Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz ldn218 #45752 üzenetére
A gyári Ford akku már nem az ami régen volt. A Mondeo Mk1 ben 10 évig bírta a gyári akkumulátor. A céges 2018 as Focusban 3 év után cserélni kellett. 2021 ben 4 kollégámmal együtt szinte ugyanabban a hónapban cseréltük az aksikat (mind 2018 as Focus volt).
Amúgy most egy Focus Mk2 em van. Tegnap ellenőriztem a szervó olajat. Nagyon mocskos már, ezért cserélem. Jól tudom, hogy zöld szervó olaj megy bele (Focus 2006 1.6 benzin)?
-
TigerCat
nagyúr
-
Alemida
tag
-
PACSA75
őstag
válasz Zoli-bácsi #45762 üzenetére
Igen, tudom, de csináld magad akció lesz és a csöveket nem szívesen babrálnám. Sőt át is kellene mosni a rendszert + 1 liter olajjal.
Na, meglátom, ha lesz jó idő mostanság, megemelem és megpróbálom rendesen csinálni.Amúgy, ha valaki tudna ajánlani jó szerelőt Veszprémben, aki otthon melózik, azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz Zoli-bácsi #45765 üzenetére
Oksi, köszi az infót. Az szuper lenne, mert nem szívesen matatnék alatta ebben a jó időben .
-
kcsa
veterán
válasz Zoli-bácsi #45765 üzenetére
Ezt alátámasztom, én is csináltam Mondeon, nem nagy meló csak sok olajat pazarol el a folyamat.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
flymi
addikt
Még nem tudom maradjon-e az Elf Evo 900 SXR, lehet kipróbálom következő olajcserénél az ENEOS HYPER MULTI 5W-30-at. Kár, h csak 1 és 4 literes kiszerelésben van.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
törölt tag
-
troll81
addikt
Focus 2 csaladi kombi valakinek? [link] jó áron honosítással simán megy.
[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz diablo1984 #45784 üzenetére
Épített mert lehet és sok a fanatikus
-
TigerCat
nagyúr
válasz SpaceKombajn #45779 üzenetére
Kéne egy fekete ST jelvény a piros helyett. Nagyon beleolvad a piros kasztni színébe. Alkoholos filccel beszínezve esetleg... Vagy fóliát rá.
Bár egy ilyen sem lenne rossz, jó a kontraszt:
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
alias_bobo
tag
Tiszteletem!
Adott egy 2009-es (mk6) Fiesta ami beázik; a tetőkárpit hátsó biztonsági övek felett lévő részén érezhető a víz behatása, nyilván a víz a végső helyét a pótkeréknek fenntartott helyen találja meg mindig.
Feltételezésem, hogy a tető és oldalelemek illesztésénél található szigetelést kell javítani/pótolni.
Ezért érdeklődnék, hogy a tető díszlécek eltávolításának mi a módja? Csavar / patent tartja? Mennyire macera és mit kell bontani? ... mert ha nagy akkor inkább szerelőre bíznám.
Köszönöm a válaszokat előre is!|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
zoger
tag
válasz alias_bobo #45796 üzenetére
Ez a buboréklámpás vagy már az újabb ami sok helyen mk7?
-
alias_bobo
tag
Ezt sajnos nem tudom megmondani, de nemrég "cseréltem" hátsó lámpa tömítést és csináltam pár képet az utókor számára
https://drive.google.com/drive/folders/1Y29sYs4SczSqFkebnb3wChYbg04hxGY0?usp=sharing|| http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=alias_bobo ||
-
ReFleXx
addikt
válasz alias_bobo #45798 üzenetére
te jo isten, mi az ott a hatsa lampa helyen?
szelvedo ragasztó?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest