Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    válasz Jofi81 #1276 üzenetére

    Ha száraz fűszereid vannak, akkor borsozd enyhén, és nyomkodd meg a felületét kakukkfűvel vagy rozmaringgal. A lötty lehet két-három féle mustár és olaj keveréke, plusz bele fokhagyma apróra vágva, ne préselve. A lényeg, hogy teljesen fedje el a lé a húst, aztán be a hűtőbe.
    Ha van friss fűszernövényed, akkor inkább azt használd, viszont akkor mindent vágj apróra, bele a lébe, aztán rá a húsra az egészet.
    Ha van elég sok hús, akkor csinálj kétfélét, kakukkfüveset meg rozmaringosat.
    Sütés előtt, ha nyílt lángon nyomod, amennyire lehet, húzd le a szárazanyagot a húsról, mert csúnyán megég a hús felületén. (De nem lemosni, csak úgy villával vagy késsel húzd le.)

    És a sózás akár elég csak a sütés után.

    [ Szerkesztve ]

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák