Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
hát ez a Top Gun outro zene de veszett jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vj0c1
aktív tag
Wolverine
Remélem senkit nem sértek meg a véleményemmel (visszakeresve úgy láttam vannak pozitív vélemények is), de ennél nagyobb sz.rt én a Marvel berkeiből még nem láttam.. nem tudom van-e értelme hogy belekezdjek szóvá tenni a számomra nem tetsző elemeket, és jeleneteket, mert a legkevésbé sem szeretnék hadakozni senki olyannal, akinek ez a film esetleg tetszett, de ez nekem rengeteg sebből vérzett... Csak kíváncsiságból szinkronosan de magyar felirattal együtt néztem és sok esetben egyszerűen felháborított a kettő közti különbség. Ugyanakkor kövezzen meg aki akar, amiért ebbe belekötök, de az adamantium egész idáig elpusztíthatatlan volt, és számomra a gyors regeneráció mellett Logan-nek ez volt a 2/2-es kulcsfontosságú aduásza. Miért kellett ezt most elvenni egy ilyen nevetséges agyoneröltetett "akció"jelenet kedvéért, mint ami a végén van?
Az egyetlen jelenet, ami a filmben tetszett az ez a mondat volt (és sajnálom hogy hasonló nem volt belőle több a filmben, hisz ez Logan énjének velejárója volt végig az összes X-men filmben, lásd az egyetlen vele készült jelenetet a First class-ban.. ) :Spoiler
"Ide figyelj, te kattant mutáns kurva!"
Spoiler végeLegyek hisztisnek mondva de 6/10nél többet nekem nem ér, annyit is csak erős jóindulattal..
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
dokee78
félisten
Joe-t látta már valaki?
Nicolas Cage -
charmeleon1g
újonc
Üdv!
Már régóta keresek egy filmet, kb egy-másfél éve láthattam, igazándiból annyira emlékszek, hogy az elején valami táskás sztori van egy reptéren meg ilyen vas-szeméttelepen van ilyen félkör bejárat és ott ilyen klán család , aztán később "beninjáznak" egy házba .. és ennyi maradt meg sajnos. A film tudtommal nincs szinkronizálva. Akinek beugrik a film címe az írja le kérem.
-
Tibiajax
nagyúr
Hannah and Her Sisters
hd,szinkron
folytatván a Woody-életművet, időrendben a nővérek következtek. és ezzel egyetemben az első filmje, ahol nem magát cifrázza ki, ami nem roskadozik a gegektől (sőt), és már hajaz a későbbi alkotásokra, amiből már láttam egy-kettőt. igen, ez már az a woody allen forgatókönyv és bevallom, én a gegekkel teli komédiáit jobban csíptem és csípem mai napig is.. de sebaj, ez is ő és mindenképp akarom látni az összes jelentősebb filmjét. Lehetne hozsannázni sokat a filmről, mennyire jól ábrázolja az emberi kapcsolatokat, meg jópofa a sztori is ahogy Caine epekedik a másik nő után miközben Allen meg küzd a hipohonderséggel, ezt anno biztos meg is tették. Nem volt rossz film a Hannah és nővérei, de hiába a magas imdb-pontozás, ezt az etűdjét én nem nagyon fogom többször megnézni, ebben szinte biztos vagyok
7/10
Hétvégén viszont egy remekmű fog jönni, a Rádió aranykora -
dokee78
félisten
-
Integra
titán
the host (2013)
ez tipikusan az a film, amit vagy imád az ember, vagy elalszik rajta és kikapcsolja. aki a mai cgi orgiára van ráizgulva meg a transzformersz ipari hulladékokra, meg minél több ember hal meg, az messze kerülje el, mert úgysem fogja megérteni ennek a filmnek a szépségét. a pontozása is ezt tükrözi szerintem. ez nem egy trendi film, az egyszer biztos. meg nem is kell mindenkinek látnia.
lassú, nyugodt, csöndes és (szerintem) nagyon szép film, amely annak ellenére, hogy sci-fi, tömegmészárlás mentes tud maradni végig noha és a lényeg a túlélés és a harc, mégis inkább az emberi kapcsolatokról, romantikáról, érzésekről szól.
a szutyok akciófilmekre 8-9-10 pontokat szórogatók messziről kerüljék el...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
válasz Integra #39261 üzenetére
Pozitívan érdekesnek találtam ezt a filmet, főleg a nőci és a Vándor (ha jól emlékszem a nevére) kettősét élveztem, meg a sok beszélgetést benne (persze amilyen perverz vagyok, nekem a Mátrixban is a beszélgetések tetszettek, nem az akciójelenetek).
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Pitterix
őstag
A jó múltkor linkeltetek be szuperhősös pólókat, most íme egy kerékpáros szett:
Szerintem jól néz ki, de gondolom embere válogatja....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
őstag
válasz legiaap #39220 üzenetére
Szia. Bar a filmet nem lattam, de nem nem parolgott el belole a so. Gondolom a filmben kihagytak reszeket. A mento csonakokban /pl gumicsonak/ van az ugynevezett viz leparlo. Ami van a mentocsonakokban, olyan mint egy lufi. Teszel bele vizet, es ahogy parolog, lecsapodik a vizleparlo falan. Abban nincs so, igy ihato vizet kaphat az ember. Egy baja van ezeknek, hogy az elettartama 2 het korul van.
szerk: na nem vagyok am okos, csak a Discovery-n ment azt hiszem olyan sorozat, hogy majdnem meghaltam vagy mi. Na ott mutattak be reszletesen, hogy mukodik. Egy pasi aki majdnem 2 honapot volt az oceanon, ilyen gumicsonakban. Elvileg igaz tortenetek
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Integra #39261 üzenetére
Az asszony erőltette tavaly (?) ezt a filmet, nézzük meg, jó lesz ez. Nofene, lássuk... leültünk elé, jó egy óra múlva mondom, elégvótmá', miaf@szom ez, tvájlájt, csak sci-fi-ben? Erre vigyorog a drága, hogy ja, nézd majd meg, ki írta a sztorit.
Kijelenthetem, hogy minden előítélettől mentesen ugyanolyan fosnak találtatott az én szememben
-
Bad Pritt
félisten
Godzilla japó poszter.
Ötletes.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pali1119
tag
Godzilla egyik (?) ellenfele:
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pali1119 #39273 üzenetére
Vigyázat, ebben már teljes egészében látszik Godzilla, úgyhogy ha csak IMAX-ben akarod látni teljes valójában, skippeld inkább.
Nagyon masszívnak néz ki
Kb. mintha az előző Godzilla Mark Wahlberg lenne, ez meg Dwayne Johnson[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Realradical
őstag
Grand Hotel Budapest 10/7
Aranyos film, sok bújtatott viccel. A szereplőgárda parádés, az alakítások kiválóak, de nem az a film amit rendszeresen újranézek majd. Egyszeri szórakoztatásra jó volt.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
adalbert1
veterán
válasz prolad #39199 üzenetére
Szerintem nagyszerű film, igaz az tény, hogy nem egy könnyen fogyasztható darab... (és ilyenkor jut eszembe, hogy a Dr. Strangelove-ot a mai napig nem néztem még meg, szerintem az elkövetkező napokban sort kerítek rá).
Más: összeszámoltam, hogy az (amúgy állandóan változó) imdb top250-ből 123 filmet nem láttam még eddig, pár kivételével mindet meg kellene nézni (azért az más kérdés, hogy az 1920-40 között készült filmeket mennyire fogom majd élvezni). -
dokee78
félisten
A jövendő múlt napjai
A film pedig Az eljövendő múlt napjaiEbook formában vannak magyar nyelvű X-men könyvek?
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Üssetek, de én meg semmit nem látok ebben a Godzillában, amiért a moziba kéne rohanni. Volt pár ilyen-olyan gyors trailer, ilyeneket a zsánrénósból is összevághattak volna akár
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Bad Pritt #39290 üzenetére
ülj majd az első sorba, onnan nem lesz kicsi a vászon ne félj
Ace owner én meg pont azon gondolkodom már, hol kellene megnézni a 'zillát, az imax helyett. ugyanis ott csak 3d-ben lesz, én pedig 3d-ben filmet többet nem nézek, eldöntöttem. nem fogom ezt a megalátványt is egy keretbe foglalva nézni, elég volt ebből a faszságból. és a legrosszabb, h rád erőltetik, csak azért is.
vicc, mert pont én vagyok, voltam a legnagyobb imax-hívők egyike, és vagyok ma is, de 3d nélkül.szóval most azon gondolkodom, valami kisebb, de persze pont emiatt hatásos termet kellene keresni, ahol beülök szépen majd középre, vagy egy picit még előrébb aztán jöhet. kevesebb lesz a pórnép is, jobb lesz az..
annak idején a legnagyobb moziélményeim is sima mozikban születtek, sőt volt amit tök oldalról kellett néznem (A kör), mégis mai napig felejthetetlen emlék[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Ace owner #39291 üzenetére
Nem feltétlen, bár a filmek 99%-a 3D IMAX-ben is. Az IMAX tulajdonképp egy olyan formátum, ami sokkal részletgazdagabb vetített képet eredményez, mint egy "normál" vetítés, plusz szabadalmaztattak mellé sajár hangrendszert is. IMAX-et lehet konvertálni, ez az olcsóbb és a legtöbb film is így készül, meg van bérelhető IMAX kamera, nagy cula jószág, nem szeretik, mert nehéz kezelni, drága és eszi az anyagot, mivel nem 35 mm-es filmre vesznek, hanem 70 mm-esre, ráadásul még sérülékeny is.
A 3D emellé jön még legtöbb esetben, digitálisan konvertálják a filmet 3D-re és onnan a licenszelt programmal IMAX-re, kivéve, ha nem, de csak egyről tudok, ami nem így készült (Star Trek Into Darkness).
Eddig egyetlen filmet láttam IMAX-ben, amihez nem kellett a szemüveg, az a Skyfall volt, minden más elvileg 3D volt, kellett hozzá a speckó szemüveg, a Godzilla is ilyen lesz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
dokee78
félisten
The Quiet Ones PG-13???
-
vj0c1
aktív tag
válasz #54715584 #39280 üzenetére
Én ugyanúgy ahogy az X-mennel, ezzel is várok inkább a moziba kerülésig, eddig egyedül azt a trailert láttam, amit az imax-es Amerika kapitány előtt adtak. Régebben egészen a Vasember 3ig bezárólag szinte minden tv-spotot megnéztem és meg is bántam, hogy az adott jeleneteket nem a moziban láttam először..
#39293 Hágé: én az MI4et láttam imax 2D-ben, és tetszetős is volt..
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Tibiajax
nagyúr
nekem innenstől trailer-stop van, annynit szeretnék kérni még tényleg - ha lehet ilyet -, h próbáljunk már meg ne nagyokat spoilerezni itt már a bemutató napjáig, hogy kik lesznek majd az ellenfelei meg ilyen faszságokat, halál nincs rá szüksége annak, aki egy vattaúj élményt akar majd a kifizetendő 1600 (+) forintjáért..
meg amúgy isNagyon köszi szépen, előre is!
remélem olvasod, gyuromoj xd -
bajnokpityu
félisten
Grudge Match 8/10.
rendkívül szórakoztató film,jo poenokkal. nem 10, mert lehetett volna még több poen, és mert néha kilógott a láb,h azért öregszenek a szinészek.szvsz kötelező megnézni, rég szórakoztam ennyire jót.
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest