Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO_KoRa
tag
Sziasztok,
Új Focus vásárlásán töröm a fejem, az 1.6 - os TI-VCT (125 Le), és az 1.5 EcoBoost(150Le) között vacilálok.
Tudnátok egy picit segíteni hogy melyik konstrukciót válasszam? Kicsit tudnátok mesélni az 1.6 vct ről?
(Én az 1.5 ös ecoboostot szeretném mert abból van 6. sebességes kivitel is, viszont GTDI, tehát pucolni is kell a szívórészt 50-60 e km -enként, ezt leszámítva bevállalható?)
Köszi a segítséget mindenkinek.
Üdv,
Rajmond.
[ Szerkesztve ]
-
PRO_KoRa
tag
Hetente / 2hetente járok haza, vagy hogyha pl nyaralni megyek nem rossz ha 150 km/h nál nem 4200 at forog hanem 3600-3700 -at és még van ereje gyorsulni, van tartalék pl..nameg mondom 6. sebesség. én most az 1.5 ecoboost előnyéről beszélnék.
150km táv a hazaút.
@Annyira életszerű a konstans 150 hogy pl a cégnél hetente járok Budapestre (220km) 1.25 ös Fiestával (84Le) 140km/h pályán.....
[ Szerkesztve ]
-
PRO_KoRa
tag
nemtudom. :/ nem merem akkorsem, a dmf ott van az 1.6 os vct-ben is ez mindegy, viszont igen, a DPF nem fog eltömődni, lesz ebben városi használat is bőven (Debrecenben lakok) a turbót pedig lehet kímélni. (10e km után olajcsere, vagy hosszabb út után 1-2 perc alapjárat stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Corsair T1 Race Gamer szék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest