Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Ispy #108568 üzenetére

    +1

    Pontosan... Na az acélembernél éreztem ezt először. Mondjuk ez leesett a készítőknek is mert a BvS-be "menjünk a kikötőbe mert ott nincs senki"... JL-be meg megint valami nagyon messze a civilizációtól...
    Meg engem a filmek vége zavar. WW-be volt egy egész jó csatajelenet a közepén de a bossfight pont ugyanaz mint ebbe..vagy egy másikba. Törnek-zúznak meg lézercsimbókok meg robbanások... egy hupikék törpikék rész is jobban meg tudna lepni.

    Meg ezeknek a filmeknek a felépítése is el vagy cs*szve ... Pl itt volt akár a Thor, vagy itt volt ez a JL meg WW meg az összes többi. A film nagy része bevezetés meg bénázás meg humorizálás.... Thorba is jön és megmutatja, hogy esélyetek sincs ellenem... aztán pár 5 perces snittel megszakítják a poénos részeket. A film utolsó 15 percében meg legyőzik. JL detto.
    A főellenség mindegyikbe kvázi mint egy kötelező elem van benne. Semmi súlya egyiknek sem. Nem félsz tőlük.. Szinte csak a film végén látod őket. Az elején meg a közepén megmutajta, hogy "jaj én nagyon rossz fiú vagyok és most elpusztítom a világodat"... jajj de eredeti.

    Vagy csak én látom így?

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák