Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
válasz spammer #80638 üzenetére
Ugye tudod, hogy a britek hülyesége nem érdemel annyi karaktert, amennyit most ellőttél? Kicsit túltoltad, Bélám!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz diablo1984 #80707 üzenetére
Nem tudom, nem tudok devil-k fejével gondolkozni.
De lehet a bajuszra gondolt.⭐ Stella
-
hoffman_
nagyúr
válasz callmeakos #80697 üzenetére
ha annyira különleges helyet foglal el, akkor legalább a címét írhattad volna jól
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
devil-k
nagyúr
válasz bagyulajuve #80721 üzenetére
Igen, ez is érdekes... De jó ez, kell a sok "C" kategóriás vacak.
eeaa
Sajnos.- mozi bolondéria -
-
brownus
veterán
Néhány egyszerű ok, amiért az évtized filmje lesz A visszatérő
látta már valaki? hogy tetszett?
-
brownus
veterán
válasz devil-k #80722 üzenetére
nem sajnos, ha téged nem érdekel nem nézed meg, és pont
viszont pár ilyen baszott nagy blockbuster popcorn mozival, amiből sok pénz folyik be, ilyenek miatt adnak pénzt másra is, művészibb filmre, amolyan független/kis költségvetésű típusú filmre is. mert ha azon buknak pár misit, az nem fog annyira fájni.
-
Magnum_
nagyúr
Legenda:
Nagyon jo volt, ezek az angol filmek jok, es jo, ha Hardy angol gengsztert jatszik (volt egy angol minisorozata is, az is szuper volt). Ez kell nekem, nem a Marvel.
Amikor a gyoker ikertestvert jatszotta, akkor kicsit hasonlo volt a hanglejtese, mint Bane-kent (torzitas nelkul persze).
De ahogy tolja a brit akcentust.. ImadomKivancsi vagyok, milyen lesz a a Revenantban.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
gyuromoj
veterán
Spectre
Végre választ kaptunk elég sok mindenre. Zárásnak is jó lenne. Jöhet egy új színész.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
haypro
senior tag
válasz brownus #80723 üzenetére
Szerintem is nagy eséllyel pályázik majd az évtized egyik legjobb filmjére. Annyira gyönyörű, elragadó, nyers és izgalmas, hogy még most is beleborzongok.
Össze sem lehet hasonlítani egy Mentőexpedíció cimű laza kis jópofa popcorn mozival,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
gyuromoj
veterán
válasz #54715584 #80732 üzenetére
Legutóbb azt nyilatkozta hogy részéről elég volt ennyi. Elvileg még 1 filmre szól a szerződése. Sam Mendes is beleunt és nem nagyon akarja folytatni.
Viszont Waltz pedig csak akkor vállalná a folytatást ha jön Craig is. (cikk)PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
marilllyo
veterán
Hát szerintem gyenge volt. Nekem ilyen low budget Xtro 2 érzésem volt végig. Legalább Olíviát mutatták volna mezítelen...
Emlékeim szerint hasonló témában az Egyenesen át jobb volt.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
cyberkind
félisten
Senki se hozta hogy lesz új Die Hard, ami a múltban is fog játszódni?
-
Tibiajax
nagyúr
gyerekek, mom-ba 3 sor a pénztárnál, és a lépcsőig kígyózik..
de szartam mindenkire bevágódtam oldalról
ebból teltház is lehet még az 1-es teremben -
marilllyo
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest