Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz Cs1csó #120980 üzenetére

    Én egy huzamban talán az első évad első részének feléig néztem, utána még vmelyik ismerősömnél el kaptam egy-egy részt, de csak arra emlékszem, hogy állandóan pofáznak és nem történik semmi. Kicsit az egésznek ilyen középkori szappanopera fílingje volt, viszont amikor ezt a hasonlatot felvetettem a baráti körömben, akkor kaptam hideget-meleget :D
    Én a Walking Dead-et is azért hagytam abba valahol az 5. évad környékén, mert kezdett önismétlővé válni a sorozat, nem tartott semerre, és majdnem minden rész úgy épült már fel, hogy az első 5 perc izgalmas, meg az utolsó 5 perc is, közte meg ment a betonozás - zombi-szappanoperának csúfolom.

    Visszatérve a Trónokra, ekkor is azt kaptam, hogy hát hogy merészelem kritikával illetni a sorozatot, úgy hogy nem is nézem igazán, amit részben jogosnak tartok, csak aztán jöttek az olyan érvek, hogy hát az első évad az még annyira nem is jó, a második sem rossz, a harmadik az nagyon jó, aztán a negyedik az nem annyira. Mondom ez már lassan World of Warcraft, ami ha az első órájában nem kap el igazán, akkor én vagyok a hibás, mert a 20. szinttől lesz izgalmas, de a 20. szinttől se éreztem magaménak a cuccot, és akkor meg jött az, hogy hát majd később még durvább lesz - jó, akkor ennyi (és ez tizenx éve volt már).

    [ Szerkesztve ]

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák