Új hozzászólás Aktív témák

  • LOTR

    addikt

    Mad Max: Fury Road - Mad Max: A harag útja (2015)

    A napokban sikerült megnéznem nekem is, de nem akartam írni róla, viszont most, hogy rápillantottam imdb adatlapjára és a toplistán jelenleg a 34. 153k szavazat alapján 8,6 ponttal...
    Ez egy nagyon jó akciófilm, nincs megállás, végig száguldoznak és lőnek és pontosan ennyi, semmi több.
    A szereplőkkel nincs gond, teljesen rendben vannak, jók a hangok, a zenék, a látvány is, minden a helyén van. Nem akar több lenni, mint egy látványos akciófilm, ezt a filmet pontosan ezért csinálták.

    És nekem éppen ez a bajom vele, hogy csak ennyi, nulla történet, nulla karakterbemutatás, semmi bevezetés sem lezárás (utóbbi mondjuk nem is baj), egyből bele az akcióba, ami megint csak nem lenne baj, de így egy szögegyenes történetet kapunk, amit egyelőre nem tudok hova tenni.

    Lehet, hogy nem értettem valamit, vagy csak elkerülte a figyelmem, de Max víziói mik voltak? (ha van rá válasz, ezt tényleg kérdezem)
    Én szerettem az eredeti trilógiát és már régen láttam utoljára (így sok mindenre nem emlékszem), de ha jól tudom a feleségével egy fiú gyermekük volt (vagy most teljesen új háttérsztorit kap, amiből még talán semmit nem tudtunk meg...).
    Eltelt 30 év, rendben van hogy kellett Max-nek egy új(?) történet, de ez nekem most túl egyszerűre sikerült. Vagy van köze a régi trilógiához? Ugye nagyon nem egyértelmű, bár lehet éppen ez volt a cél, mindenki gondol, amit akar, hogy ugyan annyira lehet folytatás, mint egy "újragondolt" reboot.

    Nem bántam meg hogy megnéztem, mert tényleg jó film (kategóriájában meg főleg), de azért ennyire nem, mint amilyen pontszámokat osztogatnak rá. Remélem, hogy a The Wasteland-re lesz valami történet is végre.

    annyit még a végére így offban
    corvinban a korda teremben néztem, régebben talán voltam már itt, de ez nekem nagyon nem tetszett, mintha egy színház lenne, vagy koncertterem, az előttem ülők feje kitakarta a fél vásznat, amikor próbáltam ellene tenni, akkor meg tuti én lógtam bele a mögöttem ülők látóterébe, a hangosítás sem volt az igazi, persze cserébe a székek nem voltak annyira kiülve...
    nem promózni akarom, de az imax terem eddig magasan veri az általam ismert mozikat

    One Ring to rule them all

Új hozzászólás Aktív témák