntött a digitális gépek korszaka költség csökkentés gyanánt szert tettem egy Sony DSC-V1-re. Akkor eztünt jó vételnek a beállítási lehetőségei miatt. Én speciel nagyon megbántam. Több rossz tulajdonsága volt mind jó. Viszont ezt a masinát kezdem megszeretni. Nekem speciel a menüje nagyon egyszerü. Ami számomra kisérletezgetést kíván a belső fotok beállítása. Ez olyan dolog szerintem minél többet fotozol és kisérletezgetsz annál jobb.
Felteszem pár elsőként készített fotom linkjeit.
Az lenne jó ha minél több fotot tenne fel mindenki, estlegesen a beállítási paraméterekkel, hogy tanuljunk egymástól.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
ERIK 70
tag
Sziasztok,Viki ujra itt egy kérdésre.
Tudom amatőr dolog,de eddig is segitettetek.
Először is gratula a gépekhez,látom többen is vettetek.
Álltalános kérdésem lenne.
Régen 5500-as 4MP-es gépem volt.Háááát az igazság az
h most sem kivánnék nagyobb pixelest,de komolyat igen
Tehát:
ha PL 6-8-10 MP-es gépet vennék,mivel mára csak ilyent
gyártanak,akkor mi hátrányom lenne,ha azokkal is
csak 4Mp-es képet lőnék?
Gondolom a zaj kisebb lenne,de a kép részlettelen is?
Mi van ha pl a 6500-al 4Mp-en lőnék?-tudom itt 6 MP-en sincs zaj
tehát elönytelen lenne?
-és pl a panának a képzaja a felére csökkenne kisebb felbontáson mivel
azok zajosak amugy is?
köszi ha valaki válaszol nekem h elönyös dolog-e 6-10Mp-t 4-re levenni.
Köszi mindenkinek,további ünnepi pihit és jó képeket 31.-én
BUÉK -
waverider
senior tag
eladó zsírúj, dobozos, garos Fuji 5600fd - 77e
ugyancsak eladó, hasonló paraméterekkel:
canon s3 is 83e.
nikon d40 fekete kit 18-55mm 118e.
privi, pls.Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
rezar
csendes tag
Szia Viki!
Most mondjuk válaszolok én Neked Félig értem a kérdésedet... félig meg nem.
Igazából azt nem értem, hogy miért ragaszkodsz a 4 megapixeles képekhez... Mit lehet csinálni egy 4 megapixelessel, amit egy 6-8 megapixelessel nem lehet?
(Nem tudom megmondani, hogy egyenesen arányos-e a rögzített képpontok száma a kép zajosodásával, de maximális 6,3 MP felbontáson 100-400 ISO tartományban szerintem enyhe túlzás zajosnak nevezni a képeket)
A másik apró technikai akadály a 6500-as esetében az, hogy nem lehet vele 4megapixeles képet csinálni, csak 3megapixeleset... tehát ez egy rés; korábban a többiek elemezgették, hogy miért is nincs benne ez a lépcső...
A harmadik dolog meg véleményem szerint az, hogy ha valaki komoly gépet akar, abból az következik, hogy olyan képeket szeretne csinálni, amelyek még a normáltól nagyobb méretű előhívás esetén is részletgazdagok maradnak, ehhez pedig jó felbontásra van szükség.
(Még így is sokan hajlamosak azt mondani erre a gépre, hogy : ''csak 6,3 MP?'') .. na ők a megapixelfüggők
Summa summarum (és már megint sokat dumáltam) : ha van rá pénzed, vegyél egy ilyen vagy ehhez hasonló gépet, fotózz vele szépen maximum felbontáson, és ha TÉNYLEG ENNYIRE FONTOS, hogy 4 MP legyen a kép vagy kevesebb, akkor állítsd lejjebb vagy utólag méretezd át... de nekem ez már blődség... igazából akkor kell ennél a gépnél zajtól félni, ha nagyon felhúzza az ember az érzékenységet (ISO), és még úgy is teljesen oké.
Üdv- Rezar
-
ERIK 70
tag
Köszi a véleményed
az az igazság h a szakember véleménye inditotta el
bennem ezt a gondolatot-a felbontásról:[link]
Nekem 10x15-ös előhivott kép megfelelne amihez 2MP elég!
De miután manapság6-10MP-es gépet árulnak,sok extra
beállitással stb így ezek között tudok választani.
Miután a lapkaméret kicsi(nem a 6500-ra irom!!!)álltalában
,így nem előnyös nagy MP-t használni.
de,vajon bátran vehetek-e fuji-samsung-pana stb 10MP-es gépet?
ha kisebb felbontáson lövök csak tisztább a kép nem?
Hát ez lenne a lényege a kérdésnek.
Bocs ha nem vagyok szakértő -
rezar
csendes tag
Igen, értem. Igazad van, valóban nem tesz jót a képnek, ha túl sok pixelt tesznek a CCDre. A cikk, amire hivatkoztál, teljesen jogos, rengeteg olyan kompakt gépet kapni, amely akár már 8-10 megapixelt is rögzít, de már 100as ISO-n is nagyon vacak minőségben. Most kipróbáltam, hogy egy 800as ISO beállításnál milyen különbség vehető észre a képzajban egy 3 megapixellel rögzített és egy 6 megapixelről visszaméretezett kép között... hát nem sok... viszont természetesen sokkal részletesebb a 6megapixes kép. (és 6 megapixelen sem volt különösebben észrevehető zaj rajta, bár természetesen ez is témafüggő)
Én úgy vagyok vele, hogy hiába 2MP-re butítják vissza a felbontást előhíváskor, nem baj az, hogy részletes képinformációt tartalmaz a fotóm. Volt nekem 2MP-s kompakt gépem... mégsem voltak a képek olyanok előhívva, mert ugye nem csak a megapixel számít. Egy komolyabb gép tényleg szebb fotókat csinál, akármilyen célra is használod később a fényképeket.
(Faterom fényképezője egy 5 megapixes kompakt... hát... elég fos az minden felbontáson, 200-as ISOnál már egy szürke felső is piros / kék / zöld pöttyös mindenhol... szörnyű!)
És tényleg nem lehet 3-4 megapixeseket kapni már... mert ha olyanokat gyártanának a sok sügér úgyis azt mondaná, hogy nem vesz 3 megapixeles gépet ha ugyanolyan áron kap 10 megásat is... érdekli is őket a képzaj, meg hogy mekkora képeket fognak csinálni. De egyébként nem baj az, hogy nyomják a fejlesztést, pár év múlva majd a kompaktoknak is olyan képe lesz mint a mostani belépő szintű DSLR gépeknek.... így szokott ez lenni.- Rezar
-
rezar
csendes tag
Nem is adtam egyértelmű választ a kérdésedre... szerintem egy a biztos, ki kell őket próbálni, képeket kell csinálni különféle felbontásokon, érzékenységeken. Amelyik tetszik, azt kell hazavinni.
Én személyszerint nagyon imádom ezt a manuális zoom-ot is, nem kell várni rá, hogy tökörészik a motor meg lassan tekeri ki az objekívet. Ezzel: püff kitekered koccra, fókusz meg is van, BUMM lövöd neki! Az 5600as EISA díjas lett 2006ban, simán kaphatna ez is valami díjat ilyen ár/érték aránnyal
Remélem jó kis tartós gép lesz.- Rezar
-
rezar
csendes tag
Feltöltöttem néhány képet. 3:2 arányban készültek, 6 megapixelen. Amelyiknek az EXIF-jében az van, hogy Adobe Photoshop, azon kb. egy 1pixel rádiuszú Median Noise eltávolító van... igazából nem mindegyik klasszikusan tesztkép, amelyiknek kisebb a mérete, azt durvábban tömörítetettem vissza... de 99,9% ilyenek voltak eredetiben is
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]- Rezar
-
Imici
csendes tag
Jók a képek!
Nekem különösen bogabi 3. képe tetszik! -
rezar
csendes tag
Most úgy van beállítva, hogy 3:2-ben fotózzon, mert ez nekem jobban tetszik, és a szokásos 10x15ös méretben így nem vágnak le semmit, meg fehér csíkot sem kell rajta hagyniuk. Tudom, utólag is le lehet vágni az alsó és felső sávot, de jobb szeretem eleve így komponálni a képet. (Igen, a hagyományos gépek leginkább ezzel az aránnyal dolgoznak, azt hiszem)
Viki: Ma előhívattam 1-2 képet a Kodakban (stílszerűen nem a Fujiban ) és igazából nem látszik tényleg, hogy annyira király lenne a kép, szar ez a 2megapixeles lebutítás... ha lesz pénzem csináltatok majd 1-2 képet egy olyan laza A4-es méretben, kíváncsi leszek úgy mennyire lesz szép a kép.- Rezar
-
rezar
csendes tag
Bogabi: tényleg király a hármas számú képed! Igazán feltölthetnéd valahova teljes felbontásban!
Fene, hogy ilyen vacak idő van, csak néha jön elő a nap, így nehéz szép képeket csinálni.... nem szeretem, ha ilyen szürke az ég- Rezar
-
bogabi
senior tag
Ehh, akkor az oldal még alakít a feltöltött képen, és nem hagyja benne az EXIF adatokat, de ide másolom:
File: - C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Dokumentumok\Képek\2006_1228\DSCF0457.JPG
Make - FUJIFILM
Model - FinePix S6500fd
Orientation - Top left
XResolution - 72
YResolution - 72
ResolutionUnit - Inch
Software - Digital Camera FinePix S6500fd Ver1.00
DateTime - 2006:12:28 11:14:22
YCbCrPositioning - Co-Sited
Copyright -
ExifOffset - 294
ExposureTime - 1/160 seconds
FNumber - 6.40
ExposureProgram - Shutter priority
ISOSpeedRatings - 100
ExifVersion - 0220
DateTimeOriginal - 2006:12:28 11:14:22
DateTimeDigitized - 2006:12:28 11:14:22
ComponentsConfiguration - YCbCr
CompressedBitsPerPixel - 4.00 (bits/pixel)
ShutterSpeedValue - 1/158 seconds
ApertureValue - F 6.50
BrightnessValue - 7.50
ExposureBiasValue - 0.00
MaxApertureValue - F 2.83
MeteringMode - Average
LightSource - Auto
Flash - Not fired, compulsory flash mode
FocalLength - 8.10 mm
FlashPixVersion - 0100
ColorSpace - sRGB
ExifImageWidth - 2848
ExifImageHeight - 2136
InteroperabilityOffset - 1274
FocalPlaneXResolution - 3703
FocalPlaneYResolution - 3703
FocalPlaneResolutionUnit - Centimeter
SensingMethod - One-chip color area sensor
FileSource - DSC - Digital still camera
SceneType - A directly photographed image
CustomRendered - Normal process
ExposureMode - Auto
WhiteBalance - Auto
SceneCaptureType - Standard
Sharpness - Normal
SubjectDistanceRange - Unknown
Maker Note (Vendor): -
Version - 30333130
Quality - FINE
Sharpness - Normal
White Balance - Auto
Color saturation - Normal
Flash Mode - Off
Flash Strength - 0.00
Macro - Off
Focus mode - Auto
Slow Sync. - Off
Picture Mode - Shutter prior AE
Unknown - 1
Sequence mode - Off
Unknown - 0
Blur warning - No
Focus warning - No (Focus OK)
AE warning - No (AE good)A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
bogabi
senior tag
Bocsika, egy kicsit hosszú lett....
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Smish
tag
Itt egy prbállkozás fekete-fehérben
[link] -
Smish
tag
Meg még1
[link] -
Imici
csendes tag
Én is próbálkoztam fekete-fehér portréval.
[link] -
xcsab
aktív tag
buek
Just do it!
-
Tonyk
veterán
xcsab kolléga megint tett fel pár képet: [link]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Gada
csendes tag
BUÉK mindenkinek!
A felbontás émáról annyit, hogy amíg csak az a cél, hogy 10x15-ben paírképet hívjunk elő, ráadásul nagyon ott vagyunk a kép kompozícióban, meg még nagy malacunk is van a kellő téma és pillanat elkapásában, meg sok hasonló, akkor ténylegelég a 2-4 MP. Viszont, ha kivágásokat szeretnénk, meg utómunnkát PS-ben, akkor nem árt, ha van tartalék. Szerintem, ha kártyakapacitással bírja az ember, hadd szóljon a max. (én nem látok zaj különbséget) Persze ez egy kompromisszumos kategória, ahol a baráti árért kis CCD-vel fizetünk. Én pl ezért nem vettem 9600-ast, mert minimálisan nagyobb lapkára zsúfoltak még 50%-kal több pixelt, és tartottam a minőség romlástól.
Na, és akkor egy beltéri kép (iso200, manuális beállítás, árnyékos WB, vakutiltás, persze állványról)
[link]
[Szerkesztve] -
Keyhole
csendes tag
Sziasztok!
Régóta figyelemmel követem már ezt a fórumot, és nem titkolt vágyam egy s6500fd tulajdonosa lenni... Nemrég találtam rá a neten az eddigi legolcsóbb árra
[link]
és kíváncsi lennék a véleményetekre. Ki mennyire ismeri a pixmania-t? Amúgy csomagban még kedvezőbb ajánlatuk is van, 1 gigás memkártyával is adják... Erősen fontolóra vettem a vásárlást...
Üdv! ( és Boldog Új Évet! )Jelen-létem... http://szirbek.deviantart.com/gallery/
-
bogabi
senior tag
Hali,
Az, hogy hol veszed meg, teljesen rád van bízva. De nem árt kipróbálni, mielőtt megveszed. Erre ugye a pixmanianál nincs lehetőség. Esetleg, mikor kihozza a futár. Aztán vagy megvárja, vagy se. Ha meg ne adj' isten garanciális javításra kellene vinni, ha itthon vetted, akkor vélhetőleg egyszerűbb dolgod lesz, mintha a külföldi forgalmazóval kezdesz levelezésbe, hogy hová is vidd a gépedet.
Mielőtt megvennéd, én a helyedben mindenképpen felhívnám a Fuji magyar képviseletét, és megérdeklődném ezt a garis dolgot!
Az ár egyébként vonzó... a szállítás mennyi lenne még pluszba?A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Tonyk
veterán
A Fuji M.o-ot már körbeudvaroltam 1x.
Nem tudom a pixmania honnét szállít, de én németországból akartam rendelni, erre a fuji ezt mondta:
''Németországi gép garanciáját csak és kizárólag németországi számlával és német garancialevéllel lehet hazánkban érvényesíteni.''
Én az ED-ben vettem, ők meg nem adnak se ezt se azt, hanem ED-s garancialevelet, tehát nekik kell visszavinni a gépet, (mivel az ED-s gépek EU garanciások) ők meg küldik vissza N.O-ba.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest